10

Анонимен

преди 7 години

Дайте на доц.Димитров една бутилка водка и ще Ви разправя 1 час.Познайте какво още бихте научили ако донесете две бутилки водка на доц.Димитров.Не лекция от два часа! Цяла презентация ще ви направи.За три бутилки водка ще Ви заведе дори при Ной!За 24 часов запой, древното преселение на народите ще го познавате поименно и адресно!

9

Щ.Младши

преди 7 години

Вие открихте Америка- сега остава да откриете,че изчезналият велик народ всъщност не е изчезнал,а обитава земите на днешните държави България,Македония,Украйна,Сърбия,Южна Русия и Прикавказките републики.

8

Анонимен

преди 7 години

че е имало промяна и то сериозна на крайбрежната ивица е факт примерно Крим не е бил полу остров ама пък чак пък Ноевия потоп при всяко положение не е стигъл да върховете на арменските планини журналистическо гонене на сензаций

7

rtw

преди 7 години

Или е поредното фанфаронство на български псевдоучени или журналист без никаква подготовка не е разбрал или поне не е задавал нормални въпроси.Велико откритие, че малко преди края на последниковия ледников период морското ниво е било с над 100 метра по-ниско от съвременното?! И за да открият това им трябваха скъпи изследвания?! За коренче от около 10000 г. пр. н. е.?! Коренчето ли са им "артефактите"? И "мегалитните съоръжения"?

6

tralala

преди 7 години

До Анонименtozi vic go razkaza Slavi v shouto si predi niakolko dena xaxaxa

5

Анонимен

преди 7 години

Всемирният потоп, това е една мащабна реформа, болезнена, но необходима. Част от прехода, нищо лично.

4

Анонимен

преди 7 години

До Ок - сега са им разрешили евреите.

3

едно

преди 7 години

ама то Българите били в центъра на света....лелле каква глупост

2

циник

преди 7 години

ЧЕ потопа е по нашите земи, така си е, доказателство за това са последните 25г.

1

Анонимен

преди 7 години

Ной решил да спасява света и за целта решил да натовари на кораба си по двойка от всеки вид животни. Тръгнали на път и идва мравояда при него и го пита: кАжи честно, само две мравки ли взе на борда?