116

Анонимен

преди 8 години

Много слабо участие от къщата на троловете днес. Направо е скука.

115

ал Рокфелер

преди 8 години

Който е тръгнал с русия , добро не е видял!

114

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1Кьорав ли си ?

113

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 221Хаоса го направи руския *** Путин.....Аз само да те попитам, ти нещо да не си пил, смъркал или пушил? Ако е така, значи имаш извинение за глупостите, които пишеш. Ако обаче не си под влияние на психотропни вещества, братко, много си го закъсал с главата.

112

Анонимен

преди 8 години

220221Не живея в България ! Пропаганда има навсякъде . Нямам сметка САЩ да фалира ! А Обама даде линия на Русия и Иран ...Ще гласувам за Тръмп !

111

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 216 д-р хаУсХаоса го направи руския *** Путин. Той ви праща бежанците. Негови хора шетат от 3 месеца из лагерите на сирийска земя е уговарят сирийците колко добре ще се отнасят с тях в ЕС как ще ги хранят и ще им дават пари за цигари, пиене, безплатни телефони и дневни без да работят. Всичко е планирано преди месеци, не беше никак случайно и изказването на гедерейската комсомолка и агентка на КГБ Меркел към бежанците че ги чакат в Германия и са добре дошли там.

110

Одисей 1

преди 8 години

Спъва другите народи , чрез войни , това в АОНСУ ли са ти чели такива лекции .Втрещявате ме с глупостите си

109

Анонимен

преди 8 години

214.САЩ са водещи , защото спъва други държави да са напред чрез войни, Ако по мирен път има саревнование , всяка държава да си използва учените и изобретенията , и да решава за себе си доброто ,света щеше да е на друго ниво !А не да вдигат лозунги пред ООН - да ликвидираме глада !

108

Анонимен

преди 8 години

216 Защото не създава терористи които да извършват терористични актове по европейските и американските градове , само извратена червена тиква може да и дойдат такива мисли в главата , защото не сваля правителства , народите си ги свалят

107

Анонимен

преди 8 години

214Е ти нали си в НАТО ,значи който не е в НАТзо ще мре !Нали беше отбранителна организация .Защо създава терористи, сваля правителства , хаус и бежанци ... сега към Европа .

106

Анонимен

преди 8 години

Вие от 30 г. ликвидирате те все изникват нови. Пикливата ви армия не може да се справи с ПКК, това е истината.

105

Анонимен

преди 8 години

210.Сляп ли си ! Поне прочети заглавието .Или съюза Русия,Сирия, Иран ще успее, или Сирия ще бъде унищожена ( заличена, изтрита - каквото ти хареса ?)Това е казал Асад .

104

Анонимен

преди 8 години

209.Слушат САЩ ! Казаха им да спрат да бомбандират кюрдите и Спряха . А защо им разрешиха малко : на този въпрос отговори амер. Генерал Петреас !

103

Боби

преди 8 години

До каймакАМ 2041. Китай има едно ценно нещо работливо население- Обаче то е в мегаполиси а мегаполис и с НЕУПРАВЛЯЕМА ЯДРЕНА РАКЕТА ще уцелиш. Руските подводници на Пристан в Мурманск ОБСТРЕЛВАТ 100% от САЩ ТЕРИТОРИЯ и голяма част от базите им по целия свят. Почт и същото важи и за Китай само че от Владивосток.ТАКА ЧЕ ЗАБРАВИ СИБИР ИЛИ КОЕ ДА Е ДА СЕ ЗАГРАБИ ДОКАТО РАШКИТЕ ИМАТ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ и ТО ЕФЕКТИВНО2. Русия се оправи заради Дивия Капитализъм въпреки олигарсите(повечето Евреи)

102

Одисей 1

преди 8 години

204 Има нещо друго . В Русия има прекалено много ядрено оръжие и за Америка и за Европа е по добре то да е в едни ръце и то предвидими ръце . През 90-те имаше огромна опсност за опазването на това оръжие , днес тази опасност е намаляла но не е изчезнала

101

Боби

преди 8 години

До Анонимен 200Има бе как да няма все пак да сме точни. Разказва играта на Съюзниците в Дарданелската операция Първа световна Война. След това Съюзниците я Окупираха.Превзе северен Кипър - Ухааа

100

Анонимен

преди 8 години

И на кого му стиска да застане срещу Турция, кой е този смелчага ?Ха-ха-ха-ха-хаааааааааааа--------------------------------Ами Сирийската Арабска Армия застана срещу пикливата ви армия и ви разби при Ел Хамидия тази пролет. Оттогава насам джуджето Давутоглу говори за някаква си буферна зона, ама никой до момента не я е виждал.

99

каймакАМ

преди 8 години

Ех Боби ех ! Ако Вашингтон не беше помогнал на разпадащия се СССР , досега Русия щеше да е по територия колкото една Полша например. Американците с неохота разбраха ,че така е най добре за целия свят и помогнаха. Иначе , всичк зад Урал щеше да е заграбено от китайци , японци и други. .....чрез войни разбира се. Може би ядрени.

98

Анонимен

преди 8 години

И Кадиров не съобщава за загуби на чеченския контингент в Ислямска държава !

97

Анонимен

преди 8 години

179.Точно Иранския президент пред ООН се изказа . Защо САЩ непрекъснато критикуват Сирия и Иран .А нищо не казват на Саудитска Арабия и спомена за 700 избити , но никой дума не казва !