169

Turkish Power

преди 8 години

...They will regret it....Rusian goverment has wrong....second time ! Payback !!!

168

9689

преди 8 години

Добре,бил,що не е свален,или не е бил.

167

Анонимен

преди 8 години

Ердоган - като ешек на мост. Русия, та Русия. А по скоро тази Русия да ви затвори дупките в главите завинаги!

166

Златен синджир

преди 8 години

Аре мойта смяна свърши ***-дали добре ви нанизах за тази вечер трябва да отделя време на самотните българки нали знаете те обожават черните с големи тояги като мен ;)

165

Златен сиджир

преди 8 години

Китов да ти туря китката посдрави от мъхалата :)

164

Смешни...

преди 8 години

Няма какво да го мисля, аз го знам. А пък ти си живей с приказчици и легенди, и всякакви глупости с които си успокоявате гузната съвест. От това истината няма да се промени, а имено, че сте нищо повече от най-робската българска прослойка, помаци.

163

До тъпи

преди 8 години

500г не са малко я си помисли дали всички не сме турци то по-вечето сте с турски фамили така че лапай и се потапяй

162

Тъп Помак

преди 8 години

Ти се изтропам и на аллаха и на тъпата помашка семка. Никви турци не сте, ами най жалките роби - помаци. От истината боли.

161

справедлив

преди 8 години

Абе само бой по чар-ша-фите бе-какво сте седнали да защитавате турците бе-или иската пак турско съжителство???

160

Анонимен

преди 8 години

Хе-хе, тоя читак смешен Ердоган ще се скъса от напъване. Какво ли няма да измисли, само и само да вкара НАТО в конфликт с Русия.

159

haha

преди 8 години

До 390Догодина ще ходя на почивка в Русия. Дали в кушадусъ или в анталия да отседна?________________________________________________________________________Konstantinopol... :)

158

:)

преди 8 години

Чини ми се друга ще я запее тоя таваришчш, когато на поредния нагъл льотчик му подпалят въшливата ватенка нейде из небесата на южния Анадол....Джуджи пак ще тропа ядосано с токчета из Кремльовсите коридори....

157

Анонимен

преди 8 години

Рашките пак са прекалили със самогона!

156

До 379

преди 8 години

Айде сега на Пиз.дя момчето, пийни си хапченцата дето ти ги даде добрия чичко доктор и заспивай. А руските самолети не ги мисли, kadin pilot ще се погрижат за тях.... Пак твоя кумир ще вика "шаламба"

155

Анонимен

преди 8 години

İmash greshka!379! Da vqrno e che premiera im e nisak, no prezidenta na Turciq Erdogan e mnogo visok!

154

реалист

преди 8 години

Крайно време е НАТО и САЩ в частност да спрат с глупавите си предупреждения от типа "недей да правиш така моето момче" и да преминат на "ако още веднъж направиш така ще има ясна ответна реакция". От началото на украинската криза Русия не е спряла с нарушаването на международното право и с наглите си провокации, както и хибридната война и опитите за дестабилизация на региона и Европа!

153

:)

преди 8 години

Амуджите пак ще свалят гащите на руската брантия май :) и нашите сънародници русофили ще ходят да им светят със свещи.

152

соросоиден илюминат

преди 8 години

Рускосъветските таралясници май пак ще бъдат сваляни в скоро време. Нацистът *** плаче за бой. Най-лошото за репутацията му на мачомен ще бъде, ако още един рускосъветски таралясник бъде свален от жена пилот на турските ВВС. За нежните руски ВВС това ще бъде пореден удар в слабините.

151

анти рашист

преди 8 години

Кагебиста не може да стои мирен,след като го нарекоха крадец на милиарди и организатор на политически убийства,сега иска да покаже че е точно такъв за какъвто всички го смятат,изпяркал президент на разорена полуфеодална държава!

150

хаха

преди 8 години

Никакво сваляне на руски сандъци. Всяко нарушаване на натовска граница нови санкции от всички натовски държави. И нови, и нови санкции. Путин самальоти и пилоти има, обаче унижението на дипломацията не му понася!