38

Анонимен

преди 8 години

Защо повечето патриоти и националисти в България са с Турски фамилии, някой знае ли?

37

Наблюдател

преди 8 години

Влизане на Турция в ЕС, задължително трябва да мине през РЕФЕРЕНДУМ в България! За другото Каракачанов е прав.

36

Мюмюн

преди 8 години

До 52: Тюркмени в Сирия има. Намират се в областта Байърбуджак до турската граница, където падна руския самолет.

35

Анонимен

преди 8 години

лошото е че нещата отиват към война /ердоган изпревари ким чен ун по простотия/ а като ударят инстамбул - много сме близо и със сигурност и при нас ще удари радиациятаще трябва да си търся къща по трънско - че е по далече

34

45 до 52

преди 8 години

Това сега е основната критика към Русия - че не се бори с ИД, а с умерената опозиция, и даже си търгува с ИД - кака така не си го видял никъде?

33

Анонимен

преди 8 години

Рекет е ако група гангстери влезнат в магазина ти и ти поискат пари, за да не го запалят. В нашия случай Европа сама си запали магазина и сега търси решение в лицето на въпросните гангстери.

32

Невероятно

преди 8 години

Решението на ЕС ръководните пионки за приемане на Турция в ЕС е пълно предателство към основополагащите принципи на ЕС. за Обединена Европа от Атлантика до Урал. 40% от Европеае територия на Русия, а едва 3% от територията на Турция е в Европа. Между Турция на Ердоган и европейските народи има непреодолима пропаст от културно, ценностно и цивилизационно естество.Пионките на САЩ управляващи ЕС създадоха обединен ислям от Ламанша до Диарбекир, не обединена Европа от Атлантика до Урал.

31

Анонимен

преди 8 години

Тия вмро да внимаватоня ден убиха един и то пред всички който споменаваше често ердо

30

до 45

преди 8 години

Точно Русия подкрепя тероризма, като купува петрол от ИД за Асад и НЕ бомбардира ИД, а разни тюркски бунтовници от границата с Турция, за което си изяде боя!

29

Мюмюн

преди 8 години

До 45: Турция подкрепя тюркмените, които водят война срещу "Ислямска държава" и Есад.

28

бай Иван

преди 8 години

Повече от сигурен съм,че Ердогановци и разни шейхове ще пусат едни милиони към управници от ЕС и по отделни държави за да си прокарат дългосрочната политика за ислямска експанзия,а след време и блянът им за Османска империя...Оглуто не само,че е нахален,но от поведението му в Брюксел пролича,че е силната страна....Дипломатичен рекет....

27

Мюмюн

преди 8 години

До 29: САЩ извадиха документи, които доказват че руски фирми купуват петрол от "Ислямска държава", който след това продават на Есад. Сега сигурно ще кажете, че американците са "лъжци" и документите им не съвпадат с истината. Тогава да попитам: И Катар ли са лъжци? Преди няколко дена и техните служби потвърдиха твърденията на САЩ и добавиха, че Израел също купува петрол от "Ислямска държава", който се доставя на пристанището в Ашдод.

26

ТУРСКИЯТ ВЪПРОС

преди 8 години

е отново на дневен ред пред ЕВРОПА. Историята се повтаря. Въпросът е дали ще има държавата ТУРЦИЯ или ще остане само 1/3 от сегашната. Когато на карта са поставени ГЕРМАНСКИ, ФРЕНСКИ и РУСКИ интереси единственото спасение на турците е ПЪЛНО подчинение на ВАШИНГТОН. Но там нещо са си харесали КЮРДИТЕ и мислят за КЮРДСКА ДЪРЖАВА. ПУТИН досега се въздържаше от подръжка на кюрдите. Но ОСМАНИСТИТЕ сами си избраха пътя на унищожението на ТУРЦИЯ

25

демократ

преди 8 години

Агентите на КГБ-ДС пак почнаха да вият организирано като севернокорейци..ха.ха

24

Амъна кодумун

преди 8 години

кучето си лае, керванът си върви.

23

Анонимен

преди 8 години

До 27: Иска ти се Турция да има нов президент ама няма да стане. Той досега Путин не можа да свали Ердоган, камо ли до година да го сваля. За по-малко от 2 месеца турците изтрепаха почти всички от ПКК. Догодина ПКК ще е история.

22

до 25

преди 8 години

Русия няма нужда да купува петрол от ИД, защото си има предостаъчно. Миналият месец турският ни екскурзовод в Анталия подчерта, че именно Турски фирми внасят контрабанден петрол от ИД.

21

Анонимен

преди 8 години

Турция няма нужда от Европа, Европа има нужда от Турция (ако иска да довърши ИД). Ердоган няма как да прати в момента армия срещу ИД и затова праща "хуманитарни помощи" (оръжия) на тюркмените, които се бият с ислямистите. Ако турци сега влязат в Сирия и ударят ИД, това ще означава война с Русия, тъй като руски фирми купуват петрол от ИД. Но ако ЕС даде зелена улица на Турция за удари по ИД, тогава Путин ще духа супата.

20

Бен Ган

преди 8 години

Страшно звучи, но е истина!

19

Анонимен

преди 8 години

Да дадеш на мюсюлманин да пази християнска граница = да дадеш на вълка да пази агнето !! Европа, това е БЕЗУМИЕ !!!