10

Бай Иван

преди 7 години

Разкриването на информация за извънземни не значи че Обама ще каже:" Да имаме контакт с извънземни" и пр. Очаквам разкритието да е от типа: " Нямаме никакви доказателства за съществуването на извънземни", това си е пак разкритие или " засичали сме сигнали от далечни съзвездия" и пр.

9

Чичко Чук

преди 7 години

Елате в нашата педиферма :) Гарантирано удоволствие!

8

БГ Мирър

преди 7 години

Една жена на пазара каза, че Боко Тикварев - Будата ще разкаже как е ритал топка на Марс и 3-*** извънземни са го "галили по главата".

7

Куриозити

преди 7 години

Добър завършек на мандата на краваря от Белия дом , който покачи дълга им само с 8 трилиона. Bинаги е хубаво да се взираш какво става на Марс докато под краката ти кораба потъва.Но истината за извънземните трябва да се запати все някак си, а краварския матрял ръкопляска одобрително.

6

Анонимен

преди 7 години

spored men shte izlajat v tova koeto shte kajat ili shte spestqt nai vajnata i cenna informaciq horata nebiva da zabravqme 4e po losho ot lajata e polovinata istina

5

JFK

преди 7 години

Да не вземе някой отегчен библиотекар да думне Обама точно преди да се разприказва?

4

Анонимен

преди 7 години

Извънземните излизат на дневен ред, само когато трябва да се прикрият бездарността на управляващите и повсемесното крадене. Хората вече им става ясно за какъв балон става ясно и на дневен ред се изкарват неща, които са манипулирани с години. Нещо за расекретяване на документите за убийството на Кенеди? Нещо за нарастващите външни дългове на най-развитите държави?

3

Анонимен

преди 7 години

Аз също мога да ви разкажа много за НЛО-то, но няма да го направя поне не докато не ме изберете за президент. Демокрация - мнозинство на глупостта. Да, най-голямата справедливост на света.

2

Анонимен

преди 7 години

"Барак Обама ще направи сензационно изявление, свързано с НЛО и извънземните преди да напусне президентския си пост, съобщава "Мирър", позовавайки се на медии в САЩ."Кое ще е сензационното в това изявление- че извънземните съществуват, че САЩ и още няколко нации притежават катастрофирали техни кораби и тела, това всички го знаят.

1

сс

преди 7 години

ще разкрия всеобщата тайна която всички я знаят но много я отхвърлят а той просто ще я потвърди...