39

Анонимен

преди 8 години

"Един джихадист и твоето семейство да избие и пак те искам тук да питаш какво аджеба прави Путин в Сирия."Смята ли някой сериозно, че Путин е в Сирия да се бие срещу джихадисти? Я къде е Ислямска държава, а къде му свалиха самолета.Да не говорим, че в ЕС с 500 млн население има 12 млн мюсюлмани, а в Русия със 140 млн мюсюлманите са 25 млн. При това сунити. Да не говорим за Кадиров в Чечения и за Средна Азия. Така че Сирия наистина не беше лъжица за неговите уста.

38

факт

преди 8 години

Сега-вероятно война ще има, скоро Турция ще бъде нападнат ,но вероятно не от Русия. Всъщност войната вече е започнала.Това е война на много регионални битки и тероризъм..

37

Анонимен

преди 8 години

Някъде посредата е истината за това какво се е случило... Това е сигурното. Едните казват нещо, другите отричат и казват друго, и така до безкрай. Малко повече мисъл от всички страни и внимателни действия. Важното е да не ескалира военното напрежение и да не се забравя основната цел- победата над тероризма. Това е.

36

Ахаха а а а

преди 8 години

До аз Айше ко ша йадем? ПилиА утре Пили Авдругиден Пили

35

Анонимен

преди 8 години

според Женевската конвенция е забранено да е стреля по катапулирали парашутисти

34

Анонимен

преди 8 години

Всички са нащрек - евакуират летището и чак после се оказва , че паниката е настъпила вследствие на това , че подпийнал брадясал руснак е подвикнал към жена си :- Алла я в бар !

33

Анонимен

преди 8 години

Папата лети за Африка,очаквайте нова порция циркове с цел покачване на напрежението,само гледайте,сега ще има стрелби по кортежа ,то вероятно ще бъдат чудесии

32

Анонимен

преди 8 години

Всичко е с цел да се отвлече вниманието от процеса срещу Волен.

31

Аз

преди 8 години

-Ще ходя на почивка в Русия.-Къде?-В Mармарис.

30

@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

Много неща се изписаха, ама никой не се сеща, че Светът може да бъде унищожен точно за 10 минути! Молете се да не се стига да спречкване между Русия и НАТО!

29

Тандем

преди 8 години

Когато планираш с парашут от 6 км височина може доста да се отдалечиш от падането на самолета над 10 км който е скачал с тандем знае това! Тандемни скокове в интернет

28

wrg

преди 8 години

Всичко е нарочно ....Всичко е театър....Всички са актьори...всички са масони....трябва им трета световна война!

27

Анонимен

преди 8 години

Исис е във превод Изида,статуята на свободата е Изида,стауята на жълтите павета е Изида,във Русия си имат Изида.Как така единият пилот бе публично разстрелян ,бе му устроена засада а другия не го показахме и му се размина,той не падна ли на същото мястоо???

26

No coment

преди 8 години

Russia is stopping the iSis oil trade with Turkey. Bilal, Erdogan's son buys 50 million dollars of cheap oil from ISIs. Isis uses these funds to terrorize Syria, the civilians of the west and east, civilian planes and what ever hurts the 99 percent of the world. Thanks Russia for sticking up for the 99 percent of the world

25

Анонимен

преди 8 години

Помните ли думите на доволният Путин от Анкара? Българи пропуснахте , е да ама Ердоган не пропусна и свали Альоша от наряд

24

Анонимен

преди 8 години

"F-16 се разби по време на учебен полет в САЩ"Този от горе ГЛЕДА!!!

23

Анонимен

преди 8 години

До 30_Ти нормален ли си--какво е това,,аз искам ..да сме братски народ с ...,А те искат ли.Това ми звучи като,,аз ходя с нея,ама тя не знае:-) :-) :-)

22

Анонимен

преди 8 години

от 34 за 32- папагала

21

Анонимен

преди 8 години

Един джихадист и твоето семейство да избие и пак те искам тук да питаш какво аджеба прави Путин в Сирия.Искрено ти го пожелавам впрочем!

20

Анонимен

преди 8 години

Как така за единият пилот бе устроена засада със добра видимост ,снимки и разстрел а другия не го показаха,как единия го застрелха а на другия му се размина ?????????