150

! ! !

преди 7 години

Е, няма такава държава! На кой ни остави бай Тодоре! По времето на НРБ имахме 200 000 армия, а сега 30 000! Нарязахме си ракетите и танковете, имаме няколко счупени самолета. Една Гърция може да ни завладее за половин ден, за Турция да не говоря. Скарахме се и с братушките като им забихме нож в гърба, а сега ако някой ни нападне ще се молим на краварите да ни кажат конграчулейшънс и да ни помогнат с милостиня!

149

Путин

преди 7 години

Русия ще върне Турция където и е мястото!

148

Българин

преди 7 години

Турската икономика е НИЩО без РУСИЯ и ЕВРОПА!!!!!

147

Бобо

преди 7 години

Евала 221капитан Силвър,точно казано

146

Анонимен

преди 7 години

Ердоган президент на русия за всеки *** ще има пица и сюнетт ИН ШАЛЯ

145

Анонимен

преди 7 години

като се има в предвид че тъпанаритее от Кремъл наричат всичко дето не реве хайл Путин фашисти бая ще има да чакат горе долу докато станат ПРОВИНЦИЯ НА КИТАЙ

144

оон

преди 7 години

скоро бандитската шайка управляваща украйна ще падне

143

Odysseus

преди 7 години

217 Били сме под османско владичество 500 години и не са ни претопилиБяхме под съвестско / разбирай руско / владичество 50 години и почти ни претопиха Но не съвсем , не съвсем

142

капитан Силвър

преди 7 години

Наред с поредицата провали: проектът "Новорусия", импортозамещение, позорното изтегляне от Сирия, разните Южни, Турски и прочее потоци, инфлацията, стагниращата икономика, технологичното изоставане, рухването на жизненото равнище на руснака, международната изолация, обкръжението от враждебни съседи, Путин има една безспорна заслуга - даде решаващ тласък за утвърждаването на украинското самосъзнание и за окончателното обособяване на украинската нация.

141

Анонимен

преди 7 години

Между Путин и Ердоган няма разлика - "Хвани единия, та удари другия !"

140

Анонимен

преди 7 години

da imase edni slaviani s imena Hans, Guenter, Adolf- na tea 4ervenormeiskiat voinik im polia rosite s jltanala urina, rozite na ednostainite im apartamenti v mazetata na grobistata

139

обективен

преди 7 години

Не ми е ясно какво толкова общо има в случая ядреното оръжие, ама конкретно за България, Ердоган е много по-опасен от Путин- гарантирам ти!

138

Odysseus

преди 7 години

214 Все пак Ердоган няма ядрено оръжие и за това не е толкова опасен както Путин

137

Анонимен

преди 7 години

Най-много славяни са избити от Русия !

136

обективен

преди 7 години

До Одисей,А кои дадоха на Полша, Силезия, Померания и по-голямата част от Източна Прусия?Ти остави руснаците- те си знаят какво правят, ами погледни на югоизток Ердо как се е развихрил. Вече и на американците се кара!

135

Да ,бе....ха,ха,хааа

преди 7 години

Те руските камиони ги продават със цистерни за горивото --ЗАЕДНО!МНОГО Е ИЗГОДНО ....АМА---.АКО СИ ТОЧИШ , ГОРИВОТО ОТ ЧЕШМАТА У ДОМА!!!

134

Odysseus

преди 7 години

211 хахахахахахаххахахахха

133

Odysseus

преди 7 години

206 Да не би да донесоха мир за Източна Европа , защото тогава изградиха Берлинската СТЕНА , защо обсадиха Западен Берлин , защо потушиха Берлинското въстание , защо влязоха су същите танкове в Будапеща 1956 и във Прага 1968 защо забраниха Солидарност и извършиха Възродителния процес у нас. Кой изби 30 000 българи веднага след като влязоха тези танкове в страната ни 1944 . Кой интернира 300 000 българи през следващите години в резултат на з влизането на тези танкове

132

МАРА ОТ ТРЪМБЕЖ....

преди 7 години

Нали , прочутите "съветски технологии" в Кремиковци , ги продадоха за 1$.....ха,ха,хаааааааааааДА НЕ БИ ДА СА ИЗМИСЛИЛИ НЕЩО РУСНАЦИТЕ ......ЗА ПО 5-$/ парчето....??!!!!СТРАХОТНО БЕ....ХА,ХА,ХААААААААААААААА.....НА 5-СТАКАНА ---ТОВА СИ Е ЗА ГИНЕС , БЕ..........ПРАВ СИ!!!!

131

юбералес

преди 7 години

До БобиТолкова, колкото и преди. Акредитацията се получава на КПП. Тези двама симпатяги (лека им пръст) са влезли нелегално.