9

някой си

преди 8 години

Аз присъствах на концерта, както и на много други такива на известни и нашумели поп звезди в Арена Армеец преди това. Е, по-голяма излагация нямаше, казвам ви. Не съм от най-върлите му почитатели, но трябва да се отбележи че шоу имаше...и само до там...Закъснение с два часа, лоши изпълнения на песните, безцелно търчане по сцената. Не си струваше определено!

8

Анонимен

преди 8 години

ЕНРИКЕ Е ЕДНА ЧЕТВЪРТ АЗИАТЕЦ ЗА ТОВА ИЗГЛЕЖДА ТОЛКОВА МЛАДОЛИК!

7

Анонимен

преди 8 години

Какво е дюдюкане?

6

Анонимен

преди 8 години

Вижте, това е латино човек все пак, те са малко такива - времето за тях е относително понятие. Колкото до концерта - долнопробно изглежда всеки един концерт в това недоразумение "Арена Армеец".

5

Floyd

преди 8 години

Пълен провал. Яд ме е, че слушах тези хубави (слушани от албумите в студдиен вариант) песни в тази извратена форма, в която ни ги поднесе този ***. Та дори и от космоса сигурно щеше да се види, че е пълен ***. Дрогаджия ли е, не е ли, това не ме интересува. Този концерт трябваше да бъде отменен. Като не може да пее, да ходи половин година на лечение и солфеж и тогава да идва да пее. Ние да не сме маймуни!??? Пълен отврат. Просто нямам думи. Най-много ме е яд за посърналия поглед на жена ми (негова довчерашна почитателка).... Бил се извинил за закъснението. Извини се ама след пет "песни".

4

Анонимен

преди 8 години

дю дю...дю дю....дю...дю

3

Анонимен

преди 8 години

До rusnak тя Курникова го направи такъв

2

bobson

преди 8 години

Явно това е семейна черта да се разочароват или изнервят зрителите, това лято при концерта на баща му Хулио, озвучаването беше под всякаква критика, и като прибавим и вокалните му изпълнения, беше няй- разочароващият концерт на който съм присъствал. ЯВНО ТАЗИ ФАМИЛИЯ Е САМО ЗА ФЕНОВЕТЕ ;)

1

Pimp C

преди 8 години

Белото му е показало тъмната страна....