43

Божил

преди 8 години

Нищо лошо не е станало- турците да не се правят на неразбрали: водят се военни действия срещу враг на човечеството и такива дребни проблеми трябва да бъдат игнорирани!

42

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1аха ....сега като сме вече 20 години ...под Американско робство по добре ли сме ...я ходи паси някъде !

41

Анонимен

преди 8 години

Путин много да внимава с държави, като Турция и Израел, защото освен модерно въоръжение, имат и развити икономики и могат да окажат препъни камък, за Путинова Русия !...Тези държави турция и израел да внимават за Китай,Русия не е сама за твое съжаление.4 % поевтиняване на юана доведе само за 1 ден до 2.4 трл. $ преки загуби на борсите в САЩ.Косвените може да ги изчислиш като умножиш 2.4 трлн. с цифра от 5 до 10 твой избор.А турция и израел са привързани мног тясно към долара

40

Анонимен

преди 8 години

До НЕ РАЗБИРАТЕ ,ЛИ..?Психиятрията не се намира в интернет форумите ...моля те спешно потърси медицинска помощ!

39

Анонимен

преди 8 години

ТУРЦИЯ И ИЗРАЕЛ---СА ВОДЕЩИТЕ СИЛИ В БЛИЗКИЯ ИЗТОК!ТЕ ЩЕ ГАРАНТИРАТ СИГУРНОСТТА НА ЕВРОПА!!!!!/..Русия само се опитва да стъпи на топлото Средиземноморие, чрез Асад...ВЕКОВНАТА МЕЧТА НА РУСИЯ/

38

Одисей 1

преди 8 години

Руснаците са *** и прости .... само си мислят че имат армия ...всичко е развалина ...градовете им са като нашите села ! Къде се пънат в сирия ...тази седмица поне 2-3 руски самолета ще паднат ! Вервайте ми

37

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 53абе те цала Америка и Европа не можаха да му строша хатъра ...заради Крим ...то бяха санкций ...то беше медийна война ...то бяха обединения заедно с япония Канада и Австралия ..проти врусия .....та някакви си *** и еврей ли ще го спрат ?

36

Анонимен

преди 8 години

Русия ще въведе 200 километрова военна зона за сигурност в турция за да преследва и попречи изтеглянето на терористите.

35

kolio mamata

преди 8 години

i ko ot tui na balgarina mu e vliazal do iaicata ama toi gag ne kazva

34

НЕ РАЗБИРАТЕ ,ЛИ..?

преди 8 години

ТУРЦИЯ , РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СЕ НАЛОЖИ , КАТО ВОДЕЩА СИЛА В ЕС!!!????ЦЯЛО ЩАСТИЕ ,ЧЕ СМЕ СВЪРЗАНИ С НЕЯ !ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДПС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

33

майорски

преди 8 години

Ако ще се бият....... ние си искаме Одрин обратно...Руснаците да си всимат Истамбул....а и би било добре да имаме сухопътна граница с Русия !

32

Анонимен

преди 8 години

И стига сте писали бомбаНдирали, научете се да пишете най-накрая.. Как си взимате матурите така, идея нямам.

31

Анонимен

преди 8 години

Американците бобмбандирали болница ....30 човека убити ..цивилни ...никой нищо не казва за това ....

30

Анонимен

преди 8 години

До 47 - влязоха, за да си изнесат техните си светини, не са стреляли по нищо и никого с тия танкове. Отделно, че юридически имаха право на това, след като това се водеше призната и от Сирия турска територия.

29

kokospa

преди 8 години

До софиянецАбе станал инцидент станал ,война е случва се.Ама стига с тия опорни точки бе хора !Не разбрахте ли че Русията си гледа само интереса като САЩ!Всичките тия *** коментари показват само тотално незнание.Дружбата руска с черните *** и хизбула за хвалба ли е ?Насила дават лице на радикални гъжви и защо за базите на топлото море.Мислете малко бе хора!

28

Няма статии за

преди 8 години

Какво става с бомбардираната от САЩ болница в Кундуз,нищо не пишат по темата "западните независими медии".Какво става с селата на избитите сирийски кюрди,когато турската авиация наруши въздушното пространство на суверенна Сирия и бомбардира кюрдски села в Сирия през лятото.Нищо не пишете за тези "актове срещу хуманността"...все Русия ви в устата,Русия това,Русия онова...

27

Анонимен

преди 8 години

Стига бе! Турците с колко километра влязоха с танкове и пехота уж да си защитава светини?

26

ЛЪЖЕНОВИНА

преди 8 години

турските военновъздушни сили искали да изпратят два изтребителя F-16, но руския самолет си довършил виража и се върнал обратно.Даже не са могли да реагират :)8 км навлязъл докато прави вираж, а тука нашите "новинари" ще скъсат синджира от лай!

25

хмм

преди 8 години

До СеверозападнякЕгати словоизлиянието едвам се разбира?! За разлика от БГ разградения двор онези там дето граничат със Сирия имат авиация и я вдигат под тревога. После на килимчето посланика с последно предупреждение. Сега е момента да видим дали Путин има куража да повтори ако не значи е подействало. Другото е драсканици на...

24

Анонимен

преди 8 години

След като турция цяло лято избиваше сирийски кюрди на Сирийска територия с авиация и нарушаваше въздушното пространство на суверенна Сирия,нямаше никакви проблеми...сега опищяват орталъка.Най вероятно полета е свързан с заявлението на Обама,че САЩ ще подпомагат "ИДИЛ 2014-умерена опозиция 2015" да контролират 95 км. зона на турско-сирийската граница,за да може най-вероятно турция "свободно" да снабдява с оръжие и боеприпаси "ИДИЛ 2014-умерена опозиция 2015" през тази 95 км. гранична зона.