11

до Сократис

преди 7 години

Факт! Проблемът е, че медиите търсят сензации, а стадото се подвежда по тях! Не вярвайте на всичко, което четете, а използвайте главите си! Нелегалните превозвачи бъркат в нашите джобове! Ако стане инцидент с някой, който търси "евтино пътуване" кой ще му плати лечението? Пак ние! Едни хора правят пари на гърба ви, а вие ги защитавате!

10

До 8-ми

преди 7 години

До АнонименАми дааа всички са "комунисти" и премиера и Лилянчето и Бъчварова...това герберастите все някой друг ви е виновен бе.Истински тиквочи сте

9

Анонимен

преди 7 години

Да я караме по социалистически, но грабенето да е по капиталистически, а? При положение, че хората нямат пари и те търсят кое е най-евтино. Не стига, че заплащането е мизерно, но и хората нямат права.

8

Жоро

преди 7 години

До АнонименЕх, къде са лагерите, за такива като теб...

7

SA

преди 7 години

Искаме да сме европейци,ама селото ни тресе и не ни пуска!!В целия бял свят е така,ама що тука да е!!Селяндурщина!!

6

ЕЙЙЙЙ

преди 7 години

До Анонименеиииии, на тия не им стига лапането от камионите, ами се оглеждат и за частните коли! Лакома работа, еййй!!!

5

Анонимен

преди 7 години

не е тактично да се отнема на гражданите правото на придвижване по техен избор,държавата се опитва да наруши личното пространство и личния живот на гражданите и в името на какво,в името на печалбата на превозни фирми и незначителни данъци в хазната.Цялата работа е ,че обикновения човек трябва да плаща за всяко действие което реши да предприеме,след време и такса въздух ще ни взимат дето дишаме,и роди ли се човек роб става и почва да плаща

4

Анонимен

преди 7 години

В ИН е пълно със сайтове за споделено съешаване. Не е морално и е доста неприятно за рогоносците. Но не е незаконно. Ако някой не иска половинката му да се съешава споделено и безразборно със случайни хора, трябва да осигори такова качество на съешаването в рамките на семейтството, че половинката да не търси алтернативи.А иначе мнозина предпочитат да пътуват случайно, вместо редовно в раздрънкани автобуси с пияни шофьори.

3

Анонимен

преди 7 години

Много ги е яд на подобни организации, както и на торент тракерите например.

2

Анонимен

преди 7 години

След като този, който се вози в автомобила, не е качен насила, престъпление няма и държавата няма какво да се намесва.

1

Анонимен

преди 7 години

пълна гнусдемокрация - бедните да плащат и когато дишатама те са си виновни като траят алчни простаци в управлението