7

А

преди 8 години

НЕ СЕ ЛИ ЦЕЛИ ТУРЦИЯ ДА ПРЕДИЗВИКА ВОЙНА И ЦЯЛАТА МИГРАНТСКА НАПАСТ ДА СЕ ИЗТИКА В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ, КАТО БЕЖАНЦИ.А ОТ ТАМ НАТАТЪК ЮЖНА БЪЛГАРИЯ ПЪК МОЖЕ И ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ОКАЖЕ В ХАЛИФАТ..А РИПАЙТЕ ТОГАВА.

6

Членска карта №7

преди 8 години

Няма ли кой да му подскаже на тоя човечец, че сухопътната операция не е спирала и тя се води от единствената легитимна военна сила в Сирия! Армията на Сирия, подкрепяна отскоро и от законно повикани на помощ ВКС на Русия!

5

Анонимен

преди 8 години

Какви гръмки изказвания какво чудо и какво ще направиш бе Ненчев ще ги застреляш на място или ще ги приемеш хaйде кажи как баба Меркел ще те пляска каквото и да направиш да живее шенген и ЕС нали такa майната ни на нас.

4

Анонимен

преди 8 години

Ненчев, спи си спокойно. Русия вече започна сухопътна операция със сирийската армия. Единствената организирана власт и армия в Сирия.

3

езичник

преди 8 години

ти първо направи справка за броя на вероятните джихадисти в страната и тогава мисли за още. те всеки ДЕН си влизат спокойно. тук каналджиите ги снабдяват с документи и така плъзват спокойно на запад. други минават от гърция в България купуват си документи и през румъния отпрашват на запад. Разграден двор.

2

Мир няма да има!!!

преди 8 години

Са гледайте!!! Турция ще нападне Асад а Иран ще отнесе Турция.... И почва ТСВ или Най-Великата Война от 1.5млн Насам!!!!

1

L.

преди 8 години

Ама ние нямаме граница със Сирия, бе Ненчев!