49

Анонимен

преди 7 години

Ти руските бандити дето командват шайките български *** за саморганизирани българи ли ги смяташ?Ти руските бандити дето командват шайките български *** за саморганизирани българи ---------Още не можеш да повярваш, че не сме "заспалата рая"?????Е, повярвай и докладвай на Ердоган или на Местан!!!

48

Анонимен

преди 7 години

Благодаря на ZDF за антирекламата, която правят на България като негостоприемна за бежанци. Радвам се, че като бонус ни свързват с Русия, която не приема незаконни имигранти от Близкия Изток и Африка, да продължават в същия дух! Утре искам да кажат, че лично Путин е наредил българските власти да пращат бежанците в Белене!

47

Анонимен

преди 7 години

До анонимния *** дето повтаря за "руски банди в Бг-----------Абе, пишман ага, ти наистина ли не можеш да повярваш във факта, че Българинът е способен да се самоорганизира в защита на Родината си!!!!!Е, повярвай!Сред нашия Бг народ има доска патриоти

46

до Исмаил

преди 7 години

Ти някога виждал ли си бурка през живота си?

45

Анонимен

преди 7 години

В Кьолн сигурно вече благородно ни завиждат.

44

Исмаил

преди 7 години

Нали приеха закон за бурките. Тези защо са с бурки.

43

германец

преди 7 години

Приемате ли етнически германци-бежанци в България? За един приятел питам...

42

Анонимен

преди 7 години

Германците са ужасени от това, че едни хора са решили да защитават границите и интересите на държавата си и не се държат мaлoyмнo, приветствайки всеки, на когото му е хрумнало да дойде и да дерибейства. Живях повече от 8 години в Германия, не са добре тия хора. Огромно удоволствие им доставя дyпeдавcтванeто и самопромивката на мозъците. Не мога да ги разбера.

41

Анонимен

преди 7 години

филми, филми...

40

Анонимен

преди 7 години

Ако България наистина беше държава, тези руски банди трябваше да са в затвора, а руските им командири трябваше да бъдат съдени за шпионаж и въоръжено нападение на България.

39

Ангел

преди 7 години

Погледнато реално - филмът е рекламен.Всеки здрав и прав немски мъж чиято близка е била на Кьолнската гара ще погледне със симпатия на нас.Може и доброволец да дойде!Колко му е!

38

българина

преди 7 години

Браво германците завиждат

37

beks1

преди 7 години

ВРЪЗВАТ ГИ ЗА ПАРЛАМА АКО ГИ ВИДЯТ ГРАНИЧНИТЕ КАЗВАТ ЧЕ СА ГИ ХВАНАЛИ,АКО НЕ,ГИ ДАВАТ СРЕЩУ ОПРЕДЕЛЕНА СУМА ЕВРО ЗА ЧОВЕК ,ТОЕСТ ЕДИН ВИД ЗАКОННО ПРАВЯТ ТРАФИК И ПОСЛЕ ГОСПОДА ,,,ГЕРОЙ,,,.

36

Анонимен

преди 7 години

До анонимнитете *** на Ердоган и Местан--------Мечтаете за неоосманска империя?Мечтаете за ислямизирането на Бг?Няма да ви огрее!!!!!!По добре "Вежливите човечета на Путин", отколкото баши....бузу...ка на ИД и Ердоган!Тук е Бг!!!!! Не ви харесва????Паспорта и в Тр, С. Арабия, Катар, Либия, Ирак, Египет или в Сирия!И не, нямам намерение да бягам от Родината си - нито в РФ, нито в САЩ, нито в ЕС!!!!

35

remove kebab

преди 7 години

Благодаря ви момчета!

34

читател

преди 7 години

Русия винаги е искала България за своя губерния.За известно време беше и се отдала тази възможност.Като начало изби интелигенцията, ликвидира всички партии, направи колхози, докара *** на власт, създаде фашизоидални (подобни на своите)структури и започна промиването на мозъци.Сега обаче този номер няма да мине.Хората вече знаят, че има и друг свят.А Русия не е мръднала от векове.Само сменя императорите и династиите.

33

Анонимен

преди 7 години

До турския ибрик! Това, че наричаш президента на една велика държава - ***, показва, колко си възпитан!Ама то е така - да спиш по германските паркинги не е лесно!Впрочем, къде ги изброи тези 50000 избити?

32

Анонимен

преди 7 години

Що за държава е това, която допуска чужди граждани да създават въоръжени отряди в България? И то граждани на Русия най-враждебно настроената държава към България.

31

Анонимен

преди 7 години

До русофобОт какъв зор руснак ще дойде да защитава България? Ти добре ли си с главата? Ти защо не идеш да защитаваш Русия от украинците?

30

русофоб

преди 7 години

може да има някой и друг руснак ... щом защитават България - добре са дошли !