41

апо

преди 8 години

Борисов от Израел: Всички обичат България!Но най-много я обичат бандити , престъпници и мафиоти , за дейността им тя е рай.Печалбите са обезпечени и гарантирани от фондове и държавен дълг , спокойствието и сигурността са работа на независимите съд и прокуратура.

40

Слуги на ционизма

преди 8 години

Бойко, Путин, Меркел, Обача - всички служат на проекта Велик Израел, който трябва да се простира от р.Нил до р.Ефрат. Погледнете тяхното знаме, двете сини линии отгоре и отдолу изобразяват Нил и Ефрат. Заради това се водят войните в Близкия изток. Целта е да се създаде Кюрдистан, който ще бъде подчинен на Израел.

39

Федотов

преди 8 години

Стига с идиотските лъжи! Нетаняху, не е вчерашен да ти вярва.Тук при нас,бай Ставри можеш да го баламосваш по цял ден,но извън страната няма кой да ти се върже.

38

Анонимен

преди 8 години

Тиквунчо тиквунчо,всички обичали България и ние си обичаме МАЙКА БЪЛГАРИЯ,но не и държавата,не и вас алчните за власт,не и вие които 27 години ни лъжете че всичко е добре,не и вас който ни грабите всеки ден и се чудите как да ни измъкнете и последните стотинки от джобовете.Това ли ти е демокрацията тиквуне,да спират разни мутри по пътищата мирни граждани и да ги бият с палки,за това ли Левски се е борил за свободата ни,за да ни пее азис,да ни управляват *** и да ни мачкате,за това ли???

37

Анонимен

преди 8 години

За сведения на червения тиквун престъпниците мутри и олигарси ги създаде БКП-БСП-ДС . Това стана когато Андрей Луканов каза , ще правим капитализъм ама ние ще сме капиталисти . Е направиха го и той пръв разбра какво е това животно комунист-социалист-капиталист-терорист , като го убиха . Така , че Борисов нищо не е направил по въпроса за мутренската държава . Това си е изцяло дело на БКП-БСП .

36

бизнесмен

преди 8 години

да, 100% е така, особено ако си от управляващия режим, да правиш бизнес си е направо песен !!!

35

българка

преди 8 години

Евреите са пълни лицемери. Като толкова обичат България и ценят това, което тя е направила за тях да вземат да помогнат на измъчената ни държава. Те управляват света и могат да направят много ако искат, но само приказват и хвърлят прах в очите на българите. Неблагодарници.

34

Джаго

преди 8 години

Всички обичат България освен Бойко Методиев Борисов - *** и ШАЙКАТАМУ ГЕРБ БОРИСОВ КРАДЕ НА ЕДРО И УБИВА ПОВЕЧЕ ХОРА НАДЕН ОТ ИДИЛ ПОСЛЕДНО ЧЕ ВЗЕМЕ ДВА МИЛЯРДА ЕВРО ОТ МЮСОЛМАНСКАТА БАНКА ЗА ПРИЕМ НА БЕЖАНЦИ

33

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Всички обичат България,не...бъ;гарите,а на нас се смеят,че търпим банда партийни феодали да се...менкат във власта и да трупат власт и пари на наш гръб.Справка - последни сме по минимална заплата в ЕС,но пък за сметка на това за...баланс,имаме премиер -ОТЛИЧНИК и действащо...швейцарско правило за пенсионерите;стига са...ревали,че Боко не мисли за тях.

32

Анонимен

преди 8 години

Пожарникарско-милиционерски мъдрости и размишления от 1001 нощ и ден.

31

Анонимен

преди 8 години

Нито Боко обичам , нито България ... пълна *** нещастна !!! Тази година и аз се изнасям ... само на прасетата им харесва да живеят в *** ...

30

Bill

преди 8 години

НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!

29

Анонимен

преди 8 години

Обичат я България ***,обичат я защото знаят,че нашата земя защото са наясно,че България е една от най богатите на злато територии и не само на злато ,но и на други полезни изкопаеми,именно заради това същите *** всячески за последните 26 години направиха всичко възможно да докарат народа на България до пълно оскотяване за да освободят тази територия за тях .Те затова юдеите обичат България ,но от векове поюдейчените хазари ненавиждат българския народ -Справки в историята

28

Честен

преди 8 години

Тоя тъй и тъй е в Азия, ИД що не го "поканят " на гости?

27

Луцифер

преди 8 години

България обичат,но вас мразят.

26

Анонимен

преди 8 години

Тоз убавец какво прави в Израел? Какви въпроси решава? Да не ни баламосва кой ни обичал и кой не!

25

Анонимен

преди 8 години

Другаря червен тиквун е в стихията си . Пак плюе по Борисов . Абе човек , като си влюбен в него ходи му се обясни. Само замърсяваш с тъпните си този хубав сайт .

24

Ауслендър

преди 8 години

Че кой го интересува от политиката на България?! Не ставайте смешни, никой не го интересува ние какво мислим, защото сме слаби във всяко едно отношение!

23

Родолюбец

преди 8 години

Особено юдео-масонските му господари много обичат България, която държаха 5 века под турско робство с помощта и на западно-европейските си другари.*** и глупав народ - пропаднала държава!

22

МОСАД

преди 8 години

Нямаме нужда от реклама!