48

Анонимен

преди 8 години

по руски сайтове чета за социални протести на пенсионери в краснодар и сочи,стачки в металургични заводи на урал,стачки на превозвачи,затворени предприятия,принудително минаване на 4-часов работен ден,неизплатени заплати,съкращения. май нещо дребния ще почне бързо бързо да си го мести от санкциите

47

Анонимен

преди 8 години

русия е бита карта а *** льо е персона нон грата. възможно е да се окаже и най успешният агент на цру довел русия до катастрофа и разпад като ссср

46

Голем смех

преди 8 години

каква ирония, силно възмутени реза.чи на глави призовават за хуманност, а Западът им ръкопляска. Цялата им политика с три думи: лицемерие, двойни стандарти и политкоректност.

45

VP

преди 8 години

*** си лаят, но керванът не спира.

44

Шоп

преди 8 години

На Фашиска Росия никой няма да позволи да решава нещата в Сирия.Позволяват и само да харчи ресурси и да се самоотслабва. В момента, в който има някаква сериозна опасност за нашите интереси, бунтовниците ще получат каквото трябва, за да се справят с руските фашисти.

43

НФБ

преди 8 години

До ШопРусия трябва да достави на кюрдите борещи се срещу турския експанзионизъм противосамолетни установки и по модерно оръжие да да изтласкат турския окупатор.Независима кюрдска държава.Стига двойни стандарти..

42

Ghost

преди 8 години

Да подкрепяш някаква си опозиция в такава сложна ситуация в която половината територия на Сирия и части от Ирак са в ръцете на терористи заплашващи целия свят е пресръпление.

41

Анонимен

преди 8 години

До ДедоМного точно си описал действията на САЩ.А за поканата-че те рашаните от самото начало поканиха всички в тази операция бе.....

40

Дедо

преди 8 години

Значи,първо работиш 20-30 години чрез агенти и шпиони,за-да агитираш кадри в чуждата страна и да създаваш социализъм против волята на народа. След това създаваш кадри чрез обучение в Москва и София,включително и военни. След това създаваш военни бази ужким по молба на законно избраното правителство. След това народа се разбутува на наложения му нов ред,но Рашън не изка да изпусне базите си и ха сега да действаме съвместно. Аааалллоооуууу,мечката,ама и ний ни пасем трива брееее!!!!!!!!!!!!

39

33

преди 8 години

До ШопШОПЕ, ду-*** натаковано, ако и да ти плащат да пишеш диво-тии по коментарите, поне ги пиши по-умно ! Твоите коментари са ЕЛЕМЕНТАРНИ, ОЗЛ-ОБЕ-НИ и ПРО-СТИ ! Вместо да се замислят, четящите се отвращават от тях !!! Не си заработваш парите правилно !!!

38

Анонимен

преди 8 години

До мани, маниАма Шопа им се радва бе пич...

37

мани, мани

преди 8 години

СирийскаТА опозиция Армия на исляма, та и подкрепяна от демократичното и хуманно кралство СА. Това ми звучи направо извратено.

36

Шоп

преди 8 години

Джихад на Европа засега са обявили само путлеристите.

35

Атлас

преди 8 години

Когато запада *** е добре за човечеството.........

34

Анонимен

преди 8 години

До ШопДа бе--и после тези "бунтовници" да дойдат и у нас--защото те открито обявиха джихад за цяла Европа.Мисли малко бе дър-веняк.Или ти ще се радваш на това,и жена ти ще ги приюти в леглото си....

33

Шоп

преди 8 години

На Фашиска Росия никой няма да позволи да решава нещата в Сирия. Позволяват и само да харчи ресурси и да се самоотслабва. В момента, в който има някаква сериозна опасност за нашите интереси, бунтовниците ще получат каквото трябва, за да се справят с руските фашисти.

32

НФБ

преди 8 години

Русия и Китай да разпродават американски акции и ценни книжа..Няма защо да инвестират в противник ..защо да подкрепят американски предприятия..да инвестират в страните си..

31

НФБ

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Интересно какво казва Китай по въпроса..фашистите от САЩ ги знаем...създадоха въоръжи ха и финансира ха Ал кайда. .Сега и тези от ИД. .арабските пролет и. .всичко правят срещу Русия и Китай. ..Няма какво да се лъжем.другото е манипулация на обществото. .

30

е да де

преди 8 години

Какви думи само се използват от краварските пудели (безразборни ,брутални и т.н.)за да се очерни и отрече това което правят сирийските правителствени войски с подкрепата на руснаците. Целия този смешен плач можеше и да го няма ,ако самите "демократизатори" не бяха създали ИД или поне бяха свършили нещо срещу него през всичките години докато се правеха на разсеяни.

29

Запад

преди 8 години

Време е Запада да решат и заемат една твърда позиция: участват във военните действия за изтребление на ИДИЛ до корен съвместно с Русия, а след това уреждане в мирен процес и нови избори на демократично управление и възстановяване на Сирия, или подкрепа на т.н. опозиция (всъщност ИДИЛ) открито противопоставяне на военните действия и Русия, което всъщност означава и начало на 3СВ. Всичко друго е политически и дипломатичесми цинизъм.