199

Анонимен

преди 8 години

Седеше като Цар на стола, като се изправяше цялата публика ахваше докато дъждът се стичаше по коженото му яке и панталон....Без да иска природата с този дъжд придаде на този образ на Слави нещо като фентъзи герой! А и целият му екип допринесоха за цялата атмосфера тези 70 000 да се почувстват уникално снощи. Ето заради това си заслужава да живее човек- за спомените- самият Слави го каза- Заради вас живея! Просто голям човек с огромна широка душа!

198

Анонимен

преди 8 години

Ако знаех, щях да си взема болничен и да отида да продавам дъждобрани до стадиона. Щях да ударя кьоравото.

197

До 229

преди 8 години

Гражданино, гологлавия никога не се изживявал като галактически колос, не разбирам защо изобщо го сравнявате с Металика и Рамщайн, нищо че използват същата техника.

196

Анонимен

преди 8 години

до 229След като избягаха кадърните хора от България, как Слави напълни залите в Америка и Канада с българи 2010-та на турнето си и ги разплакваше от гордост?

195

Анонимен

преди 8 години

до 224Жичкаджии и кабеладжии.. Муахахахахахахахахахахаха..... ееее изкефи ме брат!

194

До 217

преди 8 години

А нормално ли е, в този ред на мисли, преди всеки голям концерт да се излъчват живи репортажи от залите или стадионите в централните емисии? Лозо Гоганов гледа Слави от - до само и само да се хване за нещо.

193

до 224

преди 8 години

А кога гологлавия ще събере поне 100 човека в Румъния примерно,за разлика от Металика или Рамщайн или....Това идва да каже едно единствено нещо:Кадърните хора избягаха и останаха ***...Слави,Биг брадър,ферми разни и турски сериали....на ви селяни

192

Анонимен

преди 8 години

Абе, вие двамата рокаджии, защо не излезете някъде на по бира да се разберете? От няколко часа седите и си чукате по клавиатурите едно и също.

191

Анонимен

преди 8 години

до 225Не думай, бе? Значи викаш Слави е нормално да даде пари на БТВ, защото трябва задължително да си рекламира концерта в платения рекламен блок на телевизията??? Значи Слави като е рекламирал концертите на десетките си известни гости в България гостували му в предаването е против закона??? Не си добре! Слави може да си прави каквото си иска в предаването стига да няма нецензурни изпълнение. това знаеш ли го?

190

Анонимен

преди 8 години

до 225Моля? Дали по-добре ти знаеш закона на СЕМ или хората на Слави този закон? Че те екипа му и СЕМ ако не знаеш са на нож и всяка издънка чака онбя Рошавия за да накаже Дългия с издънка. Кой ти каза, че няма право да си рекламира концерта в рамките на собсвеното си предаване? Да не би да го е рекламирал в рекламния блок на БТВ по време на негово предаване, че да е в нарушение??? Я пак се опомни какви глупости пишеш!

189

Анонимен

преди 8 години

До 219Концертът е комерсиален проект(не е благотворитен) и е нормално да се рекламира по време на рекламните блокове.В случая СЕМ си затваря очите и от шоуто правят каквото си искат.По същия начин стоят нещата и с песни и албуми.Няма как в собствено предаване да рекламираш свои продукти и проекти.

188

Фен

преди 8 години

Великият Слави и бенда му събраха повече хора от Металика,Рамщайн и всички други жичкаджии и кабелджии...Факт

187

Анонимен

преди 8 години

до 221 атанасе,Неее, ти ще ме разплачеш от смях..Ламбърт като тръгне да взима височина гласът му става треперлив като на момченце и губи тоналностите на оригинала! Ти си музикален инвалид, казах ти!

186

Анонимен

преди 8 години

Slavi e aut nikoine go gleda ostara isglupa da se pensionira toi e kato Baba Lili ivanova

185

атанас

преди 8 години

До 218, 50 пъти повторих, че Фреди е един от най-великите. Моята лична недосегаема топ 3-ка са Халфорд, Меркюри и Ковърдейл, но всеки от тях има своите слабости, на живо не са толкова добри, колкото в студиото, защото подобни хора винаги изпробват гласовите си възможности до краен предел и понякога е трудно да го пресъздадат на концерт. Има певци, които са по-добри в някои неща от тях, макар и не толкова комплексни и да Ламбърт например е по-стабилен на височините, но не е по-добър от Фреди!

184

Анонимен

преди 8 години

до 219Че Дългия в собственото си Шоу може да рекламира ако иска и баба ти и цялата ти рода, стига да има за какво, както е рекламирал концертите на гостите си в студиото му не веднъж.

183

Анонимен

преди 8 години

до 217Че що да не е нормално? Кое му забранява? Или кое е неморалното в случая? Ти добре ли си с г;лавата?

182

Анонимен

преди 8 години

атанас, това че си долен скапан *** не ти дава право да навираш в тролските си постовеПълни измислици и глупости родени от болната ти глава за Фреди. Ти още малко изкара всеки на тази земя по-голям певец от Меркюри. Ти симръсен долен ***, нещастнико.

181

Анонимен

преди 8 години

Искам някой от феновете на Слави да ми отговори на следния въпрос.Нормално ли е месеци наред по най-гледаната телевизия и в най-гледаната време водещият да рекламира безплатно даден свой продукт(в случая концерт)?

180

атанас

преди 8 години

До АТАКИСТВземи прочети като си глух бе, аз какво да се обяснявам тука. Като сте глухи, поне можете да прочетете, имате интернет. Известен факт, дори не спор, а факт е, че на концертите Тейлър взема най-високите тонове, докато Фреди прави хармонията под него, много често с цяла октава надолу. И между другото той е баритон, който се е научил да пее като тенор, но именно поради натурално по-ниския си глас на концертите не рискува и пропуска височините.