99

Анонимен

преди 8 години

Цялата работа е, че Турция никога не е сваляла руски самолет, защото такива около Турция няма. Самолетите са китайски, които приличат на руски. Самият Путин всъщност е китаец, който прилича на руснак. В България също има китайци, които приличат и се правят на българи.

98

Боби

преди 8 години

До 342Турските Ф-16 имат АММРАМ-120 при пуск на около и свръхзвукова скорост в предната полусфера радиус около 100-120км При преследване максимум 40км по дозвукова цел и 20 км при свръхзвукова цел на средни и големи височини на малка височина и свръхзвук около 10 км обсег в преследване пакР-27ТЕ/РЕ/АЕ имат подобни характеристики, но понеже са по-тежки ракети и повече гориво имат малко по-голям обсег

97

Анонимен

преди 8 години

Ne se govori abstraktno:kordinati,mestnosta,vreme ,a tak bozh laf i podkrepa na Amerika.Tochno i konkretno!A taka chesanie na yazici.

96

Боби

преди 8 години

До Анонимен 338Я си прочетете историятаПреди време Рашките наистина нарушиха турското въздушно пространство. Турците извиха на Умряло, но понеже Рашките бяха виновни си признаха и се извиниха на ТурцияПри сваления Су-24 - Екипажа е носител на миналогодишния приз Авиодартс(еквивалент на Топ Гън) няма начин Суто да е нарушило границата. Щурмана каза "летя тук 4 месеца по 3 пъти дневно ориентирам се и без уреди не сме нарушили границата"Вчерашното Суто е летяло над петролните пътища - ВОЙ ВАЙ

95

предсказание

преди 8 години

Скоро пак ще има руски вдовици и герой посмъртно на руски пилот.Тези от сибирската орда си го търсят..даже се молят. Миналата седмица и с американски самолет си правиха провокациите.

94

Анонимен

преди 8 години

Руснаците ползват нови карти а Турция ползва стари карти от османската империя за това се получава така едните да твърдят ,че са нарушили а другите ,че не са .

93

до 339

преди 8 години

Като толкова знаеш кажи ф-16 до какво разстояние имат ракети и дали няма да влязат в обсега на разположения в Сирия комплекс С-400

92

Боби

преди 8 години

До 337Принципно съгласен. но само ако С-400 е оборудван с по-новите ракети с активна глава за самонасочване. Едва ли ще доставят от тях като и по-старите ракети с пасивна глава за самонасочване са с прекрасна ефективност. Да добавя двете ракети се различават само по главата за самонасочване и съответно едната е по-скъпа.

91

Анонимен

преди 8 години

Ако свалят самолет над Турция е едно ама защо падат в Сирия!Значи той може и да е нарушил ,но си е тръгнал и тогава го свалят за отмъщение ли го правят.

90

Боби

преди 8 години

До Анонимен 332Изхвърли се МиГ-31 има ракети с обсег 300км Р-37/РВВ-БД и Р-31М(160км)Су семейството може да ползва Р-27ТЕ/РЕ/АЕ с обсег до 160км

89

до 334

преди 8 години

Той може и да не носи ракети ,но може с радара си да следи до 8 цели и да даде инфо за тях на разположените на земята комплекси С-400

88

men

преди 8 години

Турците историци нямат ли? Да питат какво се е случило с всяка държава нападала Русия. Да прочетат за Наполеон, за Хитлер, че и своята история как от Османска империя стават малка селска държавка с женско население, която дори България размазва по време на балканската война.

87

Анонимен

преди 8 години

Както свалиха първия да свалят и втория и третия щом са толков смели да не се жалват а да действат ,но дали ще стане същото като с първия не се знае !

86

Боби

преди 8 години

До Анонимен 328Да обаче Ако няма бомби окачени и ако има Ракети Въздух Въздух окачениВ Универсална конфигурация Су-34 има 4 - 6 точки за бомби и2 РЕБ Фантасмагория или по-нови, 2*Р-73/Р-74/РВВ-МД за защита и 2*Р-77/РВВ-СД/РВВ-АЕ или Р-27Т/Р/ТЕ/РЕ/АЕ ракети за далечен бой.Така че кажи 2*Ф-16 че за повече не носи ракети

85

Анонимен

преди 8 години

Като свалиха предишния бяха много ербап защо сега хленчат а не свалят наред !

84

Анонимен

преди 8 години

Аман сакън от невежи !Едно е да стреляш по бомбардировач от засада като Сащ са ти дали маршрута му друго е да стреляш по изтребител разполагащ с ракети въздух въздух които може да свали самолет на 300 км.

83

Анонимен

преди 8 години

Защо като го свалят пада в Сирия не в Турция !

82

демократ

преди 8 години

Щом Русия отрича,следващия път пак да пуснат тази туркиня -герой и пилот да ги свали та Русия да има доказателства.

81

Анонимен

преди 8 години

Защо верно е нямало визуален контакт !защото Турските самолетни не летят

80

Анонимен

преди 8 години

Су-34 може да води сражение с 8 еф-16 и да ги свали с ракети въздух въздух