79

Реалист

преди 8 години

До АнонименСталин ряпа да яде пред Асад и компания.

78

Анонимен

преди 8 години

Арабската пролет избухна в Тунис и то повод разкрития на Укилийкс ,а Асандж няма как да го заподозрете като човекът на ЦРУ. После постепенно вълната на недоволството премина през арабските страни . Голямо влияние оказаха интернет и социалните мрежи. Иначе службите бяха поставени в цайтнот и трябваше да реагират постфактум . В Египет дори трябваше да преглътнат изборната победа на най-старата терористична организация на ра=арабите Мюсулмански братя и да жертват съюзника си Хосни Мубарак , това е

77

по немските телевизи

преди 8 години

Току що по немските телевизии показаха лагера на бежанците от Алеппо, на сирийска територия, близо до турската граница. Кой "охраняваше" бежанците? Главорези от ИДИЛ! Показаха и клип с убити цивилни около Алеппо. Какво пишеше на клипа? Пишеше: пропаганден клип на "Джебхат ан Нусра", близки до Ал-Кайда.

76

Радио Свободен Пекин

преди 8 години

"Сенатор Маккейн от конгреса на САЩ и терориста Багдади шеф на хибридната терористична групировка "ИДИЛ-ИД-ДАЕШ-умерена опозиция" в Сирия и Ирак - верни партньори завинаги."(има снимка в нета от 2013 от дружеската среща тиймбилдинг между конгресмена Маккейн и терориста Багдади)"

75

до 81

преди 8 години

Извинете, какъв е този език?. Така ли трябва да обиждате свойте опоненти , нежнии приятелю?. А, вие сте един така нежен, мазничък с меки бели задни части......

74

Анонимен

преди 8 години

83 а корабчета плуват ли някъдеЗначи тези 14-15 млн бягат от възмездието на Асад Той по страшен от Сталин ще излезе

73

бягат от възмездие

преди 8 години

Защо лъжете? Хората започнаха да се връщат на освободената от сирийската армия територия. За Турция бягат само главорезите от бандите от ИДИЛ. Бягат от възмездие.

72

Анонимен

преди 8 години

Да бе, *** беше виновен за Арабската пролет, която всъщност отприщи тази бежанска вълна. А сега с любезното съдействие на американски васал номер едно- Турция, масово се прехвърлят сириици и всякаква друга *** през турска територия.

71

Анонимен

преди 8 години

76 Значи имаме около 10 000 000 вътршни в самата Сирия бегълци терористи и4 000 000 външни в съседните на Сирия страни бегълци терористи и 270 000 убити терористи скапана ч.ервена с.мрад , това сте

70

Teo

преди 8 години

До АнонименДо 54/те Израел предпочитат да мълчат и да видят на къде ще духне вятъра.За оставят тарамбуките да се избиват и наблюдават настроенията на съседните им държави.Защо Асад още е на власт?Защото Израел предпочитат предвидим светски настроен съсед като Асад вместо империалистичен льольо като Ердоган.Министъра на отбраната на Израел Моше Яалон каза 3 седмици ПРЕДИ операцията на Русия,че ще я има. Куп анализатори му се присмяха. Да не забравяме, че и Путин е на половина евреин!

69

до 75

преди 8 години

Огън, бий. До последният умерен и не умерен терорист.

68

снимки на двамцата

преди 8 години

Най-важният приятел на Ислямската държава е Джон Маккейн. Джон Маккейн и шефа на Ислямската държава Абу Бакр Ал-Багдади са приятелчета. Има снимки на двамцата от 27.05.2013. Въпросът е, кой е по-големият терорист и враг на Сащ, Абу Бакр Ал-Багдади или Джон Маккейн?

67

Анонимен

преди 8 години

70 В момента повечето са от Сирия А по принцип бушуващата война в Сирия създава напрежение в целият мюсулмански свят а ИД се разпротраннява навсякъде За това е виновен *** главно , не е само той , но главно

66

до 69

преди 8 години

Бягащите не са сирийци а терористи с семействата си. На една фотография се виждаше това много ясно.

65

сърдечни поздрави

преди 8 години

Сърдечни поздрави от Каспийско море! Времето е хубаво и е подходящо за стрелба с ракети.

64

свинаря

преди 8 години

До 59Обяснението е същото както с Ал Кайда. В началото бяха най големите приятели,но щом джихадистите свършиха угодната работа на американците,старите им дружки ги погнаха и им заеха мястото

63

Анонимен

преди 8 години

56 и 59"Вие младежи или батки нацепени,помните ли тиймбилдинга на сенатор Маккейн от Конгреса на САЩ с Багдади и терористите му през 2013 в Европа.6 месеца след този тиймбилдинг се пръкна хибридната терористична групировка "ИДИЛ-ИД-ДАЕШ-умерена опозиция" начело с Багдади.Помните ли,че за 1 година интензивни и непримирими бомбардировки от САЩ срещу хибридната ИДИЛ-ДАЕШ-умерена опозиция бяха унищожени 2 булдозера и един багер,а "ИДИЛ-ИД-ДАЕШ-умерена опозиция" се разрастваше след всяка бомба."

62

до 68

преди 8 години

А ти от къде го научи?. Само не ми каззвай, че са ти го прочели клуба на безмозъчните реформатори.

61

Анонимен

преди 8 години

67 Т.ъпче Обама ще се окаже един от най-меките и един от най-не настъпателните във американската външна политика

60

Анонимен

преди 8 години

Не е проблем на ***, че Европа се управлява от мекотели и не може да си опази границите от тълпи дрипльовци. Повечето идват от Африка, там пак ли е виновен ***?