100

До 140

преди 8 години

О, не се притеснявай, те в такива помойни ями не ходат! Обикалят само хубави, елитни курорти! Българските плажове ги оставят на пияните и наркоманизирани англичанчета и други.

99

Анонимен

преди 8 години

Последно, какъв паток ще има - Южен или Турецкий?

98

До 137

преди 8 години

А ти *** укропе, по-добре се разкарай оттука, защото смърдиш на изгорели гуми и л...на. ТИ НЯМАШ НИКАКВО ПРАВО НА НЯКОГО НЕЩО ДА ДОКАЗВАШ, ЗАЩОТО СИ ПОДПАЛИХТЕ СТРАНАТА! А я ми обясни нещо, на вашите сайтове днес пише че потрошенко е казал "влизането в ес на укруината.....не е на дневен ред!!!!! Е, скачайте още, може да се сгреете!

97

До 135

преди 8 години

Уау, ти не знаеш само какви записи мога аз ДА ТИ НАПРАВЯ!!!!!!!!!!!!!!!!! Ама чакай малко, това че турците не са пускали такива записи са го казали сами, не го казвам аз!!!!!! И още, аз слушах тази запис в нета, там СЕ ПРЕДУПРЕЖДАВА ЗА НЯКАКВО ПРИБЛИЖАВАНЕ, А НЕ ЗА ПРЕСИЧАНЕ! Значи може някога, някъде някой да е правил НО НЕ СЕГА!!!!! Слушай новини, а не си измесляй такива!

96

украинец

преди 8 години

Москалите почнаха много да си разиграват коня и си намериха майстора най накрая.Ще трепят турци пред прага на Турция ! Ай сиктир !!

95

До 129

преди 8 години

Хи-хи-хи-хи-хи........вай, вай....да бе, четох, че цели .........50 РЕЙНДЖЪРЧЕТА са влезли в някакво село!!!!! Уаууууууууууууууууууууууууууу, треперете сирийци, руснаци и т.н....защото да не си въобразявач че тия 50 човека ще се борят с терористите!!!! Боже, боже, боже....на какво се радват либерастичните ***! Колко сте жааааааалки!!! А, забравих да попитам, дали са си взели чорапогащничетата, че там такива нямат, да не ходят с бримки! Срамота!

94

Анонимен

преди 8 години

130 ПРИЯТЕЛ ЗАПИСИТЕ С КОМУНИКАЦИЯТА ОТ ТУРСКИТЕ Ф- ОВЕ, НЕ СА КЪДЕ ДА Е, а в СС на ООН в Ню Йорк, ти си тръгнал със стари весници да заблуждаваш. Руснаците са провокирали и не от вчера- това го дължат на манията Путинова за величие, нали е джудже и така

93

До 121

преди 8 години

Никога не е късно :)

92

Анонимен

преди 8 години

до 126 Как, чрез внедрени руски агенти които знаят перфектно турски и са внедрени от години в Турция. Че ние даже имахме полковници от първо управление на ДС в Турция като турски агенти.

91

Анонимен

преди 8 години

Още един факт. Току що турските военни напълно опровергават това, че са разпространявали някакви записи с предупреждения на пилотите. Въобще не е имало такива. На самолета е стреляно "в гръб", когато се е отдалечавал и въобще беззащитен. Никой не е очаквал такава засада.

90

Коцето

преди 8 години

Еничарските коментари са срамни! Не пишете на кирилица, ако обичате!

89

Анонимен

преди 8 години

ДАААА В БЛИЦ НАМЕРИХ ЕТО ТОВА СИГУРНО РУСКИТЕ *** ЩЕ МУ СЕ ЗАРАДВАТЕЕЕЕЕ: US рейнджъри нагазиха днес в Сирия......ЧЕТЕТЕ ВЕ, ЧЕТЕТЕ НАЛИ ИСКАТЕ АНТИИСЛЯМСКА КОАЛИЦИЯ В СИРИЯ, ЕТО И ЯНКИТЕ ИДВАТ

88

Дарт

преди 8 години

Все още няма подробности как са очистили турския генерал

87

Анонимен

преди 8 години

до 121К'во значение дали е турски или тюркменски генерал, бре? Той е бил генерал във ВВС на Турция, който е ръководил операцията по свалянето на руския изтребител. То и Сталин не е руснак, ама... разката мамата като Главнокомандващ на СССР фашагите, нали?!

86

Анонимен

преди 8 години

blitz.bg/news/article/377283На ти линк, ве!

85

Анонимен

преди 8 години

Рашид БагдашДоколкото видях в нета този Багдаш е ТЮРКМЕНСКИ "генерал" на тюркменските милиции, бях много учуден от тукашните русофилитици, че ТУРСКИ генерал бил убит... Това не е вярно ТУРСКИ ГЕНЕРАЛ днес не е убиван от никой ))))))))

84

Make

преди 8 години

По покана на македонския президент турската армия идва на помощ за да потуши бунтовниците действащи на македонска територия.Турските самолети многократно нарушават въздушното пространство на България и бомбардират предимно населените с българи територии.Отправяни са многократни предупреждения от наша страна,но без никакъв ефект.Накрая се престрашаваме и сваляме турски бомбардировач прелетял над Петрич.Какви ще бъдат реакциите ви тогава?

83

@111

преди 8 години

Обанго и Мердоган ли имаш предвид?

82

Анонимен

преди 8 години

А в Зимбабве видяха странни неща в курешките на щраусите.Това защо не е в новините? Тук май има цензура!

81

Дани

преди 8 години

Ами,то като навържеш нещата, изпращането на мигранти в ЕС,вносният тероризъм и свалянето на руски самолет води до един извод. Война срещу христианството.