9

сериозно или не,

преди 8 години

Самотна майка, свикнала държавата да дава кинти, харесала младежа за второ.. за още кинти, юнака видял цици и премрежил зеници .. 50 пъти .. тая "статия" дано не са я чели каките в маалата, че ше тряя да си пращаме момчетата с охрана в училищата :)

8

Гуфи

преди 8 години

А ако беше обратното? Учител на 30 години да спи 50 пъти с ученичка на 15, какви щяха да са последствията? Нямаше да се размине с две години отпуска.

7

Discovery

преди 8 години

Еййй... начиииии... що на мене не ми се падна такава даскалка да ме насилва по цел ден беее ;( ;( ;(... Как съм им се точил на даскалицитеее... кви неща не съм си представял, една не се намери така да злоупотреби с мойта детска невинност...

6

Анонимен

преди 8 години

До обратно в 1ви класМай ти трябва да се върнеш в 1 клас. Момчетата след 13 година вече имат ***, нищо че приличат на недолизани

5

Стамат

преди 8 години

Играч! ;-)

4

ha ha

преди 8 години

Сага тази ако роди малкия палавник не само, че трябва да се доближава до каката ами ще е задължен да издържа хлапено, нали ще му е баща и ще трябва да го взима всеки 2 седмици за по два дни, да го води на сладкарница, таман и двамата ще ядат пасти, или за таткото бира..

3

До номер 2

преди 8 години

Хахахахахахахахаха, човек, оправи ми вечерта. така се разхилих, че жена ми пожела да ми премери температурата, ама в крайна сметка аз премерих нейната!

2

16г ученик от софия

преди 8 години

и аз искам какенце, и аз и аз и аз!

1

ivan

преди 8 години

По принцип ми е все тая, *** за туй нещо в Америка поне 30 годинки щеше да прилапа какчето.