9

Мишо

преди 7 години

Гнусни лешояди сте журналистите. Давате ли си сметка, че постоянно пишейки за самоубийства давате смелост на следващия склонен да посегне на живота си. Засрамете се !

8

р

преди 7 години

За съжаление хората навсякъде се самоубиват. И под всяко управление. Аз лично по време на социализма си спомням много добре 2 самоубийства само в нашия квартал в съседни блокове. И тогава се случваха всякакви неща, но нямаше гласност, нали беше идеално общество...

7

Веско

преди 7 години

До бабичкиМоже би не точно заради ГЕРП, колкото заради всички безхаберници през целия живот на жената. Ама последните се задържаха дълго и продължават нагло да показват пълната си липса на умствен капацитет. Колко му е да се натрупат негативни чувства?

6

Анонимен

преди 7 години

При първият мандат на ГЕРБ хората се палеха, сега при втория мандат на ГЕРБ скачат от високите етажи. Тъжно ... с ГЕРБ.

5

Суека

преди 7 години

Какво става с младите българи и българки !?!?!?! И моят живот е скапан и то доста ама не скачам за момента ... . Не ги опреквам самоубийците , но все някак трябва да превъзмогнат проблемите си и да направят промяна ако нещо имат проблемно в живота а ако нещата не се получават да заминат зад граница и да се пробват там . Нека почиват в мир . :(

4

бабички

преди 7 години

Как по-точно е скочила заради Герб? Според вас си няма личен живот тая жена или ги пишете тия тъпотии само защото още по-*** от вас ще ви бутат палчета.

3

лел

преди 7 години

След случая с Цвети явно много оборотно стана във вашия сайт да се пишат статии за самоубийства. Доста жалка журналистика.

2

Анонимен

преди 7 години

Браво на ГЕРБ успяха.

1

Невидим

преди 7 години

Видими резултати! Гарантирано от ГЕРБ!Вече задминахме и скандинавците от това пусто щастие!