71

българин...

преди 8 години

КАЗАРМАТА ---2-ГОДИНИ ЗАГУБЕНО ВРЕМЕ, ОТ МЛАДОСТТА!КОМУ Е НУЖНО , ТОВА??!!А ....ИМАТЕ ЛИ ПАРИ ЗА ТАЯ ИГРИЧКА...??!!!

70

Анонимен

преди 8 години

Аз като бях в казармата бяхм

69

Анонимен

преди 8 години

Мъж се става като направиш семейство и можеш да се грижиш за него (мое мнение). Помпането на мускули, тичане, оправяне на легла, сапунки и т.н. не биха те направили мъж. Хората които си мислят че след казармата са станали мъже за мен са комплексирани хора.

68

Бай Иван

преди 8 години

Наистина беше лежане, но това беше защото бях механик водач и нямаха кинти за нафта. Имам ли деца никога няма да ги пусна в подобен вид казарма какъвто я видях аз. Ставаха гаври характерни за затворите. Който си мисли че казармата дава възпитание да отиде и да види, сигурен съм че ще се разочароват. Да ти крещят *** по цял ден и да те карат да тичаш и правиш упражнения не знам как би те възпитало. А едно дете за да стане мъж му трябва акъл, а не казарма.

67

До Бай Иван

преди 8 години

През 2006,,казармата беше,като пансион за благородни девици,ела да видиш комунистическата казарма,11месеца без отпуска и това ти е най-малкия проблем. Мъж не се става,като постреляш с автомат,ставаш,като си разбереш отговорностите в живота,а горното си е пандела.

66

Анонимен

преди 8 години

Цитат: "Всеки четвърти млад мързелшв - не учи, не работи "...такъв и за казарма не става !

65

Бай Иван

преди 8 години

Казармата в България приличаше на съвременните затвори от отворен тип. Даже сега затворниците ги пускат по-често отколкото нас в казармата 2006г. Някой ако си мисли че по този начин ще се възпитат хората... мога да му кажа НЕ.

64

Анонимен

преди 8 години

Човек става мъж и като се качи на скелето, но днес се показва мъжественост на гонките с коли, за което свидетелстват многото кръстове покрай пътищата !

63

ГЕОРГИОС НИКОЛАУС

преди 8 години

ТУКА В МОМЕНТА НАБОРНИЦИТЕ СА 80 ПРОЦЕНТА ЦИГ..ОРИ, КАКВА ГОДИШНА КАЗАРМА ??ДЕМОГРАФИЯТА Е СУПЕР - ПО 30 35 ХИЛЯДИ МЛАДИ ИНДУСИ ИДАТ СЯКА ГОДИНА ЗА НАБОРЕН РЕКРУТ !! ...ХАХАХА ХОО ХЪХЪ....ИСКАТЕ ВСЯКА ГОДИНА - ГОДИШЕН РЕКРУТ ОТ РЕТАРДИ ?..ТОВА ГО КАЗВАТ В СЕРБИЯ ЗА БУГАРИТЕ, ЧЕ СТЕ БАВНО РАЗВИТИ РЕТАРДИ.

62

Анонимен

преди 8 години

Пиленца сладки,в истинска казарма,на третия ден ти идва да си пръснеш главата,после се чудиш,какъв тунел да прокопаеш и да избягаш от тази гадост. Радвайте се на свободата,учете и се изнасяйте от ,,милата"родина!

61

Анонимен

преди 8 години

На снимката има само шкембета.

60

Един българин

преди 8 години

Навремето, като бях войник, все повече млади искаха да бягат от казармата.Имахме един от новобранската рота, редник Михайлов помня много добре, не искаше да е в казармата и каза че ще търси връзки. Изкараха го болен. И го уволниха.А не беше болен.Ако младежите сега "искат" казарма, ще им се случи същото като на новобранците когато аз бях в казармата.Старите пушки ще ги карат да мерят спалното помещение с кибритени клечки. И да търкат пода с веро и четка за зъби!

59

ODESSA

преди 8 години

По дяволите. Разкрихте стария руски ***. Чакам си копейките. Но всичко което ще получа е равно на хершебиански половин донг.щщ

58

Василев

преди 8 години

Селяни, великите англосаксонски корпорации завладяха вашите военни пазари, които имахте в Блиският изток и Африка!!!Пазари за милиарди, които носят приходи и увеличават стандарта на живот в нашите развити цивилизовани страни!!!Селяни, даже домати и пипер не изнасяте в чужбина, ами ще ми правите армия!Тя да не се прави от трици???Агент Рори Бейлър!ЦРУ!!!

57

БГ ТУРЧИН

преди 8 години

ПОДГОТВЯТ НАРОДА ЗА ВРЪЩАНЕ НА КАЗАРМАТА.....И ДА ГИНАТ МЛАДИТЕ БЪЛГАРЧЕТА.....ОСЪЗНАЙТЕ СЕ БЪЛГАРИ И СЕ ВЪЗПРОТИВЕТЕ ПРОТИВ ВРЪЩАНЕТО НА КАЗАРМАТА.....ДЕЦАТА ВИ ЩЕ ГИНАТ ЗА ТОЯ ДЕТО ДУХА.....КАЗАРМАТА НЕ Е ТОВА,КОЕТО СЕ ВИЖДА ПО ФИЛМИТЕ

56

БГ ТУРЧИН

преди 8 години

ДА БЕ,ИСКАЛИ.....ПРИ ПЪРВА ВЪЗМОЖНОСТ МИНАВАМЕ ПРИ ТУРСКАТА АРМИЯ-ТУКАШНИТЕ ТУРЦИ И РОМИ.....ИСКАЛА СА МЛАДЕЖИТЕ КАЗАРМА.....НА ГОЛ ТУМБАК-ЧИФТЕ ПИЩОВИ.....ДЪРЖАВАТА ПАРИ ЗА ХЛЯБ НЯМА,АРМИЯ ЩЕ ПОДДЪРЖА.....А НА БОГАТИТЕ ДЕЦАТА ЩЕ СЕ СКАТАВАТ И НЯМА ДА ХОДЯТ В КАЗАРМАТА,А НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ДЕЦАТА- ДИРЕКТНО ЗА ПУШЕЧНО МЕСО НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА,АФГАНИСТАН И Т.Н......А КАДРОВИТЕ ОФИЦЕРИ ДА СЕ СКАТАВАТ И ДА ВЗИМАТ ПО 20 ЗАПЛАТИ И ПРИВИЛЕГИИ.....ПФУ,АКО ЗНАЕТЕ КАКВА МИЗЕРИЯ Е В КАЗАРМАТА,МАЛЕЕЕЕЕ

55

До +83

преди 8 години

Казарма и вероучение са възможно най-несъвместимите неща на света: едното е мир и любов, другото е убийства и насилие.

54

Анонимен

преди 8 години

Тоя не си е пил хапчетата. Аз не съм срещнал и един човек, който да иска да служи. Само такива, които искат другите да служат и да се прецакат и те ; )

53

Анонимен

преди 8 години

Ами нека се записват, кой им пречи.

52

AK47

преди 8 години

А бе не разбрахте ли, че на българина му е нужна война? Да излее някъде разрушителните сили, които са го обладавали от памтивека. Това е закодирано в гените - конен народ, номадски, биткаджийски. Осигурете му я най-накрая тази възможност, да иде, да воюва, да миряса, да отпусне жилата, да спаднат хормоните, че и ние да си отдъхнем от безкрайните балкански мачовщини по улиците. Хем и баланса ще се възстанови, и природното равновесие....