104

Шарли Ебльо

преди 8 години

Велик сте,г-н Прецедент !!!

103

патриот

преди 8 години

ТОВА Е МОЯ ПРЕЗИДЕНТ!

102

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

НАТО И ЕС Ви обича господин Президент. Обича Ви и Турция и ви благодари че така мъжествено и смело се опълчихте на растящата руска агресия. Готов съм да застана редом с Вас под бойните знамена и да загина геройски защитавайки Ви от хулите и обидите на жожето.

101

Анонимен

преди 8 години

В-к "Хамбургер Абендблат" са си губили времето да питат нещо нашия ***.Той нищо не знае, само чака МУТРАТА ББ да му каже кога да лае, кога да си трае

100

Деда ти

преди 8 години

Ае тоя няма ли да го свалят скоро, егати балъка смешен!

99

хм

преди 8 години

В една световна война нашите палячовци трябва да забравят за ЕС ,НАТО и разни измислени съюзи .Съюзи се правят и разтурят.Впрочем ,де ни е армията ,де са ни летците,де са ни ракетите.А сега да видим докъде сме се докарали .

98

Анонимен

преди 8 години

Още по-голям прецедент е когато странджата сам не си харесва коментарите и даже си ги мрази. Но упорито продължава да ги пише, щото е луд.

97

Анонимен

преди 8 години

Най, ама НАЙ-жалкият и смешен президент в европейската история. Абсолютен прецедент. Ако бяхме нормална държава, тоя трябваше да е келнер в полуелитно провинциално заведение.

96

Baba Peni

преди 8 години

Моля ви кажете колко време още има тоз продажен *** да ни е Прецедент, неам нерви да му гледам и чета простотиите, а може и да е се ДРОГИРАН , знам ли?!Едно обаче е сигурно - ТОЗИ НЕ Е МОЯТ ПРЕЗИДЕНТ!

95

Анонимен

преди 8 години

С Русия сме на 100%, на Роската ако не му харесва да отиде в Турция и без това нищо не прави.

94

Анонимен

преди 8 години

Еийй няма да спре да говори глупости това мазно продажно същество! Ти си национален предател,срам за цялата нация и си грешка в историята,както всичките престъпници които я управляват четвърт век. Ти си лакей,подмазвач и слуга и срамиш всичко българско. Ти си ***, никой няма да те запомни като "президент" до вчера се подмазва като червей на БКП и днес го правиш с Европа и САЩ. Научи ли те посланичката на САЩ да и носиш чехлите и вестника? ***

93

Син Хуа

преди 8 години

По повод ислямската окупация на страната наречена България ,Китай официално признава за правителство на страната генерал Борисов ,който ще управлява в Шанхай .Чака своя народ на гости и е готов да сътрудничи с всички за освобождението на страната си .

92

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

От три години Путин не си е сменял изтривалката пред кабинета си в Кремъл... - няма го агент Гоцю да я търка, а Роската не го е.ава...

91

до 118

преди 8 години

Ми твоят фаворит е до десето коляно ***, бе! И този, дето ти плаща да се плюнчиш -също! И ти си бил най-малко комсомолски секретар, нали жалък наемнико за жълти стотинки?

90

Анонимен

преди 8 години

По-голямата част от партиите подкрепили кабинета Борисов, повториха първата официална теза на турската страна, която впрочем вече започна да еволюира.Добре дошли във възродената Османска империя и *** от администрацията и в България. Истината е, че и Запада и САЩ ни предадоха под управление и военна защита на Турция, която от своя страна официално заяви, че възстановява халифата. И ни окупира!

89

Анонимен

преди 8 години

УУУУУУУУУУУУУУУУ палячоооооооооооооооооо. ОСТАВКАААААААААААА!

88

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Я да направим равносметка... - кой харесва Плевнелиев и кой не го харесва- Като изключим таварисшч путин и българските рубладжии /русофили/... - целият останал демократичен свят уважава нашия Президент... - еееееее, питам аз тогава - кое натежава...

87

Анонимен

преди 8 години

Плевналиев мазно турско-американско петно..

86

Анонимен

преди 8 години

Русия трябва да свали своята тоталитарна империалистична мантия и да се присъедини към парада на радостта на бившите комунистически страни, които приеха демократичния капитализъм през 90те. Но 24 години по-късно, Русия се връща към най-лошите сценарии в съветски стил и сталинистки култ към Путин. Изчезна многопартийната политика и се върна неоимперализмът. Органите за сигурност превърнаха Русия в полицейска държава, а думата "либерал" се превърна в обида.

85

Анонимен

преди 8 години

Трябва да влезе в клиника за лечение на толерантнозависими.