95

иванчо

преди 8 години

Хм, като чета - излиза че не е източвал нищо. Така и така тези хора трябва и ползват квартири или хотели в чужбина. Така и така тези суми се или би трябвало да се платят. Няма източване. Има конфликт на интереси и злоупотреба с положение. но това не е източване

94

Гфххфииг

преди 8 години

Незнам дали затворниците имат итнернет, но се обръщам към тях- моля, направете престоя на тези *** запонящ се.

93

Диляна

преди 8 години

Пръснете им мозъците на тези ГАДОВЕ!!!

92

смърт

преди 8 години

тези всичките трябава да понесан наказание - публично убиване с камъни или обесване пред народното събраниесамо така ще може да има ред в държавата и следващите ще си помислят дали ще крадат

91

Анонимен

преди 8 години

До Кой го сложи?Плевнелиев го назначи с препоръките на Борисовото правителство. Както всички и той УСВОЯВА пари. Така де ! Прави ги СВОИ !!

90

Анонимен

преди 8 години

Бъчварова идва нема се плашите ей

89

EVROPOL

преди 8 години

Работа за ЕВРОПОЛ а не на Българските корумпирани власти

88

Анонимен

преди 8 години

До Кой го сложи?След като андреева от кабинета Орешарски го уволни, правосъдието си получи комисионата за да не намери достатъчно доказателства и да не го осъди, престъпника успя да подкупи правителството на Борисов с препоръки вече доказания престъпник и крадец на детско здраве Павел Александров беше назначен от президента Плевнелиев. Не се тревожи този знае каде и на кого да плати и пак ще бъде освободен и отново назначен. Дано Болката от смърта на дечицата всички тези да ги сполети !

87

МАЯ

преди 8 години

До П.Петров `Я СЕ СКРИИ НЯКЪДЕ, Я ВИЖ ФИЗИОНОМИЯТА НА ТОЯ МАЗНИК И ПОСЛЕ ТУКА СЕ ОБЯСНЯВАЙ! ВЕЧЕ Е ОТКРИТА ЗЛОУПОТРЕБА ТИ КОГО ЗАЩИТАВАШ! ИМАШ ЛИ ДЕЦА ИСКАШ ЛИ ТЕ ДА СА БОЛНИ!АМА ***, МАЙНАТА ТИ КОПЕЛЕ1

86

Анонимен

преди 8 години

Това че е наглост го разбрахме и без да ни го казвате. Какво става с крадците в Царството на Крадците ?

85

П.Петров

преди 8 години

До Пич 98Докладите на Фонда за лечение на деца са публични.За 20151575 заявления - 1390 удовлетворени;ЗА 20141378 заявления - 1284 удовлетворени;Явно се работи, резултатите са видни.Както е видно, че след като Павел Александров се жалва в медиите, че МЗ забавя изплащането на 1.7 милиона лева, за Коледа от МЗ не изплащат заплатите на фонда и им организират проверка след проверка и като добавка показна акция на ГДБОП, каквато трафикантите не виждат и медийно оплюване от "източници в прокуратурата"

84

Анонимен

преди 8 години

България се точи от времето на Димитър Общи до наши дни , единственната промяна е че сега има компютри и софтуер

83

меморипяна

преди 8 години

При комунизма,като те хванат да крадеш те издигат на друга отговорна работа,сега по различно ли е?

82

Анонимен

преди 8 години

Искаме народен съд! Изкарайте ги пред парламента и ги оставете на нас!!!!

81

Попов

преди 8 години

Гледам коментарите по форумите и направо не мога да повярвам. В чист вид психология на тълпата от Густав Льобон. Искаме да разстрелваме, публично да бесим и пр. Христоматиен пример. Предвидима реакция на обществото, дълбоко възмущение и използване на ефекта на вълната. Претенции за демократична държава и общество - не, че някога сме били такива, но може би трябва най-после да изживеем катарзиса си, за да станем по-нормални. До 96 - фактите и вината се доказват в съда, а не по медиите.

80

Кой го сложи?

преди 8 години

Нали Орешарски го е изволнил този шеф. Кой го върна на хранилка? И дали сега не го нападат, защото е решил да работи за себе си, а не дели с когото трябва.

79

Анонимен

преди 8 години

Най ми е интересно като хванат някой, че крадял държавна пара и го "уволняват"... От там се почва уж го разследват, уж ще го съдят, а никой не говори кой ще върне откраднатите пари? Ми то екстра. Крадваме 5-10 милиона за няколко години, после ако искат да ме уволняват... Аз нали съм с няколко милиона напред! От всички които до момента уж са хванали за кражби, не съм чул някой да е осъден или да връща пари? Ми времето му всичко : коли, къщи, апартаменти, банкови сметки в полза на държавата!!!

78

П.Петров

преди 8 години

Обърнете внимание, че няма споменато нито едно официално лице от прокуратурата до твърденията за доказателства и СРС-та.След време вероятно ще се окаже, че доказателства няма, а СРС-та са изтълкувани или преведени погрешно.

77

НеСоросоид

преди 8 години

До ПоповФонда е проверяван :-D Майтап . Те и Бисеров го проверяваха и Цветанов. Как се купуват 4 апартамента в чужбина? Аз пликове с пари нямам да се търкалят по бюрото ми. а СРС-тата как са се случили? Ако се докаже, че е е взимал пари за даването на свои апартаменти под наем трябва да го окошарят. Хората са доволни, защото са не са плащали. Дори не са разбирали как човека плаща сам на себе си наеми... работи за 5-и апартамент.... То бива да сте слепи ама .............

76

Анонимен

преди 8 години

В Китай този "сплотен колектив" щеше да го чака присъда от 7.62мм. да крадеш от държавата ...ама от болните деца... по голяма гнусотия от тази няма.За такива не трябва да има милост!!!!!!!!!!!