72

Той е

преди 8 години

До Анонимен 70 Така е,договорката е била за 1942г,но в типичниия си стил,други да им вадят кестените от огъня,англосаксонските гейове не го спазват!Виждат зора,че Сталин ще "освободи" цяла Европа,чак до Пиренеите,и откриват втори фронт,когато за всички е ясно,че Хитлер е пътник,на умрялото куче,вадят нож!Друг интересен факт е,че разгромявайки англо-френския експедиционен корпус през 1940г,Хитлер не ги доизбива на крайбрежието,а дава възможност на британските кораби,да си ги приберат!Странно!

71

СЛАВА НА РУСИЯ

преди 8 години

ВСИЧКИ ИРАНСКИ АЯТОЛАСИ И ИРАКСКИ МЮФТИЙ СА ВЕРНИ НА ПУТИН!ХИЗБУЛА И ИДИЛ ---ТАЙНОТО ОРЪЖИЕ НА ПУТИН В СИРИЯ!САЩ , ВЕЧЕ НЯМАТ НИКАКЪВ ШАНС!РУСИЯ И ПУТИН----ПОБЕДА!!!!!

70

(-_-)

преди 8 години

САЩ никой не ги е канал в Сирия. Това, което правят там е в тотално нарушение на международното право. Първо с тяхна помощ се създаде едно чудовище (ИД), а сега щели да се борят с него!?

69

Анонимен

преди 8 години

Абе , Путин обряза ли се вече , като Асад..?

68

Изчерпателен отговор

преди 8 години

До каква е разликата? ( 73)Журналист попита МО на РФ по какъв начин пазят умерените терористи. Офицер отговори:- За бомбардировки на позиции на обикновени терористи използваме обикновени бомби, а за позицийте на умерените терористи използваме умерени бомби.- А по какво се различават боеприпасите, запита кореспондента.- Бомбите, предназначени за умерените терористи се отличават по това, че са боядисани в меки, умерени и по-светли тонове.

67

СЛАВА НА РУСИЯ

преди 8 години

ПУТИН ИЗГРАДИ МОГЪЩ СЪЮЗ СЪС АЯТОЛАСИТЕ ОТ ИРАН ,АСАД И УБИЙЦИТЕ ОТ ХИЗБУЛА!Другари , русофили , ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОБРЕЖЕТЕ...!ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ СЪЮЗА!ПУТИН РАЗЧИТА И НА ВАС!/Сидер ага вече го направи../

66

КУКЛОВОД

преди 8 години

А КАК ШЕ ВНАСЯТЕ ОРЪЖИЯ КАТО РУСИЯ ЗАКРИ ВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО? А ***? И КОЯ ОПОЗИЦИЯ ТАЗИ КОЯТО Е С ИДИЛ? ЩЕ ВЪОРАЖАВАМЕ ОТНОВО ИДИЛ?

65

Анонимен

преди 8 години

Те докато се усетят, Ракка вече няма да го има като град на картата.

64

Маймуната

преди 8 години

вместо да си оправя бакиите в Ирак и Авганистан, пак тръгнал срещу Асад.

63

Анонимен

преди 8 години

А германците се майтапят със краварите , че това дето се мъчат да направят, руската авиация го свърши за два дни!

62

Анонимен

преди 8 години

"САЩ засилват натиска върху ИД в Сирия"Ще им взривят освен багерите и количките ли?:) :) :)

61

морски

преди 8 години

Щом терористичната държава САЩ реве на умряло,значи Русия е на прав път!Успех на руската армия!

60

налудничави идеи

преди 8 години

Укротете Обамата, с неговите налудничави идеи да владее и да управлява света, и тогава всички световни кризи ще бъдат преустановени.

59

демократор

преди 8 години

Кой е по-големият тиранин? Асад, които тиранизира остатъка от Сирия? Или шефа на света, Обамата, който тиранизира целия свят?

58

43 въздушни удара

преди 8 години

Преди четири дни американците са нанесли 43 въздушни удара. Никой не знае къде, кога, какво са ударили и какви са резултатите. Колко невинни дечица са убити? По стара американска традиция, колко сватбари са загинали този път под бомбите, пак ли са 70? Колко болници са сринати, жертвите отново ли са 22?

57

ЙК

преди 8 години

САЩ и васалните им ***... видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак :))))

56

Боби

преди 8 години

До Анонимен 70Не десанта в Нормандия а ВТОРИ ФРОНТ. Англичаните и Канадците през 42 пробват на няколко места символични десанти но Немците държат здраво крайбрежието. Немския надводен флот още не е унищожен.Не ми казвай че Северна Африка е Втори Фронт. В Северна Африка Германия има 1(ЕДНА) армия Корпуса на Ромел. На Източния фронт има до 4 ГРУПИ АРМИИ в същия период. Разликата е на порядък.

55

каква опозиция?

преди 8 години

Каква опозиция в Сирия? Цялата опозиция, обучена и въоръжена от ЦРУ, организирано смени курса си и е в редиците на ИД! И отново е под ръководството на ЦРУ.

54

каква е разликата?

преди 8 години

Може ли някой да обясни, каква е разликата между легитимните и нелегитимните сирийски опозиционни групировки? Между умерените и неумерените опозиционни сирийци? Между униформените и цивилните джихадисти от ИД? Между талибаните, Ал-Кайда, ЦРУ, Правый сектор и ИД? Или всички те са една *** от убийци?

53

сватбари

преди 8 години

Американските ни началници удрят със самолетите и безпилотниците си, или сватбари или болници, които предварително са им дали координатите си. Като 22-та убити цивилни в болницата на "Лекари без граници" в Кундуз. И след това, за всичко им били виновни руснаците!