67

До василев

преди 7 години

"истината е че умните ,работливи и можещи англичани не искат да имат нищо общо с нас "...Тука си в много яка заблудаТочно умните и Образованите са гласували за оставането. За брекзит гласа идва от селата и пенсионерите, които още живеят в 1750г. и целия свят им е длъжен.Меркел преди да плати за агитациите добре е проучила кой колко багаж има в главата и на какво да заложи. Младежта и образованите в големите градове показаха ,че искат да останат.

66

бaй Рочестър

преди 7 години

Нaй-после сме aут от този вмирисън Европейски съюз!!!! Докогa ще им нaливaме пaри зa живот? Тези пaри сa си нaши!!!!

65

Въпрос на оцеляване

преди 7 години

Изобщо не ми се мисли за Острова, мъглив или дъждовен. Трябва да мислим за нас си. При тази ситуация ние сме най-зле. Ще се освободят от нас от ЕС, ще спрат фондовете, които ни крепяха. С влизането си в ЕС загубихме руските пазари, близкоизточните и далекоизточните. За какво се самоунищожихме за влизането си в ЕС? Неизбежно трябва проруско правителство на България, опит за възстановяване на руските ни пазари и никога повече на власт в държавати ни Меркелските мекерета! Това е въпрос на оцелявне

64

Gogo

преди 7 години

Какво искате да кажете с "резиденция" ?! Тива си е документ за престой и работа. *** не се научихте да пишете както трябва.

63

Анонимен

преди 7 години

Както у нас пенсионерите са инфантилни и раздават хилядарки на ало-измамниците така и на острова дъртите прецакаха положението. Истинските виновници обаче са английските политици, които не спряха да подливат вода на ЕС за да не би да засенчи САЩ. нещо трябваше да се случи защото ЕС е в политическа криза от няколко години. Логичното беше Германия и Франция да спретнат брекзита и тези които пречат да се самоизгонят.

62

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 57Не знам колко е жив българския огън на българските традиции! Аз лично съм много скептичен към тези български традиции - по скоро бих казал живия огън на българските личностни разтройства които някои нашенци бъркат (или тенденциозно заменят) с позитивните традиции. Точно в този случай може би не съм съвсем прав но като цяло в българските традиции и народно творчество не се чувства почти нищо позитивно. Не знам колко е гъста мъглата в Англия но душевната мъгла в БГ е ужасяваща!

61

Су 34

преди 7 години

Който изоставя родината си за да слугува си заслужава съдбата. Заради такива слугини икономическата ситуация в България не може да се подобри!

60

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 65Кое, как, защо?? Нещо да си ч'у'вал за увод, изложение - заключение? :)))))))

59

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 66Знаят и за това излязоха. Щом са умни - ще управляват. Че са крали - крали са! Но също така са дали страшно много в замяна най-много в последния век. Хората генерално са културни със сравнително по-малка численост от нас (да кажем) на простотия и селяндурия!

58

St Andrews

преди 7 години

До DublinНапълно логичен анализ на Стариков! Николай Стариков о выходе Великобритании из Евросоюза

57

Анонимен

преди 7 години

Т.н. Кралство Великобритания цял живот влачи и краде от колониите си и така са се самозабравили от охолство , че още не знаят какво са направили . Когато се осмърдяха викат кой ми *** в гащите . Така , че сами си го направиха .

56

Анонимен

преди 7 години

basi tupoto razkazche :)))))

55

Анонимен

преди 7 години

'' Аз лично нямам роднина или познат които да има 500 лева месечен доход.''***************************************************************************А бе пич значи ти си от знатен род.

54

Анонимен

преди 7 години

Мъгла откъм гледна точка на времето нямаше! Англия до голяма степен сама си оака икономиката но сега, след като излезе, ще трябва да я възобнови. Ще успее защото от тук са почнали почти всички технически и научни открития на света. Достатъчно е само да възтанови мотоциклетната си индустрия (Northon, Velocette, Vincent, Brough, Royal Enfield, Ariel, BSA, Matchless, AJS) и нещата ще се оправят. Има надежда! Тези хора не са простаци като цяло. Имаше българи които са гласували за Брексит!

53

Очевидно

преди 7 години

То Великобритания ще изгуби доста от излизането,ама да видим какво ще стане с тия,дето остават в кошарата!Да не се окаже,че Британия се е спасила навреме.....

52

33

преди 7 години

А ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕМ В ЕС НЕ ТРЯБВАХА ЛИ ВИЗИ..А ЗА САЩ ,КАНАДА НЕ ТРЯБВАТ ЛИ ВИЗИ...ДА СЕГА Е ИДЕАЛНО ПЪТУВАШ ,КАТО ИСТИНСКИ ЕВРОПЕЕЦ....БЕЗ ВИЗИ, КОЕТО Е ПЕРФЕКТНО...НО РЕШЕНИЕТО ДА ТИ НАТРЕСАТ 80000000...................И ЦЯЛА АФРИКА БЕЗ ВИЗИ Е...............

51

Dublin

преди 7 години

Gledna tocka,za men-zasluzavasta vnimanie...youtu.be/6YVbdc8bsNoMUderatora-ne trii...

50

матросчо

преди 7 години

Някои се радват и това са англичаните, най-накрая да си отдъхнат от натрапниците, да не са луди да ни хранят, а нашата земя да пустее от крадци и разрушители...

49

м дааа

преди 7 години

Нашенеца както винаги повече се радва на чуждото нещастие. Не е ли да се изсмее с глас като се спъне някой не се брои.

48

Анонимен

преди 7 години

За Англия не знам, но в момента в град Котел се провежда фестивалът "Живият огън на традициите" под надслов "Пътят на килима". Съпричастни сме до краен предел със съдбата на сънародниците си в чужбина и искрено ще се радваме и те да усетят поне малко от атмосферата на това събитие и да се почувстват българи заедно с всички нас тук.