9

до 9

преди 8 години

Плаща се и в общината, тоест 2пъти - явно не знаеш.

8

кво се чудите

преди 8 години

Като влезе гръкът в Бг и веднага получава вин.-15лв.Така че се радвайте, че не ни карат като *** да караме през юли нафарове, само нас щото сме доказани .....

7

До Анонимен 7

преди 8 години

Ако питаш за пътния данък, такъв в България няма от доста години. За това въведоха винетките - никъде в Европа не можеш да ползваш всички пътища за 50 евро на година.

6

Smog

преди 8 години

Пак да ги оправдае тиквата. Като ни *** със протести, мълчим. Като решат нашите фирми да протестират не им се разрешава. Сега ще ги спонсорираме. Е не мОе да сМе тОлко прости ...

5

Анонимен

преди 8 години

Абе интересна работа ? Гърците ще събират пари, но забележете - от чужденците, а не от гърците !? А цар Тиквун и принцеса Лили у нас направо от нас - българите, с винетките ? Ония /гърците/ от 30 г. в Европа и "не се сетили" да сложат винетки, а наш цар Тиквун още не видял Европа, веднага винетки, и то по-скъпи от швейцарските ? Като че ли нашата пътна инфраструктура е по-хубава от швейцарската ? А да питам ли какво правим с пътния данък ?

4

Анонимен

преди 8 години

Тази сума веднага си я избил, защото там няма *** които да ви карат да светите с фарове като гламави, посред четиридесет градусовата жега. Гасите фаровете и за петстотин километра парите са спестени.

3

Анонимен

преди 8 години

По добре една такса 5 лева ,от чедър свеки ден по 10 лева.

2

Анонимен

преди 8 години

На Кап Андреево, се плащат 3 евро, сигурно, за леканощ.Ами винетките? Влезнал, не влезнал у *** с дупки, плащай!

1

ined

преди 8 години

Нека плащат, щом всеки пък като се съберат повече от два почивни дни се юрват като овци към Гърция явно имат излишни пари за харчене.