44

Тинев

преди 8 години

До Един от многотоГ-не / Г-жо,не БЕДЕН, а *** и *** народ лесно се управлява. След 1989 г. да си образован е срамно в България. Образования човек е умен и МНОГО въпроси задава.А виж, като пуснеш " Радка пиратка " и дадеш една тава кебапчета на простолюдието ........ правиш каквото НА ТЕБ е изгодно, без неудобни въпроси.Жалкото е, че българина предпочита Радка пред книгата.

43

Анонимен

преди 8 години

Тоя накрая ще се задави от народната любов...

42

Анонимен

преди 8 години

Вдигай данъците,докато му дойде акъла на нашия *** народ.Когото сме си избрали той ще ни и управлява.Вдигай такси,цени и се на бой.Докато хората мрънкат няма страшно.

41

Един от многото

преди 8 години

Та да продължим. Та за да не се вдигат цените на винетките може да се редуцира и броя на безплатните такива. Начини много ама е въпрос на желание.Знам че някой ще скочи срещу думите ми но да си призная и аз имам право на такава винетка и това че пиша това може само да значи нещо, а какво точно нека всеки сам се сети.

40

Анонимен

преди 8 години

А бат Бойко като е тръгнал да се прави на Мария Антоанета, да не вземе накрая като нея да след народният съд да вика "Пардон Мосю" на палача

39

God

преди 8 години

За мен не е проблем новата цена на винетката, а какво получаваме срещу нея. В момента, в който слезете от т.нар. магистрали и трябва да слагате веригите. На т.нар. магистрала Хемус има знак "Внимание, неравности по пътя!". Докато виждам такива знаци по пътища, които на хартия се водятъ магистрали няма да съм склонен да давам и 1 стотинка отгоре. Освен винетки плащаме и данък МПС, да не се забравя това. И ЕС дава почти 80-90% от финансирането на новите пътища, от които сигурно 50-60% се крадат.

38

Един от многото

преди 8 години

Има една такава сентенция "Беден народ лесно се управлява" и по пътя на логиката на тая сентенция по време на избори се дават едни пари с лафа да се гласува за правилния човек че иначе жална му майка ако сбърка. Вдигат се едни цени щото в Ивропата били такива цените. Не можело обаче тука да се вдигнат пенсии и заплати щото пари нема. Държавните чиновници да работят по призива на соца "На ползу роду". Имаше една статистика че за миналата година са раздадени около 150 000 безплатни винетки???

37

Анонимен

преди 8 години

какво е това порше дето харчи 6 литра бензин докато го запалиш????????

36

Анонимен

преди 8 години

За 5 години управление на Герб няма нищо направено в полза на народа , който ги избира. Наглост, некадърност и алчност са отличителните черти на днешните политици. Изтупват брашнения чувал, а в същото време дългът на държавата е нарастнал двойно . За какво са ни тия циркаджии ? Да ги изметем !

35

Честен човек

преди 8 години

Докато не заговори АКХ - то на бРойко Слънцето ще ни мачка мерзавеца.

34

Анонимен

преди 8 години

А някой пие уиски, пуши пури , храни кучетата си с телешки пържоли и го лекуват безплатно в Правителствената болница като вдигне кръвно.

33

бг

преди 8 години

До Анонимен38Нямам против да плащам по-висока цена за винетка, но не виждам нормални пътища.Примерите ,които си дал добре, но в какво състояние са пътищата им.

32

God

преди 8 години

До Анонимен 37Хубаво си дал тези бивши соц. страни. Още по-хубаво щеше да е ако беше дал техните средни заплати и колко км магистрали имат и в какъв вид са им пътищата. Защо не кажеш как е в Румъния?

31

анонимен

преди 8 години

Г-н премиер/както ви наричат по телевизиите/,г-н Борисов бедните хора ядат сланина и пият виното напревено от лозичките им в двора,премесено с захар и водичка.Вие парадирахте ,че като сте били"беден" сте яли филии със свинка мас.Е забравихте май какво сте говорили,вече сте "елит" пушите пури по 5000 лв и се ядосвате на тези които ядат сланина.Ами увеличете им пенсиите и заплатите и тогава като вас ще ядат качествена храна.Срамота!

30

edin

преди 8 години

Гумичка?!?!

29

Гербконтрол

преди 8 години

Не, Борисов не прилича на Мария Антоанета, виж Лилка Павлова прилича. Борисов прилича на Луй XVI. Нужна е само една ГИЛОТИНА и приликата ще е съвършена!

28

Анонимен

преди 8 години

Чета тука много интересни мнения и идиотщини , и едни и същи аргументи (тоя е тиква , скапана държава , окрадоха ни , какви са ни заплатите и т н ) ! Истината е такава !!! Сърбия - Ниш до Суботица 12 евра . Унгария - 15 евра за 4 дни . Словакия - 12 евра за 10 дни . Чехия - 15 евра за 10 дни . Полша - 90 км за 6 евра .Давам пример само за бившия СОЦ лагер ! Колата навсякъде е скъпо удоволствие приятели ! Повечето пишещи го знаят ,но изглежда преследват други си цели ! Моливче и смятайте!!!

27

Анонимен

преди 8 години

67+8=97.Сигурно не е лесно да си ***. А колко *** и ограничен трябва да си за да гласуваш за такива?1.Гласувахте за кметове, сега "кораба майка" ги призова да ви вдигнат данъците.2.На МВР им клекнаха, но не си мислете, че нещата ще останат така за дълго.Трябват пари за крадене не е майтап работата, а на следващите избори мислете по перспективно от 50лв на момента ;)

26

Кристиян

преди 8 години

Достатъчно крадат от акциза за горивата. Къде отиват тези пари? Ако отиваха по предназначение щяхме да караме по немски пътища.

25

Ние българите

преди 8 години

Исаме вьсичко безплатно. Едно време бай Тошо така ни научи.