153

Анонимен

преди 8 години

До ShoppКакво правиш в България?

152

Анонимен

преди 8 години

До Shoppевтина пропаганда,ами заминавай за "свободна и просперираща" украйна! Никой не те спира,

151

Анонимен

преди 8 години

Невероятно как бокллуците се привличат за да образуват по-голям бокллучарник.Потрошенко издал указ за назначаване на бившия на ПАТО (нато) Разнамусен КАТО съветник !!!Разнамусен както и подобните му Псаки, Нуланд, Тиквун и 3мата глуппаци от прибалтика СА известни с тоталната си неадекватност граничеща с психическо заболяване.

150

Анонимен

преди 8 години

Не ми се мисли какво може да и се случи на украината с такъв президент!Но Ви гарантирам,че тази кукундрела, ако се мерне само по източните фронтове-Работата ще стане "МИР НА ПРАХА Й"!!

149

Анонимен

преди 8 години

Загубиха Крим загубиха и Донбас оцапаха се до ушите във фекали, но стоят гордо колко горд може да си като си оцапан до ушите да, а Путин е некадърника.

148

Анонимен

преди 8 години

Нашия преход изглаждаше като комсомолско събрание пред прехода в Украйна. Тея цялата нация не са у ред - македонци на квадрат. Взрива от национализъм е характерен за новите държави направени от сбирщина от различни националности.Украйна има годишен БВП на глава от населението за 2015 от 2000 $ а през 2014 е бил 2900 $. Още 2 години такъв спад и ще трябва да пасат трева обаче чифте пищови на кръста (кремаклии).

147

хахахахааааа....

преди 8 години

До Shopp "Ами лежала е две години в руски затвор"Две години гладни стачки, а такава пухкавичка - от картина на Рубенс изпълзяла...

146

хахахахахахаааааа

преди 8 години

До ShoppИстинска алкохолик..............

145

тк

преди 8 години

Нищо лично но това не беше жена а някакъв мутант.И е на 35 мен ми изглежда на 45+...

144

Анонимен

преди 8 години

някой ако си мисли в украйна че Русия може да бъде победена от шепа изкукуригали и надрусани фашистчета значи не си е пил хапчетата , тая ако я изберат изобщо за нещо най много да се вее руско знаме в киев , жената не е добре ,явно има психически проблеми и не е редно да я бутат в политиката защото то и тъй държавата е пред разпад

143

Анонимен

преди 8 години

"Савченко след помилването: Ще изпия два литра водка!"Идеална е за президент на Украйна, достоен наследник на Порошенко.

142

Анонимен

преди 8 години

Ако имах разрешение да снимам реалити шоу в украинския парламент, даже и 10% дивидент само да отива в държавната им хазна тея щяха да се спасят от фалит. По-голям сеир НЯМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА! Ненормален нео-нацист с досие е шеф на полицията на Киев. *** боксьор му е кмет. Политици евреи се карат с политици грузинци на тема "по-голям украински патриот", правят си ежедневни боксови мачове. Миша Саакашвили си запасва панталона в чорапите и отива на пресконференция... бе въобще тези са невероятни!П

141

Анонимен

преди 8 години

Няколко психотропни инжекции и легло с каиши обуздават всички сили, даже и гласовете.

140

Анонимен

преди 8 години

Изпила литър водка и обявила че пак ще ходи да се бие в Донбас и ще става президент на Украйна

139

65

преди 8 години

И тая май яката не я слуша главата.Дава отклонения като махало на часвник

138

Анонимен

преди 8 години

Тоя дзвер гледа умно като бик.

137

Анонимен

преди 8 години

Руските окупатори в Украйна и конкретно главния окупатор Путин нагълтаха много вода и л.а.*** покрай сагата Савченко.

136

даадаадаа

преди 8 години

даа даа даа Свченко президент ...и на фронта в Донбас да се бие...не като сегашния Прошенко ...дето само ходи и проси за пари от Европа от Америка даа даа да ...СВЧЕНКО ПРЕЗИДЕНТ !!!!

135

Анонимен

преди 8 години

В това противно пъпчиво лице на снимката виждам само и единствено -злоба ,омраза и ненавист.Това е лицето на новия украински фашизъм. Много скоро самите украинци ако не са си изгубили съвсем ума -ще я премахнат от политическата сцена ,дори не изключвам да я премахнат и физически щото колкото и да са заблудени западняците появата в Украйна на нов фюрер пък бил и той в пола -едва ли ще толерират!

134

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 259Тъкмо се чудех как да онагледя разкриневите русофилски физиономии заради Савченко, изглеждате все едно сте хванали трите фази едновременно.