457

До 1

преди 8 години

Ох как можеш да сравняваш гений като М.Джаксън с тази треторазредна певица?!! Само заради бандажите по краката ли?: )Майкъл ги носеше по време на великото турне BAD! После, това е ПЕСЕНЕН конкурс - за ПЕСНИ! Шоуто е ок, когато допълва цялото впечатление от изпълнението на певеца, но не си мисли, че публиката би оценила някого високо, само защото може да подскача по сцената!!: ))Австралийката, италианката, австрийката и др. нямат нужда от скачане, з/то песните и цялостното им ПРИСЪСТВИ

456

Gastro

преди 8 години

Kakva diaria!?:-):-):-):-)

455

Анонимен

преди 8 години

заради заглавието си помислих, че статията е писана от албена нулева! хареса ми!

454

Анонимен

преди 8 години

Харесахте ми , Попов, със статията. Много се смях. Благодаря . Поклон пред талантите на България.

453

наблюдател

преди 8 години

Във всички страни има жълти вестници, има клюкари, злобари и хейтъри. Всеки има право да си мисли каквото си иска, но на едно уважаващото си издание, на един уважаващ се човек не подобава да публикува такава статия и да афишира тези мисли. Не ги позволяват добрият тон, етиката и възпитанието. Който мисли доброто и работи за него е такъв и в живота, който хули и злобее е същият и в ежедневието си. Спазвайте словестна хигиена, ако не друго уважавайте себе си!

452

Хейтър N1

преди 8 години

Да, аз хейтвам Поли, Криско и т.н. известните с това, че са известни, но слушам далеч по-талантливи само, че те отдавна не се споменават никъде (Уикеда, Стенли, Джанго Зе) или просто спящите ни продажни продуценти не забелязват талантливи рапъри(Явката ДЛГ, Джей, Маната, Керанов, МД беда). Хейтвам Кобрата не заради загубата му срещу Кличко, заради изказванията му преди и след мача. Хейтвам Стоичков като човек, но като футболист е велик. Против Гришо нищо не мога да кажа.

451

Цветелин

преди 8 години

Хора на всякъде има злобари, защо ги насаждате тези неща в медиите. ЗАЩО ИЗОБЩО ИМ ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ? Винаги ще има такива хора, навсякъде в Европа е така, не само в България! Нормалните българи винаги ще подкрепят Поли, Григор, Стоичков, Кобрата, Джон Атанасов, ако щете и кой ли още не... Кобрата ходил с чалгарка, еми с кво да ходи боксьор, с какво? Вижте ги другите боксьори, какво правят, Тайсън и Мейуедър... Нашият сигорно има коефициент на интелигентност колкото цялата боксова лига!!!

450

Йоанна

преди 8 години

" Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала...Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша.", казал някога поета Петко Р. Славейков

449

1

преди 8 години

Полито освен, че с Армения и Австралия( кво правят в Европа тези не знам) има най-силните песни! Ами има и най-доброто представяне на сцената, гледайте малко Майкъл Джаксън бе хора. Вече 50г. всички го имитират. Трябва шоу на сцената, истинско шоу!!! Руснаците го имат, но нямат песен! Представянето трябва да взриви публиката, не е достатъчно да е само стилно! Нашето има и 2-те. Арменката и Австралийката имат само 2-рото! Убеден съм в победата!!!

448

Браво!

преди 8 години

Статията е право в целта - съвременните "ценности" на голям процент от българите.Жалкото в случая е, че дори няма да се замислят, защото силата им е в омразата и плюенето, а не в мисленето.

447

Анонимен

преди 8 години

До Ала Бала, не само да ти трият коментарите. Призовавам админите да то сложат постоянен "бан "

446

Анонимен

преди 8 години

Стискам палци за Поли довечера. Много съм щаслив, че в момента съм в Германия и ще мога да я подкрепя с няколко смс-а. Тя го заслужава. Все пак представлява българия. Срамно е други българи да я оплюват така гнусно. Но тези хора излагат единствено себе си. Щом някой сами са си избрали да бъдат * на обществото тяхна им работа. Аз избирам да съм в подкрепа на всеки българин, който прославя България!

445

Много сме жалки

преди 8 години

Нямам думи колко сме жалки и злобни. Изпълнени сме с омраза , злоба и завист. Отвратителна черта... БЪЛГАРИНА ВСЕ ЩЕ НАМИРА КОСУР !!! БЪЛГАРИНА Е ЕКСПЕРТЕН И КОМПЕТЕНТЕН ВЪВ ВСЯКА СИТУАЦИЯ! Оставете момичето бе , ГОРДЕЙТЕ СЕ ! Усмихнате се малко , стига с тая злоба ... ЖИВОТА Е КРАТЪК ! ЖИВЕЕТЕ ГО ПО -ПОЗИТИВНО! :)

444

бг

преди 8 години

България е в ЕС! Правете си парите в България, плащайте си ниските данъци тук. Като искате фирма, търгувайте и работете с цяла Европа, не случайно сме в ЕС! Какво повече искате? ...... Но само тук може да бъдете истински щастливи и креативни! България днес има всичко!!! Дано Поли Генова спечели! Това предаване е може би най-гледаното след Европейското по фурбол в Европа!!!

443

бг

преди 8 години

Няма какво да се оплакваме, като сме в златния милиард на богатите, а останалите 5-6 милиарда са бедни! Не сме най-добре от богатите, но не сме при бедните, а те са цели 6 милиарда!!! Разберете го заради алчността да станете малко по-богати, а това дори няма да стане в друга държава, защото цените на квартирите и като си направите сметка е горе-долу едно и също! А и си оставате емигрант цял живот! Зарди това няма да бъдете щастливи, защото малко повече пари не пълни сърцето!Пари се правят и в БГ

442

бг

преди 8 години

Не защото е най-старата държава в Европа!!! Не защото съм патриот, не защото имаме най-хубавият климат и природа, море, планини, най-много минерални извори, най-много исторически обекти след Италия и мн. мн. други... А защото тук са ни майките и бащите, семействата, родата, приятелите и всички тези хора, наречени българи, чиито манталитет и култура създаден през вековете ни е оформил. Затова само тук можем да бъдем истински щастливи!!!България е в ЕС! Само тук можем да бъдем истински щастливи!!!

441

Анонимен

преди 8 години

Taq pyk koq e ?

440

Весело ми е

преди 8 години

Едно е да хейтиш една-единствена певица, съвсем друго е да хейтиш цял народ - при това собствения си... Някак си те издига на съвсем друго ниво. "Евала" на автора, няма що!

439

Адолф

преди 8 години

До АнонименГригор може да го знае цялата вселена, може да е най-великият съществувал някога (въпреки че определено не е), но какво от това? Задължен съм да го подкрепям, защото името му е българско ли??? Ако играеше за България (така както най-великите играят за страните си), ако поне не беше забравил българския, тогава добре, но при сегашното положение да е жив и здрав, но не би следвало да очаква подкрепа от България...

438

niki

преди 8 години

Абе тоалета и е зле, но парчето е готино и може спокойно да стане хит в цяла Европа.