73

Вот дъ фак

преди 7 години

Какъв късмет са имали ,че оръжията са останали не използвани. Две-три гранати сред събралото се множество и щеше да има повече жертви отколкото за седмица в боевете край Мосул.

72

аз

преди 7 години

Еми, отворихме границите за Кутията на Пандора, и пускахме всеки, който пожелае. Брадясали млади, здрави мъже висяха по границите, а по новините ни разказваха как това всъщност са жени и деца, бягащи от терора. А всъщност жените и децата се давеха по лодки и замръзваха до смърт навън. И арестувахме Динковците, които поне хващаха нелегалните, най-малкото за да се знае кой точно е преминал, докато антиг***ските организации ги съдеха. Преди това нямаше атентати в Европа!

71

Анонимен

преди 7 години

18 са в критично състояние..значи жертвите ще са към 90. Успешна работа. Ще има девственици на небето отвсякъде.

70

Анонимен

преди 7 години

Нашият идиооот ще отиде ли пак да подсмърча и ридае пред френското посолство?

69

234

преди 7 години

tova e rabota na usa iskat da vyvlekat i franciq vyv voynata i vk rayna smetka nevinnite umirat !

68

роско

преди 7 години

Бъдете широко скроени европейци.И не спекулирайте... :)) Вие сте част от голямото европейско семейство.

67

Анонимен

преди 7 години

Предполагам шофьора пак е от онези с мирната религия?

66

Анонимен

преди 7 години

французите бяха тия който разрушиха либия и после сирия и се почнаха тия тълпи в европа. да продължават още да вървят по акъла на сащ има си цена за всичко

65

Анонимен

преди 7 години

продължавайте да вкарвате о рки драги толеранти и инфантили,войската на мордор е голяма,още много чакат да влязат,омразата витае във въздуха,задава се война на културите и религиите,15-ти век на омразата срещу 21-ви век на толерантността,бъдете толерантни отидете в зоологическата градина и нахранете животните с добро, те няма да ви откажат,лъвовете са гладни за добри самаряни.Знаете как се възпитават животни,в едната ръка тоягата в другата храната,ама сме загубили тоягата

64

1234

преди 7 години

100% терористите са фенове на мирната религия!Сега като са убили 80 неверника са в рая и ги чакат един куп девици!Не всеки ислямист е терорист ,но всички терористични атаки направени до сега са от ислямисти!Този случай ще е поредното доказателство!

63

Анонимен

преди 7 години

10 000?, учител, доктор за всеки имигрант... И ши цъфним!

62

Muncho

преди 7 години

"Камион се е врязал в множеството, като е изминал дълго разстояние - около 2 км, което обяснява изключително големия брой жертви""Водачът на камиона е бил бързо застрелян от полицията."Нещо не се връзва..

61

Анонимен

преди 7 години

Всички игри с терористите завършват зле................

60

Анонимен

преди 7 години

До #89 писах!

59

Анонимен

преди 7 години

До #82Напълно реално е!Човек не умира така лесно. Наскоро в Средец, прострелян в сърцето крадец пробяга 50 метра!

58

българина

преди 7 години

Днес меркел ще обяви,че Цената която Брюксел ще плаща за интегриран арабски емигрант се е покачила от 10000 Евро на 500 000, с тенденция за утровване до края на годината. САЩ оае са и Турция вече инвестират в безценни нехора но на европейската борса

57

до анонимен

преди 7 години

Днес, след поредния ислямистски терористичен атентат всички Нормални хора са Русофили!!!!!!Защото днес Единствено Русия Реално Мачка Камиларите!!!!!

56

Анонимен

преди 7 години

Що трябва да жалим френци, англичане, нашите връждебници! Мосьо Кабан да каже нещо по повод френската държавност, чакаме с интерес!

55

Анонимен

преди 7 години

Това само ще изкара Англия по бързо от евросъюза, та дано те поне си опазят държавата.

54

Анонимен

преди 7 години

Шофьорът бил застрелян бързо, и иначе пише че бил изминал 2 километра. Да ви имам бързината. И продължавайте с успешната интеграция....