10

Анонимен

преди 8 години

До АнонименОт наследствена анамнеза, стероиди и злоба, може и още...

9

Анонимен

преди 8 години

До Жан ГабенМоля те обясни ми как така един напълно здрав 18-годишен може да "пукне" без причина.

8

Анонимен

преди 8 години

Още се чудят как да го извъртят така, че братята да излязат "невинни".За неразбралите - "поничките" са замесени в купуване на гласове. Тоест имат закрила отгоре.

7

Анонимен

преди 8 години

Абсолютно неадекватната, непрофесионална и манипулативна дейност на днес.бг продължава.Наемете най-после професионалисти в този сайт, защото ставате жалки,На всичкото отгоре давате трибуна само на едната страна, макар и с взаимно изключващи се послания "Не бива да позволяваме повече насилие във Враца.." сега, а вчера "всички ходим въоръжени с боксове..."Качествен сайт де прави с качествени и компетентни хора.

6

Жан Габен

преди 8 години

До СелянинаАз ако съм на мястото на братята, освен медиите, ще осъдя и перхидроленото курвeнцe, майката и бащата на момчето, всичките му приятели и половината от града които протестират и "искат справедливост". Така справедливост ще им дам, че цял живот за мен ще работят.

5

Анонимен

преди 8 години

Пред врачанските братя Кличко не вървят каратисти маратисти....

4

Селянина

преди 8 години

То да беше само Златко манипулатор - берекет версин, ама то не бяха битивита, нови телвизии дето от първата секунда прочетоха присъдата убиец- доживотен затвор.Когато лека полека завесата взе да се вдига и стана ясно,че и загиналия може да има вина в инцидента вече взеха да говорят за "обвинените".Ако се докаже, че поничките нямат пряка вина за нещастния случай може да съдят всички продажни жълти медии,търсещи драма и сензации !

3

Жан Габен

преди 8 години

"Той не можа да се прибере вкъщи, а те са си у дома" Ами така ще е, като не знае на кого да налита на бой, така ще е. Хората са си добре, живи и здрави и са си тях. Пък той си е намерил майстора и е във вечните ловни полета. Оная перхидролената да не реве много по телевизиите ами да вземе да каже истината за случката, щото е била там от самото начало. После и майка му, която също беше там, да каже че никой не го е бил а сам е пукнал. Видяхме видеото, няма какво да увъртат повече.

2

Анонимен

преди 8 години

..."който умря след побой, нанесен му от братята"..."на пребития до смърт Тодор." Продължават квалификациите, преди официалното заключение. Ако за масовия читател това е допустима неграмотност, не разбирам този Златко Желев, работил по публикацията, как лесно раздава правосъдие и манипулира обществото. В нормална държава го очакват големи неприятности, в рамките на закона, разбира се.

1

Анонимен

преди 8 години

Във Враца и гарга не каца, защото ще бъде пробита с бокс...