222

Анонимен

преди 8 години

Борисов пак се прави на многознайко,ама чак когато започнаха гражданските протести....тогава взе да дава заден.....

221

да

преди 8 години

Вижте,светът е устроен гадничко .......Добрите и честните умират млади или ги изкарват безперспективни и зли .Самоубиват се ......Напротив злите са победители и играят честно и почтено .Затова винаги след един олигархичен кръг иде нов и се продължава по план .

220

Georgi

преди 8 години

До DreamTheaterA Kim Jong Borisov ne pravi sushtoto nali?

219

Тинев

преди 8 години

ИСТИНСКИЯ вътрешен облик на пУжарникарчиту издава тоя поглед на изп-ркал индивид. Брадясал, нечистоплътен и с поглед на откачил .. и тоя побъркан ни управлява ???

218

DreamTheater

преди 8 години

И какво ще прави Слави Трифонов в Парламента?Чалгария и простотия.

217

Анонимен

преди 8 години

не знам как има още глупав народ ,който да гледа тъпите предавания на шоуменчето Славчо.толкова години -само плюене от екрана,разказване на *** изтъркани смешки,подигравки с кой ли не , и нищо различно.

216

ф 22

преди 8 години

Славуца ще вземе поредните 5 /6 % колото РБ да няма думата и ще подкрепя тайно Боко още 4 г .Всичко си е по план .А мухите да ги *** Радан .

215

Анонимен

преди 8 години

Slavi trugva v politikata ot zavist kum Boiko,che ne mu e dal polovinata gerb.A chovek sus zavist ne nosi dobri plodove.Ako ne iztriyat mnenieto mi vijdal sum go nadrusan postoyanno,kak shte me ubedi che e dobur izbor....poredniya byurekov.Slavi go napravi chovek Iliya Pavlov.Po dobre e da produlji showbiznesa si,zadhtoto v politikata nyama da ima Godji da mu pravi cyaloto show..

214

Анонимен

преди 8 години

Трудна работа да успее някой срещу сегашните - нямат тяхната мрежа за контрол над малцинствени групи, корпоративния вот...

213

Геро

преди 8 години

Най-голмото зло на съвременния забързан свят и икономическите кризи е инфлацията. Бойко успя да я овладее и успокои не до там богатият ни жизнен стандарт. Бъдете смирени. Слави е богохулник,ако реши да се срине и да омерзи името си,нека се захване с политика!!!

212

Анонимен

преди 8 години

Трифонов - новият Бареков ! Когато човек забогатее толкова ,че парите вече не му носят вече наслада , той започва да иска власт - там тръпката е по голяма ! На България е необходим национално отговорен управник , такъв като Виктор Орбан ,а не продажник или комплексар !

211

Анонимен

преди 8 години

Единият прави шоу само по една телевизия. Другият го прави по всички телевизии от сутрин до вечер.

210

Анонимен

преди 8 години

Слави Трифчо е глашатай на червената мафия в БГ, това е очевадно, но в него ме дразни друго: прави се на голям патриот, а всъщност е един продажник-хитрец, който пет пари не дава за родината си- държи парите си в ошфорки, а яхтата си в Гърция за да не плаща данъци в БГ, по пътищата се държи като мастита мутра, абе направо отврат, не знам кой ще гласува за тоя?!

209

Гого

преди 8 години

Браво на Сави и екипа му за референдума!!! Другото е ала-бала

208

П.Петров

преди 8 години

Лансира се замяната на едно недоразумение с друго.Трифонов също като Борисов не знае чужд език;Подозирам, че и двамата са си си купили дипломите за висше;И двамата са клоуни в лошия смисъл на думата;И двамата са припечелили от "прехода" милиони, за сметка на обедняването на народа.И двамата се правят на щедри, но който си е имал работа с тях, че в гз им не можеш проникна и с лазерен лъч.И двамата са селски тарикати.Аналогиите са много ...

207

Калина

преди 8 години

Не мисля, че има нормален човек, който да приема на сериозно Трифонов. Нека не забравяме, че плюенето по управляващите от която и да е партия, за което този много се гордее, не е политика, а празнодумие, което матрялът слуша с полупиян хилеж.

206

Анонимен

преди 8 години

Слави и другите** и ли ще ни управляват?

205

Анонимен

преди 8 години

Слави и Бареков - две страни на една монета.Чалга политици

204

Черна Нинжа

преди 8 години

Станислав Трифунов е селски бек .Само еди н селски бек може да победи друг селски бек.Това е закона на нинджата !

203

Пешо

преди 8 години

Слави е шоумен(***) той не ме притеснява с нищо, но тиквата е премиер а не знае къде се намира и за какво става на въпрос!Преди време този говореше че дългия му искал 50 процента от ГЕРБ!Явно партията му е някакъв Цирк и дебелия също се чувства някавъв шоумен!