48

ДА

преди 8 години

Организирайте храна ,вода и каквото трябва на българите отсам и оттам границата и не мърдайте!!Тия византийци да си блокират вътре в страната магистралите,не границата!И така до Великден!Да ги видим какво ще правят без българските туристи!Не разбрах,блокирана ли е границата им с Турция?

47

Гелето

преди 8 години

Скъпи българи! Колко милиона евро изляхте миналата година на любимото бяло моренце, за фрапенце, ципурка и рецинка? И то на хора, които очевидно е че ни ненавиждат и мразят! И тази година ходете пак. Айде живи и здрави!

46

Гош лош

преди 8 години

До КажетеТурция не иска да блокира границата, тя иска да я махне.

45

Х

преди 8 години

До АнонименДа, гръцките войници никога не са могли да удържат гръцката граница толкова дълго.

44

Грош

преди 8 години

Имам познат тираджия, който кара за Гърция дърва. Даже не и що годе обработен дървен материал, да речем дъски, а дърва. Нашето правителство отказа да спре този износ. Преди време беше наложило няколкомесечна забрана, тя свърши и толкоз. Гръцките планини в голямата си част са едни огромни голи баири, дай сега да превърнем и нашите в пустини, а народът в ниското под сечите да се дави при всеки по-обилен дъжд.Та за всеки, който кара дърва, се радвам, че не го пускат.

43

Анонимен

преди 8 години

Гърците искат да излязат от ЕС и да не връщат заеми. Гърците злоумишлено пропускат джихадисти през границата с Македония. ЕС не му пука, защото се е удавил в бюрокрация и мултищуротии. Да го духат само българите с магистралите си през ада!

42

Крум

преди 8 години

До Да, амаНапротив, точно така се бутат пр***вителста и се сменят режими и променят радикално политики. Да давам ли примери как в Америка по времето на голямата депресия майки с деца излизат масово на улиците и вследствие всичко се променя или защо идва Хитлер на власт в Германия - защото германците са поставени в такова унизително положение от световните банкери, че Германия е буре с барут. Сега е същото с Гърция и гърците са готови да разбият държавата защото Ципрас ги предаде на банкерите.

41

Анонимен

преди 8 години

Питате се каква е разликата между българите и гърците? Разликата е там, че гърците протестират срещу своето правителство и за своите интереси с всички възможни средства, докато нашите протестират само за своите фирми и камиони. Дори през ум не им минава да започнат стачка срещу Бойко и правителството му.

40

Що нас?

преди 8 години

Що нашта граница, бе. Не може ли да блокират пунктовете, където им стоварват ислямската вълна?Така най ще бръкнат в здравето на мути Меркел и сценаристите на цялото шоу.

39

Да, ама

преди 8 години

До КрумДа, ама те не могат да го постигнат с тези средства. Не могат да избягнат срив подобен на българския с блокада на границата, стачки=масово неработене и пр. Ципрас нали се пени да ги спасява, а те се бунеха да го подкрепят и накрая договори същото, срещу което се бунтуваха, да не и по-лошо. Подобни действия могат само да изпуснат парата и да им създадат усещането, че нещо правят.

38

Мнеие

преди 8 години

За съжаление трябва да отбележа, че ако ние тук в България искаме някаква промяна, ще трябва да вземем пример от гърците!!!

37

Крум

преди 8 години

Нали все се оплакват някои, че българите не протестирали достатъчно и сочат за примери гърците и други. Ето сега гърците ефективно протестират а нашите мрънкат от това. Гърците ще блокират граничните пунктове, ще правят стачки и погроми защото се борят срещу икономическото робство наложено върху тях от МВФ и тоталния срив на стандарта на живот и социалната държава като резултат. Тираджиите за си търсят други маршрути и да не мрънкат, 90% от българите не изкарват толкова пари колкото те.

36

Да, ама

преди 8 години

До Анонимен 53Да, ама аз искам да ям български домати.

35

Крум

преди 8 години

Тези хора не разбират ли какво става? Явно не и трябва да им го обясня. Гърците блокират границата и правят стачки за да не им се случи нашия сценарий от 90-те години на срив на стандарта на живот, високи цени, ниски заплати, прив***тизации и целия комплекс от грабителски "реформи" който се дирижира от МВФ и Световна Банка. Защото сега им го прилагат на тях и живота им се срива, както нашия се срина и сме подложени на геноцид 25 години!

34

Грош

преди 8 години

До Анонимен 49Ако наистина е така, тоест ако откъм Гърция сега не могат да ни внесат техните плодове, зеленчуци и месо, излиза, че гърците са *** и сами си вредят. Което не ми се вярва, те може да са хитрата сврака с двата крака, но не и ***. То ако е тъй, да се радваме на блокадата. Особено като се знае, че им изнасяме дърва.

33

Анонимен

преди 8 години

До ____________________В момента тези, които се занимават със земеделие са едни от най-богатите хора в България!!!В земеделието обаче се набляга на зърнени и технически култури, производство на глозде за вино, тютун и фуражи за животни!!!Произвеждет се и зеленчуци в орънжерии но те излизат по-късно от произвежданите в страните от южна Европа!!!Ако нямаш земеделско производство няма да пазаруваш трактори, комбайни и друг земедески инвентар за стотици хиляди бройката!!!

32

кк

преди 8 години

Огромна глупост правят гърците. Ний ако блокираме границата през великденските празници, ще се усетят.

31

____________________

преди 8 години

Защо и нашите земеделци не протестират?! Аааа, да, защоъо държавата ни се погрижи за тях и вече нямаме такива! Впрочем ако погледнем от друга страна - имаме земеделци! За нас работят турци, гърци, македоснци, испанци, италиансци и др.... Те се занимават със земеделието ни, защото според нас това е *** и недоходоносна работа и за това сме я връчили на тях! Ние се занимаваме само с високодоходоносни бизнеси , като далавери, усвоявания и присвоявания....

30

Анонимен

преди 8 години

Гръцкия народ? Да, бе да! Гръцкото правителство е подбудите и помагам. Какво правеше гръцкия народ по време на военната хунта там? Затваряш граници? Стачкуваше?

29

Анонимен

преди 8 години

Тира ми е там от понеделник вечер, пълен е с плодове и зеленчуци. И от двете страни , никои не го интересува какви загуби ще понесат хората. Нашите превозвачи които блокираха кулата са с празни камьони затова са толкова серт, а тези в гърция са пълни , кои са плодове , кои с месо . И трябва колко фирми да фалират за да се оправят нещата , кой да съдя ... БГ или ГР. Не сме по -различни от гърците