80

Aбе Шопе,

преди 7 години

ти и секс с трупове ли прaвиш,a в моргaтa нa Пирогов ли ходиш,или ги изкопaвaш от някое гробище ?

79

Анонимен

преди 7 години

Никой не е застрахован ,че детето му няма да се роди така.Така,че бъдете малко по-толерантни и не толкова закостеняли

78

Анонимен

преди 7 години

Да си правят парад като искат, кой знае кво станало.

77

Рецептa

преди 7 години

зa лекувaне нa гейове,трaвестити,содомисти и вдички фенове нa евро ценностите :1.Як бой2.Глaд3.Рaботa физическa по 18 ч.дневно,Ефектa е гaрaнтирaн !

76

Анонимен

преди 7 години

Не виждам с какво пречат гейовете на християните да посетят гробовете на починалите си близки. Прочее този т.н. прайд може да се тълкува като панахида на загиналата мъжественост на участниците в него. Гледайте положително на нещата.

75

Сaтaнински ценности

преди 7 години

Тaкивa сa евроaтлaнтическите " ценности" - гей брaкове,инцес ( секс между кръвни роднини) ,зоофилия, ( секс с животни и брaкове с тях,в СAЩ сa рaзтешени )педофилия,трети пол,двоен aршин !Осъзнaйте се хорa,инaче Господ ще прaти нов Содом и Гомор !Всеки фен нa сaтaнинските ценности го чaкa божия гняв и вечния огън нa Aдa !Ръководството нa този форум групово ще идaт в Aдa нa 100% и те и децaтa им !

74

заклет шоп роялист

преди 7 години

Всички геюве трябва да бъдат принудително лекувани в специализирани болници. Такива има в Белене, Скравена и Куциян например.

73

Анонимен

преди 7 години

do 84Преди 1 или 2 години самият Евгени Минчев беше тотално против такъв парад. Помните. Въпроса е кой иска наистина да ни го насади този парад. Всеки случай не са българи, намесата е чужда. Всички знаем кой...впрочем

72

стършел

преди 7 години

Дори гейовете, онези истинските, ги е срам от подобни събития. Четох някъде, че всъщност повечето участници в бг прайда са хетеросексуални, поради простата причина, че организаторите не могат да съберат достатъчно мeки китки за да правят калабълък. Целта на това "мирно и културно" мероприятие е да рекламират извращенията и правото на всеки, който в миналото е бил затварян в лудницата заради тях, днес да господства над циливизования свят и да поругават всякакъв морал,който ни прави/ше по-висш вид

71

Анонимен

преди 7 години

Парад, парадирам - зашо парадират? Всеки непълноценен комплексар парадира. Поради това няма хетеропарад. Допринасят демографската криза да се задълбочи поради непродуктивните си връзки. Ползават всички права на българските граждани, но имат много привилегии - място в медийното пространство, специална закрила. Накърняват правата на хетеросексуалните, но не ги санкционира никой. Извършват посегателства върху психиката на невръстни деца под фомата на секс образование.

70

Анонимен

преди 7 години

тия ивратени наглеци още малко ще поизкат и субсидий

69

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКръводарителка съм от доста години. Давам я бзвъзмездно. Може да са преливали и на гей - дано да е придобил повече човечност и толерантност, да е готов да помогне на хетеро и на представител от пол, който не е неговият.

68

До 75

преди 7 години

Отностно дядото и бабата, отглеждането на деца и внуци в България не е малко постижение. Но това е лично мнение. Иначе нито дядото нито бабата са тръгнали да крещят по лощадите относно тяхната сексуалност. Доколкото се вижда на снимката журналистите са ги интервюирали направо пред къщата им.Карлос Контрера не го знам какъв е и какво общо има със случая.

67

rom ot antonovo

преди 7 години

aide balgari, na parada, pri vashite!

66

Анонимен

преди 7 години

До До Един от многотокоито не могат да се похвалят с нищо в живота освен тяхната сексуална ориентация, религия или етническа принадлежност се "борят" за правата си и всички трябва да са им длъжни----------------Това не се ли отнася и за дядото и бабата от снимката? Или за Карлос Контрера?

65

Анонимен

преди 7 години

Бихте ли се съгласили да ви прелеят кръв от гей-кръводарител? А бихте ли дарили кръв за болен гей?

64

До Един от многото

преди 7 години

Когато един човек е талантлив, известен и успешен не му трябва да крещи и прави "прайдове". Примерно милиони хора харесват Фреди Меркюри като певец. И неговата сексуална ориентация няма никакво значение. (Същото е и за религията, и расата). Останалите които не могат да се похвалят с нищо в живота освен тяхната сексуална ориентация, религия или етническа принадлежност се "борят" за правата си и всички трябва да са им длъжни.

63

Анонимен

преди 7 години

Когато човек се приема такъв какъвто е той няма нужда от одобрение.Тази гей общност не може да се приеме и търси одобрението на останалите хора.Ако те не се приемат такива каквито са парадите няма да им помогнат.

62

Анонимен

преди 7 години

до 68 Шопе,Да се опитваш да си ироничен, все едно малко дете да разсъждава за ядрената енергетика. Толкова да не ти се получава, понеже си безпределно к.ух!

61

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен67 иван грозни също е бил гей верно че е луднал