16

давай докато можеш

преди 8 години

И тоя мисли за нататък явно в тениса няма бъдеще и поне в креватите на богатите лелки може да се облажи пък каквото сабята покаже.

15

до 17

преди 8 години

Знам докъде беше стигнал. Нарочно написах топ 30, за да няма ***, които да напишат, че е бил, ама вече не е. Всъщност *** винаги ще има. Благодарение на Григор, българският тенис се развива, хлапетата играят и искат да подражават, това всеки, който обича спорта, го знае.

14

Анонимен

преди 8 години

Еваларка Грише, пич си. Само така - караш наред готините мацки. Сега ти е паднало. Нека ти завиждат. Чудо голямо ако не печелиш турнири. Ана Курникова не спечели нито един турнир в кариерата си, ама не и пука.

13

до 14

преди 8 години

Аз не казвам, че да си в топ 30 е нищо. Това, което казвам, е че не е добре когато постиженията ти в леглото са по-големи от постиженията ти на работното ти място, предвид, че си известен с професията си. Казвам го с добри намерения, тоест надявам се да си затвърди ролята в тениса, а не да стане известен плейбой.

12

Анонимен

преди 8 години

до 14Беше стигнал до номер 8 в ранглистата. Това да си номер 8 в света сред такава убийствена конкуренция говори много дали има или няма качества за добър тенисист Григор.

11

Анонимен

преди 8 години

Това твой удар да е избран номер едно за цялата година, пред всички удари на Джокович, Федерер, Надал и т.н. явно е нищо според форумните разбирачи :). Така се успокояват за собствената си несъстоятелност.

10

до 9

преди 8 години

Успехите му в секса не са нещо невероятно. Ама това да си в топ 30 на световния елит е мисия невъзможна за българите досега, та щом това е малко за вас - радвайте си и се успокоявайте на това как ги разбирате нещата. Всеки вижда онова, което е способен да види и нищо повече.

9

Lendel

преди 8 години

Димитров да живее както иска. В тениса е господин никой и затова го бият както се бие маче в дирек. В спорта е дотук. Bye bye Grigor

8

анонимна.

преди 8 години

Защо бе Гриша?! Изтърва жена за която Всички ти завиждаха. Изглежда се възгордя и реши, че няма да е така. Жалко, много жалко , бяхте един за друг.

7

Анонимен

преди 8 години

до 6Това искам да ти кажа, че в спорта лесно се изкарват милиони всравнение с други професии от живота. Или ще ми кажеш, че един голям хирург не е пшоложил повече усилия над книгите и в практиката със скалпела отколото Григор, за е 100 пъти по-беден от него? Не можеш да съпоставяш спорта- защото е зрелище и се гледа от много народ с която и да е друга професия, която не представлява интерес да се наблюдава от обществото...която не е публична. Разбра ли?

6

Тео

преди 8 години

Абе, който си го може, го може! Сега му се е паднало на момчето, че като стане на годините на Агаси, хем плешив, хем с шкембенце, 2-3 дечиня и недай си Боже 2-3 развода зад гърба! Последното не му го пожелавам. Да е живо и здраво момчето, а то с тази жена е ясно, че ще е за няколко месеца работата!

5

Анонимен

преди 8 години

Стоичков*

4

Анонимен

преди 8 години

до 5Сточиков не е милионер или не си е изкарал милионите с честен труд?

3

Анонимен

преди 8 години

Като не става за тенис, поне да си о.т.*** хубави каки докато е млад горкичкия.

2

121212

преди 8 години

До АнонименИли те него :)

1

Анонимен

преди 8 години

Тоя поне от едно нещо разбира- как да забива хубави жени.