216

HAVOC

преди 7 години

Хайде сега вижте колко струва билетчето на Запад и колко струва у нас защото всички много знаете. За сведения хляба на запад е също толкова скъп колкото и в БГ (около 1 евро) и ПАК Е ПО-ЕВТИН ОТ ЕДНОКРАТНИЯ БИЛЕТ! Както се жалва тоя - да си вземе карта тя си е на същата цена (както правят на Запад). А отнема 2 часа да се придвижиш с градския защото всички са си яхнали нафтовите печки и се возят. Престанете да ревете и разберете, че това столица с 2мил. души - в столиците е скъпо!

215

HAVOC

преди 7 години

Rome - ? 1,50Brussels - 2, 10? (еднократен билет), 49,00? (абонамент за Месец)Paris - ?1.80Madrid - от 1,50? до 2?London - £6.00 (от гара Ватерлоо до Хийтроу)Berlin от 1,70 ? до 2,40 ?Bucharest 5 RON или 2, 17 BGNBratislava 0,70 ? (15 минути) за 180 минути е 1,80 ?Prague 32 CZK или 1,18 ? за 90 минутиAthens 0. 60? за 90 минутиLisbon oт 1.80? до 2.85?Belgrade - между 150 RSD и 400 RSD, което прави между 1,22? и 3,25?.Sofia - 1,60 BGN, което прави 0.80? по груби сметки.

214

Един от Северозапада

преди 7 години

До 256 *** сме били.....Не знаем ,как ставали работите. Ами, обясни ми? Ако 10% само гласуват за тях, интересно мие, как ще се фалшифицират протоколите? На входа на всяка секция след изборите се окачва протокол, там масово гласувате за Герб, както се вижда.А после ревете.... Защо не ревахте, когато целия ресурс на страната бе насочен към София?

213

Затворко

преди 7 години

До АнонименЯвно трябва и във Варна да направят билетчето 1,60 та да те видя какво ще пишеш тогава. Гласувай за ГЕРБ та да ни доведат до просешка тояга. След тях ще трябва всичко да поскъпне за да плащаме лихвите по взетите от тях заеми.

212

Анонимен

преди 7 години

Истината е там, че отдавна няма такова нещо като демократични избори. Всичко е купено и платено предварително и гласът на никой гражданин няма никакво значение. Затова и политиците ехидно се съгласиха на задължителното гласуване, защото и то няма никакво значение!

211

Затворко

преди 7 години

До АнонименКъде по света си чул за увеличение с 60%, само при галопираща инфлация. Трябва ли ние да плащаме на Борисов и Фъндъкова да си пълнят джобовете.

210

до 258

преди 7 години

Аз пък казвам, че едва ли е платена. Много удобно стана обяснението с всемогъщата ДС или КГБ. Просто хората са страхливи и сега гласуват - без да мислят за ГЕРБ, както на времето гласуваха за БКП, после БСП. Просто българинът се опитва да усети накъде духа вятъра. Това му е вродено, и то от преди комунизма. Четете Алеко, Вазов и другите класици.

209

в"СЕГА"

преди 7 години

Мис Билетка и мис Винетка.Кого ще награди Боко?!

208

варненец

преди 7 години

Циониските мъдреци :"ще увуличаваме заплатите , но същевременно ще увеличаваме и цените ..."

207

До 253

преди 7 години

*** сте в СЕВЕРОЗАПАДА ми се струва ... никой никого не ИЗБиРА всичко е една грозна и цинична манипулация ! Ако имаше честни избори щяха да бъдат забранени понеже няма те да са на власт и да си крадът ли крадът ! Софийска община е рекетьорско сдружение учило се от другаря ТИКВУНИЙ от БАНКЯ как се прави легален рекет на население !

206

Анонимен

преди 7 години

До бомбаджияКакъв комунизъм те напъва пък теб бе бомбе. Де го чукаш, де се пука

205

бомбаджия

преди 7 години

Комунизма още не си е отишъл , спете спокойно деца!

204

Един от Северозапада

преди 7 години

Софиянци, не ревете! Вие сами сте си ги избирали, и Фандъкова и Борисов.Търпете си ги , сега, както търпите и арабизацията на центърана София."Не е луд този, който яде зелника, а този, който му го дава!"Возете се един път годишно до морето по магистралата, гледайте си концертите в Арената, возете се по новите си околовръстни, и си плащайте билетчето. Не стига, че цялата страна е пренебрегвана, заради вас, ами и гратис искате да се возите. Елате при нас, ако не ви изнася?

203

блажени мечти

преди 7 години

До Анонимен - след референдума смрадливия герб ще е с около 15 -20 депутата,ав нар съб ще *** 120 по малко.наивник!

202

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 250Е и какво. Да го публикуват. Това променя ли нещата. Не е важно (толкова) кой го казва, най-важното е КАКВО се казва. Научете се да мислите с главите си и бъдете хора, а не партийни роботи.

201

111

преди 7 години

Да се качим на колите и да задръстим София!

200

Милица

преди 7 години

Попитайте министъра на образованието колко пари ще изтекат от училищата, за да си направи тя пиар в зала "Арена Армеец" на 19 юни. 14 хиляди учители и директори под строй ще бъдат заведени там, ще си платят от бюджетите. Сумата е колосална. За нищо. Но кого го е грижа

199

минувач

преди 7 години

Фандъкова...ЗАЩО цената на билета в метрото е станала 1.60лв. ??? А ***, какво има общо с градския транспотр на София ????????????????????????

198

123

преди 7 години

Трябва не 300 човека да излязат на протест, а 30 000...а още по-добре - 300 000 !Иначе...чиновниците няма да се уплашат...от линч! А тиквата да не говори глупости, че... като станал преди години кмет на София, автобусите били стари, а днес били нови...е, като днес са нови, защо увеличавате билета ?!? Нали вече са закупени НОВИ автобуси ??? А и печалбите на общинските фирми не са ли затова - да се обновява и автомобилния парк на СКГТ ???

197

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 243Кой, кого, какво точно субсидира е малко "комплексен" въпрос (както казват). И това може да се разбере, но в случая не е най-вайното. Най-важното е, че този народ е безвъвзвратно загубил чувството си за общност. Живял съм доста в чужбина и знам за какво да говоря. Бедни, средна класа, богати, хората имат чувство за съпричастност, докато тука е на принципа "дреме ми на.." Е затова сме на този хал.