36

уточнение

преди 8 години

До *** - да се чете ДО КОМЕНТАР 31

35

Анонимен

преди 8 години

Щом няма кандидати значи няма търсене. Търсене може да има като предлагаш адекватна заплата. А тези се опитват да изкарат 1500 лв като баснословна заплата...

34

Федор

преди 8 години

Странно ми е защо на номер 31 му блъскате минуси?! Човекът ви казва една истина. Даймлер отдавна представиха ТИР с автономно управление. Ако не греша Волво, също са готови с техните машини. Ясно е, че всички производители вървят в тази посока. Абсолютен факт е, че професията "професионален шофьор" (както и много други) малко по малко си отива в историята. BMW и другите големи имат цели цехове, в които няма хора - само роботи. Цехът е тъмен (на робота светлина не му трябва) и се бачка 24 часа

33

Живко Марков.Лил.Фр.

преди 8 години

Всички сте много прави в писанията си.В едно изречение човешката алчност.злоба .завист нямат предел.Зависи от коя страна на щанда си.За този зад щанда евтино го дава а за този пред щанда му се вижда скъпо.Няма управия за нас.

32

Анонимен

преди 8 години

Щом като пише в медиите колко много пари дават значи не е вярно. Тези 1500 лв. няма да ги видиш никога накуп , а просто ще ти ги удържат за нещо и хоп станали 700 лв. Нашите работодатели са назначени капиталисти от БКП-БСП и само лъжат и крадат .

31

ПЕНСИОНЕР

преди 8 години

тези луди ли са с любителска книжка да им разрешат да карат 40 тона композициа или да возят едно гробище народ ,е тогава да видим какво става

30

Рашка Говняшка

преди 8 години

Приказки много как в държавата няма пари ама реално кой да работи няма..

29

шофьор

преди 8 години

Само последният месец имаше 2 *** умрели докато карат шофьори в градския и няколко припаднали с инсулти и инфаркти!(Справка в новинарските сайтове) случките са в софия,ст.загора и варна! Хубава работа и много били парите ли!?

28

простак

преди 8 години

Приятели скъпи - единственото вярно нещо в тази статия е "шофьори няма да има след 10 години". Самоуправляващите автомобили стават реалност и професията тираджия бързо изчезва. Ще я последва шофьор на автобус. Никой няма да плаща на някой балък 2 бона да върти гергелека, 8 часа на ден, като може да плати веднъж за камион който се движи самостоятелно 24 часа в денонощието. Бъдещето и тук. Ако случайно четете това и мислите за ставате професионален шофьор, помислете пак. Поздрави от първия свят!

27

Шоп

преди 8 години

Да почнат да дават по 3000 лв и в България и ще има желаещи.Да возиш 40 тона композиция или 100 човека матерял не е проста работа.Трябва и акъл, и дупе, а гражданите не искат да дават по 1,60 за билет.

26

пешо гондолата

преди 8 години

Бачках за един тип! Возех му пясъка! И по едно време резна надниците през средата! Питаме го що така, нали се разбрахме за едни пари!? И той вика ми ся си правя една къща-един имот за живеене и НЯМАМ!Ми добре де що с наште пари! Прави си гос твойте! И се разделихме с любезности!Та мисълта ми е че с тая работа бая скъпи вили, луксозни джипове и яхти ще купите! На шефовете си! Докато зарязвате децата и семейството си!

25

шофьор един

преди 8 години

До Хахаха 6: Виж какво приятел - завършил съм институт в България, но след като не знам вече колко години се мотках по най-различни ментеливи фирми у нас, сега съм шофьор тук на запад!! Паричките са добри и заплатата е в сметката един ден ПРЕДИ датата!! Няма филм "ама тоя м-ц сме зле спарите, сега половината другите по-късно" и т.н.

24

Анонимен

преди 8 години

Като направят заплатите им по 3000 лева пак ще има желаещи. Да живее високото заплащане за всички! :)

23

Анонимен

преди 8 години

Е какво като си дал 20 бона,ходил си шест години в някакъв ВУЗ,"вземал"си "минал"си 80 изпита и какво излиза от теб?Магистри,които не могат да си спомнят какви точно предмети са изучавали.Дипломи без никакво покритие на знания,никаква обща култура дори.В България висшето образование не означава абсолютно нищо.Завършил бизнес администрация,не може на две магарета сено да раздели.Некадърен,инженер или лекар,архитект или икономист?За какво са ви тия дипломи?Яд ви е повече че сте се набутали с 20000

22

пенсионер

преди 8 години

навремето 60-те години за шофьори в СОМАТ вземаха само проверени кадри от ДС които правеха далавери / контрабанда / и си живееха добре. Сега с тази техника да те следят двигателя колко гориво изразходва на 1 курс с GPS къде се движеш и с каква скорост е няма далавера и няма желаещи логично

21

Joko

преди 8 години

До Анонимен 23Напълно съм съгласен с казаното. хората работят като роби за жълти стотинки, а за тяхна сметка се накупиха скъпи автомобили, почивки на Канарите и т.н. Бог да ни пази от прости селяни. От забогатели прости селяни спасение няма....

20

бай иван

преди 8 години

1. става въпрос за международни шофьори.2. 1500 лв. за България вече са нормална заплата, а не висока.

19

Анонимен

преди 8 години

Спомням си един ***,шефа на фабрика за лютеница,който се хилеше в едно интервю и обясняваше,че те го лъжели,че бачкат,той ги лъжел че им плаща.А хорицата бачкат в цеховете като роби.Това са повечето работодатели в България.Дали става въпрос за лекари,шофьори,учители,инженери, няма значение,всеки гледа да те прецака и да му работиш извънредно без пари,без да ти осигурява нормални условия на труд,без да влага в подобряване,модернизиране и т.н.

18

Васо

преди 8 години

До Хахаха: Ама доктора си спи до *** на жена си и всяка вечер е с децата си. Не е немил-недраг по магистралите и не му трепери кожата от това дето се случва ежедневно по пътищата. Да не говорим, че не знае какво е да висиш седмица в кабината, щото гръцките фермери затворили границата.

17

Анонимен

преди 8 години

Не са много тези пари за тая работа! Те ги дават чорбаджиите към 1000лв +/- повече - ! Обаче как се вземат!?