126

Анонимен

преди 7 години

И колко от войните, дето сме водили сме спечелили като германски съюзник?!Нещо да знаеш за заемите, дето е взела БГ за тези войни?!

125

до 155

преди 7 години

Аграрна , аграрна, ама просперираща и хранеща половин Европа и изнасяща ноу-хау в земеделието . как иначе ще водим такива войни , че и ги смачкахме разните руски съюзници !

124

Анонимен

преди 7 години

В страната на МИ 6 резултатът от референдума е правилен.Правилен е, защото се возите в Opel, WV,Reno, Citroen и Ford, например.

123

Анонимен

преди 7 години

25г след турско икономиката на БГ е била предимно аграрна.60% от маселението е било селско.

122

нострадамус

преди 7 години

Нещо от нацизма , което да не се потвърди и нещо за , което Чичу да не беше прав ? А ако говорим за лагери, то в тия в СССР са избити в пъти повече хора . Справка доклада на Хрушчов пред конгреса на КПСС !

121

до 147

преди 7 години

А каква е била икономиката 25г след Освобождението , да не би да е била планово -съветска , била е точно пазарна ! Обаче държавата е ръководена от хора като Стамболов , а не от руски агенти и полу мостовити като Станишев или болни от Даун като Орешарски !

120

юбералес

преди 7 години

Голяма глупост е да се твърди, че комунизма и фашизма са античовешки идеи. Всяка от тях е ''прочовешка'', по простата причина, че трябва да се хареса на възможно повече хора. Друг е въпроса за режимите, които управляват в името на подобни идеи. Режимите може да са античовешки и да биват забранявани.

119

Анонимен

преди 7 години

Турскоамериканскияслугинаж нещо се е превъзбудил. Знаете личе скоро ще отварямепак Белене? Има многонеолиберална смет заресайклинг.

118

Анонимен

преди 7 години

В БГ няма пазарна икономика, в БГ имаме олигархия.

117

Анонимен

преди 7 години

Предлагам към закона да се добави и глоба за всеки, който проповядва т.н. пазарна икономика. 25г. след Освобождението ни от турско робство България е била по-многобройна и с много по-развита култура, отколкото 25г. след влизането ни в ЕС. Сега загиваме като народ и държава. Пазарната икономика се оказва по-опасна за страната от комунизма и фашизма.

116

Анонимен

преди 7 години

някой слага минуси на българите служебно , Москва не спиш ли вече ?!

115

Анонимен

преди 7 години

Камелия Цветановазначи. А не е ли тядраскачката и на другата статия без автор. Я в черния списък и ще плаща.

114

Анонимен

преди 7 години

Протекторати командвани от Германия с любезното съдействие на Франция-другите са статисти.

113

до 139

преди 7 години

За brexit -та гласуваха икономически неактивните провинциалисти и разни лузъри , та в тоя ред на мисли нищо не разбиращите от икономика закопаха бъдещето на активните хора !

112

Анонимен

преди 7 години

Истината е, че световната история доказа, че политическите решения могат да провалят икономиката на много страни.Лично аз не виждам логика след провала на СИВ да се повтаря същото с ЕС.Икономиката трябва да се регулира от пазара.Управлението да е в ръцете на бизнеса, а не на политиците и банкерите.В този ред на мисли приветствам brexit и това няма нищо общо с комунизма и нацизма.Политическата класа трябва да бъде поставена на мястото си, а то е много по-назад.

111

Анонимен

преди 7 години

Никой , който обича Русия повече от България не може да се нарече Патриот ! Такъв екстремент е само предател и на стената !!!

110

Патриот

преди 7 години

Само пълен *** и *** може да сравнява комунизма с фашизъм и нацизъм!Но като се има предвид че това е инициатива на таки куьи атлантически каски това не е учудващо!

109

Анонимен

преди 7 години

Браво!

108

поживял

преди 7 години

Българите , които пишат тук да не се хващат на московитските *** ! Младите българи да не се хващат на московската пропаганда колко е било хубаво в БГ под съветски ботуш , истината е ,че беше АДЪТ !

107

Анонимен

преди 7 години

Хайде сега, за урбанизацията в глобален мащаб са ви виновни комунистите!Просто няма равенство между хората.Не може всички да са лидери, трябва да има подчинени и когато равновесието се наруши, следва терор.Не, че терорът е хубаво нещо, но при некомпетентно ръководство така става.