47

Sleep

преди 8 години

Vladimir podari baleta na Paris i decata. Britanskiat lav zabavliava i pazi i s humor Paris.

46

Анонимен

преди 8 години

стана много хубав мач,след него се видя и разликата между Кличко и Пулев и тя се казва култура и интелект..........а това че Кличко е украинец не бива да ни дразни все пак е един от най големите шампиони в този спорт,ако не се абстрахирам от това то ще да заприличам на себично ,егоистично задокеанско американско краварче.......

45

Онз

преди 8 години

потвърждение на поговорката че винаги има по голяма риба. дали ще е спортен шанс или божията воля, винаги има кой/какво да обърне каруцата. само ханко брат не разбра и ги нареди едни като алекси сокачев след хонорар от киро гела.

44

Светлозар

преди 8 години

Този нелепо изглеждащ клоун Фюри си мислеше че участва в корида,само налиташе с главата наведена надолу и гледаше да удари Кличко отзад-пълен *** ! Ако имаше още един рунд истинския боксьор щеше да му отнесе главата !

43

Анонимен

преди 8 години

до 61Ти добре ли си? Кличко каза че ще има реванш в скоро време. И ако си гледал мача Фюри беше тотално изцеден в края на мача и се защитаваше само, докато Кличко подскачаше по ринга и му нанасяше удари в главата.

42

<><>

преди 8 години

След загубата от Фюри , Кличко наредил веднага да му сменят дилара ....искал си стария !

41

без майтап

преди 8 години

Една хубава новина. Фюри хвърли един як бой на Кличко, в Дюселдорф. На боксовия ринг. Кличко никога повече няма да се възстанови след това поражение.

40

Анонимен

преди 8 години

Ударих го с 200 кинта залог - 1120 лв.

39

Анонимен

преди 8 години

До АнонименRTL

38

Анонимен

преди 8 години

до 53Крали Марко, чак да го е пребил. Отвори му една аркада и това беше. Нещо повече - Фюри беше в тотална защита в последния рунд, а Кличко му нанесе няколко ударта в главата за да го нокаутира, но така и не намери оня удар с който да го направи. Кличко в края на срещата беше 3 пъти по-свеж от Фюри. Не знам за какво пребиване говориш.

37

Некой си...

преди 8 години

До 39: мачът го даваха по RTL и Sport+

36

ФЮРИ

преди 8 години

До До наивницитеИМА- ще става майка ...

35

До наивниците

преди 8 години

Всичко е уговорено бе момчета , Кличко нарочно направи така , има си известна цел и причина!

34

az

преди 8 години

А жабата Пулев къде е? Няма ли и той да се обади от някъде?

33

Анонимен

преди 8 години

Стига с тези глупости, че бил стар Кличко. Ако сте гледали мача щяхте да видите, че в края на мача Кличко подскачаше на ринга като все едно сега започваше срещата и искаше да нацели с един удар Фюри за да го нокаутира, защото изоставаше по точки и това му беше шанса. А Фюри беше тотално изцеден физически. Крайно интересен ще е реванша след като Кличко проучи играта на Фюри срещу него и собствената си игра в срещата .

32

Анонимен

преди 8 години

Победа на тактиката, бързината, играта с крака и младостта в съотношение 50/30/10/10Кобрата и малоумният му щаб да се учат.

31

Анонимен

преди 8 години

На реванша Кличко ще знае как да го победи вече. Едва ли ще го нокаутира, но мисля си, че по точки ще го излъже.

30

Анонимен

преди 8 години

В договора между двамата има клауза за реванш и Кличко каза веднага след срещата, че ще има реванш!

29

АЗ СЪМ КЛИЧКО

преди 8 години

Слагайте украинското знаме ! Кличко не беше друсал от хубавото тоя път !

28

Анонимен

преди 8 години

до 44Още от 2 години всички знаят че Кличко трябва да се откаже, защото не е оня боксьор който се би с Дейвид Хей и Поветкин. И всички знаем, че времето му идва да бъде свален от трона. Но се биеше със смешници от Поветкин насам и това го крепеше все още като шампион.