377

Боби

преди 8 години

Уфф Значи цялата тая плява вижте кога излиза? Малко преди изборите както Руските така и САЩ и кого оплюва всички които са противници в една или друга степен на САЩ. Естествено близки до Путин са се облагодетелствали но не и самия Путин. Просто всички тук и на запад умници не отчитат едно нещо всички Руски оттеглили се президенти и министър председатели имат пожизнена охрана от ФСБ. Тоест реално стават заложници на следващия президент/премиер. Как ще си харчи милиардите тогава а?

376

Анонимен

преди 8 години

виват, Путин!!!!!

375

До 491

преди 8 години

Хахахах да братко ти правилно си разбрал. Всички знаем колко добър човек е Сорос и колко честен е. От доброта прилича на вампир и въркулак, а е известно от всички енциклопедии че вампирите и въркулаците са най-добрите и мили същества.

374

Анонимен

преди 8 години

Очаквано, прогнозирано. Безсребърниците - американици, световни благодетели, спасители на човечеството, ангелчета с крилца ще покажат на цялото земно кълбенце какви алчни, безскрупулни диктатори управляват Империята на Злото (много подходящо словосъчетание за инфантилните им главици!). Ама защо и ангелчето с маслиновата клонка Петро Поросьонко? Той не беше ли от Империята на Доброто? Въх, обърках се!

373

1%

преди 8 години

Това е само една кантора, колко ли са канторите в Панама, а и колко други офшорни зони има тези данни са само една малка част.

372

Анонимен

преди 8 години

Докладът е категоричен - близки на Путин са се облагодетелствали за милиони и милиарди от сделки, които е нямало как да спечелят, ако не е била протекцията на руския държавен глава.....каква е тая пропаганда пак , пише че това са други хора а името на путин го няма никъде а и кой е следил сделките и какви са биле те че да не могат да бъдат спечелени

371

Анонимен

преди 8 години

Колко трябва да си *** да си мислиш, че на такава "новина" хората ще се вържат.

370

Не ставате

преди 8 години

Авторите на разследването твърдят, че тези операции могат да се отнасят към лица от близкото обкръжение на президента на Русия Владимир Путин. Междувременно самите автори на публикацията признават, че името на самия президент на Русия не е споменавано и веднъж във въпросните документи.

369

къде видяхте Путин

преди 8 години

140 световноизвестни личности се набиват на очи при разкриването на офшорните компании.Сред тях са украинският президент Петро Порошенко, кралят на Саудитска Арабия Салман, децата на президента на Азербайджан, президентът на Аржентина Маурисио Макри, премиерът на Исландия Сигмундур Давид Гунлагсон, а също така много бивши лидери бившите емир и премиер на Катар, бившият иракски премиер Аяд Алауи, бившият премиер на Украйна Николай Азаров, бившият президент на Судан и много други.

368

Блокиран в Дневник

преди 8 години

И ся кво правим - ще ги демократизират ли, да се стягам за третата световна ли?Тия американци така и не разбраха, че сега живеем в ново време и не може със старите *** методи да назначават президентите на всяка държава.

367

руска перестройка

преди 8 години

Такива са нашите богаташи-комсомолски секретари и агенти на КГБ. Пример:Николай Йорданов Банев е български бизнесмен, предприемач, роден на 16 август 1959 г. Според различни източници състоянието на Николай Банев възлиза на повече от 1 млрд. лвПрез 1977 г. Банев става комсомолски секретар. В началото на 1981 г. започва щатна работа в ДКМС, където работи до 1988 г. като инструктор в организационния отдел в Окръжния комитет на Комсомола в Хасково.

366

Анонимен

преди 8 години

ОТ ЕДНА СЕДМИЦА МЕДИИТЕ НА СВЕТОВНИЯ *** НИ ПОДГРЯВАХА ,ЧЕ ЩЕЛИ ДА ИЗВАДЯТ (СЕНЗАЦИОННИ НОВИНИ С КОИТО ДА (РАЗОБЛИЧАТ) ПУТИН И ПРИБЛИЖЕНИТЕ МУ ХОРА.СПОРЕД АВТОРИТЕ СОРОС И АМЕРИКАНСКАТА АГЕНЦИЯ ЗА МЕЖДУНАРОДНО (РАЗВИТИЕ) ,КОИТО СА АВТОРИТЕ НА ТОЯ ПОРЕДЕН АНТИ ПУТИН ПАСКВИЛ ТЕЗИ РАЗКРИТИЯ ЩЕЛИ ДА (ПРОМЕНЯТ) СВЕТА,А ТО К,ВО ИЗЛЕЗЕ -ЕДНА СЪСЕДКА КАЗАЛА ,С ЕДНА ДУМА НАПЪЛАЛА СЕ ПЛАНИНАТА (В СЛУЧАЯ) СВЕТОВНИЯ *** И СЕ ПРЪКНАЛА МИШКА

365

Анонимен

преди 8 години

ДОБРЕ. И ОТ ЦЕЛИЯ СПИСЪК КАТО ИМЕ СА ПОСОЕНИ САМО РУСКНАЦИТЕ...АМИ ДРУГИТЕ? И КОИ СА ТЕЗИ 150 НАШЕНЦИ? КАТО СТЕ ТРЪГНАЛИ ДА ПИШЕТЕ ТО КАРАЙТЕ НАРЕД...

364

Анонимен

преди 8 години

Интересно как Западът реагира остро (и изобщо) на разкритията на ВикиЛийкс само, когато "следите водят към Путин"...Когато водят към техните зулуми, ни дума, ни вопъл, ни стон.

363

Брат Лоурънс

преди 8 години

Смятам, че тази новина е свръхистинска. Всичко звучи свръхправдоподобно. Особено виждам сканираните доказателства и холограмните стикери доказващи истинността на твърдението.А особен гарант за истинността на новината е че тя идва от американски източници и медии, които винаги са на 124,5% честни и достоверни.

362

До 476

преди 8 години

Братко ние сме готови да вярваме на всяка дума идваща от океана, ще им лижем подметките и даже пода под който стъпват. Известно е че хамериканците са свръхчестни и никой никога нищо не е откраднал, корупция никога не е имало.Когато американска фирма спечели тендър нейните представители започват да се извиняват на конкурентите си и питат не искат ли те да вземат тендъра, кланят им се и леят сълзи с тях. От доброта и великодушие конкурентите естествено не се съгласяват.Брат Моргън

361

Анонимен

преди 8 години

Тоя па взел да дава пример с полицай в САЩ който отказал 500 долара подкуп.А ти какво очакваш бе ***-полицая има камера на ризата си и тя записва всичко .Иначе ще ги отнесе тия долари като куцо пиле домат.Когато сложат и на нашите милиционери такива камери ,тогаво и тук ще престане да има въпроси като Иииии,сега кво прайм,пишем акт илииии

360

Потечка

преди 8 години

Агенцията за финансов контрол на Вануату (Океания) е разсекретила 58 милиарда документи за финансови нарушения на регистрираните 48 465 924 американски фирми в републиката. Анализа им показал, че в нарушения и корупция са замесени дори касиерите пред тоалетните в един от най-бедните щати Северна Дакота.

359

Анонимен

преди 8 години

Е и каква е идеята на *** от така наречения запад.Като напишат някакво измишльотина с голе заглавия навсякъде и в Русия ще избухне всенароден бунт срещу Путин.Хахахахааааааа. Надявайте точно така както лисицата се надявала да паднат на козела топките и вървяла по цял ден след него .Преди извество време говреха за 200 милиарда на Путин ,сега само за някакви си 2 милиарда. Че наш Бойко само от метрото открадна толкова.Какво са за държава като Русия 2 милиарда

358

Анонимен

преди 8 години

Сорос 3 : 0 Путин! 23млн. руснаци на почивка 2013, 5 млн. 2015. Браво джуджи със забавно име!