26

ердогьотферен

преди 8 години

да живee превземането на стамбуля. скоро и у други градове и паланки особено у бугаристаня. кадъните да се готвят. че им пръснем кафевите очета.

25

неосъзнати

преди 8 години

до turk:Е точно това ви е проблема на вас бг-турците.Турци ли сте или Българи.Докато не изясните това винаги ще получавате пренебрежение.Защо подобно нещо не се случва с помаците например?И те са мисюлмани, но никой не им лепи епитети, защото са чисти българи а не мелезоподобни, които не знаят какви са.

24

Кико

преди 8 години

Бахар... Джейлян.... Човек да се чуди това в коя държава е!!! Ужас! А иначе, да, знаеме какво е предписанието за изневяра в исляма!!!

23

turk

преди 8 години

Как не ви е срам бе ***,момичето е моя братовчедка.Най-милото и добро момиче,умна и се грижеше за детето,даряваше го с обич.Какъв мюсюлманин бе Бахар,никакъв! Случаят няма нищо общо с исляма.Поредният психопат,ревнивец отне живота на това младо лъчезарно момиче.През ден има убийства извършени от българи,ние бг турците да сте прочели някога да ви наричаме с разни епитети и определения,да ви дамгосваме по такъв грозен начин?Засрамете се!

22

Анонимен

преди 8 години

До ХА ХА ХА--- няма хубаво в убийството от ревност.

21

Черен пипер

преди 8 години

Може пък да му е дала повод за ревност. Знае ли човек, какво цвете за мирисане е Джейлян? Бахар може и да е прав, макар и краен в действията си.

20

Без значение

преди 8 години

Истината е, че няма значение каква религия изповядва тоя *** - няма да живее дълго. Господ да я прости жената и да пази детето.

19

Веско

преди 8 години

Що не почнахте с името му вчера още?

18

Анонимен

преди 8 години

Османската цивилизация няма да еволюира никога.

17

Анонимен

преди 8 години

съвсем нормално за мюсюлманите, колят се, бесят се, взривяват се

16

Анонимен

преди 8 години

Сега Бахар,да отива при Шако да му спука бузките от любов

15

Анонимен

преди 8 години

И аз съм съгласна с Тео. Не смятам, че е редно да делим хората според това каква религия изповядват или цвят на кожата. Факт е обаче, че на българите християни вече ни е писнало от тази криворазбрана европейска толерантност. Щом живеят тук, щом искат да са българи, нека зачитат нашите закони и нрави!

14

ОЛИГОФРЕНСКО

преди 8 години

Ми ся Бахар ще стане Индрише в затвора, а и ако има ревниви партньори ще го млатят наволя, както той е бил, а може и по-зле, не дай си и да го ръгат със самоделки - пълно де жа ву...

13

до 1

преди 8 години

:))))))

12

son

преди 8 години

А къде са всички тези които са знаели какво става в семейството ? Те да не би да са по-нормални от него щом са си мълчали и са допуснали детето да е свидетел Не можели да повярват

11

Тео

преди 8 години

До do teoТук съм напълно съгласен. Познавам българо-мохамедани, които са много по-големи патриоти дори и от мен.Душата и живота си дават за България.Но за съжаление тук случаят е различен.Явно този индивид е представител точно на кюрдския или пакистански тип ислям...за това и казах анадола, може би не се изразих правилно - имах в предвид в Кюрдистан.Съжалявам,ако съм те жегнал,но Турция и Кюрдистан вече нямат нищо общо,благодарение и на вашият Ердоган, който ги направи като Израел и Палестина.

10

СТАМАТ

преди 8 години

Трябваше още вчера да напишете че са ***, но май нямаш да е вече новина, а нещо нормално за мусулманите :)

9

до 10

преди 8 години

Абе вие сте супер народ и за всичко са ви виновни турците, комунистите, руснаците, американците, евреите, извънземните и т.нт. Иначе самите вие сте си прекрасни чудесни хора. Морални, смирени, вяващи и т.нт.

8

Анонимен

преди 8 години

Значи аз спирам да коментирам по темата. Само когато има подобни новини (а те не са рядкост) извършени от българи ще ви напомня, че са българи. Примери бол, убийства, изнасилвания на собственото си дете но аз никога не съм споменавал какъв е българин или турчин.

7

И

преди 8 години

Как пък никой не подаде сигнал ,не предприе нещо да помогне на тази жена(приятели,колеги,комшии),всички са я виждали редовно посинена и подута от бой и са си мълчали....Жалко за детенцето ,дано попадне на добри хора да го отгледат ,да стане Човек ...