185

охххх

преди 7 години

Глезла! да вземе да изкара пари сама...пръдла!

184

Анонимен

преди 7 години

Айде сега, днеса да публикува снимка на дъщерята на Гала и да направи анкета: "Открийте разликите". Щи ви помогна: стил-кич, естествена красота - скъпо-платен тунинг, скромност-безсрамие... и т.н.Не че съм почитател на Гала,но видях дъщеря й в едно тв предаване.Тя е фина, нежна, красива, невинна и чиста...както и много български момичета, които заслужават възхищение за това, че са естествени и са възпитани да ценят истинските неща.

183

V

преди 7 години

Убивате ме с този Дубай... такъв ПР спретнаха на това място само с пясък и бетон, че направо да се чуди човек. Има толкова прекрасни места създадени от природата, но заради малко маркетинг всички полудяхме за малко пясък и пустиня... :)

182

AniGi

преди 7 години

Milata mnogo iska da e izvestna kato holivudska zvezda no ne znae kak da go napravi. I vmesto tova e prosto jalka pred publikata paradiraiki s parite na mama i tate a ne sas sobstvenite si intelektualni vazmojnosti.E tova e badeshteto na Bg-napompeni sas prazno samochuvstvie "Barbi'

181

Ангел

преди 7 години

Щях да защитя момичето с коментари си защото наистина Българския народ е много завистлив и злобен но след като разбрах че е с Арабски корени и всичко пропадна .Мразя всички Араби Турци и всевъзможна ***.Да си ходи при арабите да я направят забулена кадъна .Не да ми парадира тука!!!!!

180

Berlin

преди 7 години

От статията става ясно, че момичето е известно, но за читателя остава загадка с какво е известно това момиче. Би ли бил някой така любезен, да хвърли малко светлина по въпроса.

179

AniGi

преди 7 години

До даProsto momincheto si tarsi mediino vnimanie zashtoto e kompleksirana

178

146

преди 7 години

Aз не рaзбирaм нa кaкво толковa се рaдвaт aбитурентите,дaли нa товa,че нaй- безгрижните и хубaви години вече сa минaли,или нa товa,че сa зaвършили едно пикливо средно обрaзовaние,което сaмо по себе си е нищо ?

177

:)

преди 7 години

завижда се на известни, успели хора, а не някаква ученичка :)))) а да оправдаваш комплексите си с това, че другите ти завиждат (макар да не са чували за теб)... доста изтъркано

176

ще е трудно но

преди 7 години

А пък аз съм приета в 3 елитни университета на пълна стипендия, а мама и тати теглиха кредит, за да замина в чужбина и да живея прилично там. Но ходих на бал и си платих 1000 лева разходи от парите, които миналото лято спестих като сервитьорка на морето. Каво ме очакво: да живея в цивилизована страна, да общувам с интелигентни деца, да уча до скъсване и накрая-да започна стаж в елитна фирма. После...обикновен живот: работа, семейство и най-важното- ще се погрижа родителите ми да живеят спокойно.

175

да

преди 7 години

едва ли медиите са си платили за да могат да отразят звездния й бал по-скоро е обратното, след което целта е да покажем колко сме земни и фалшиви на реагиралите на това парадиране.... нищо повече колко клиширано и прозрачно.. скука

174

146

преди 7 години

Никогa не съм одобрявaл големия шум около тези бaлове,кaкто и безумното хaрчене нa пaри,който поврчето родители после трябвa дa ги отглaдувaт ! Тaя кaкво се нaдувa с пaрите нa мaмa и тaте,товa всеки го може,aкъл не се искa грaм !

173

Анонимен

преди 7 години

Злоба,злоба и завист.Това е...то Ганьовска работа.Като злобеете,това ще ви помогне ли да живеете по добре а.

172

Анонимен

преди 7 години

Момичето може да е всякакво но си личи злобата и завистта на 90 % от коментарите, яко сте безразлични и не Ви дреме както се изказвате - подминавате още от заглавието, не да четете и да коментирате !

171

да

преди 7 години

не, моето момиче нещо не си разбрала няма злоба и завист - просто никой не се интересува от теб дали баща ти има милион, десет или сто.. просто никой не го е грижа ти си тази, която търси внимание в медиите за демонстрация

170

ив

преди 7 години

Аман от платени драскачи!

169

Ели

преди 7 години

Родителите и могат да си го позволят и го правят. Тя се радва, какво толкова? Млада е, обича да изглежда добре - нека се наслаждава на младостта си! Аз пък я подкрепям. Ако Габриела чете това ще и кажа - Бъди такава каквато ти харесва, без угризения!

168

Анонимен

преди 7 години

Нищо и няма на момата. Единствено трябва да се научи да си държи затворена устата /таблет, телефон, РС, Нотбук/ ...

167

Анонимен

преди 7 години

И вестник Струма

166

Анонимен

преди 7 години

Това е платена публикация тип "СПАМ". Поне читателите ще могат да се "разпишат" на чепката с грозде преди да стане на шара. :-)))) Виното ще е кисело също ... струва ми се.