37

fen

преди 8 години

Това не е толкова важно. Важното е всички да гласуваме, за да върви България напред. Само като гласуваме всички България ще се развива във всички сфери както и сега просперира.

36

:))

преди 8 години

Отказал, отказал! Ако знае кой е няма да се притеснява, че е българин! Ама явно медиите го превъзнасят, а момчетоне е никак не е сигурно /убедено в способностите си, в качествата си, в уменията си! пп. не го съдя, а го разбирам, че е слабак - не уважава себе си и рода си! И тоз изгубен в превода като и Тиквунии!

35

Шаран_БГ

преди 8 години

Били са години / много години /,когато на един от площадите младите мъже на България са полагали тържествена КЛЕТВА за вярност към Родината. Вече 26 години няма държава. Цяла плеяда баш юнаци, клели се за вярност и преданост към България, най-юнашки я разсипаха. Няма и полагане на клетва. Какво толкова се пенявите на Димитров. Така е решил-- така е сторил. Нека тази "родина" да роди и отгледа още 100 такива /че и по-добри/тенесисти и проблеми няма да има ! Сега всички псуват! Кой е за попържане?

34

хан Аспарух

преди 8 години

До АсенАма и дядо ти ли е бил тенисист ? Не съм го гледал...

33

Bulgar

преди 8 години

Григор избяга от село но селото не избяга от Григор.Никога не е късно да станеш за резил .Наяла се въшката па излязла на челото или не видяло не видяло ,че кат видяло са н*рало.... Tozi kimentar pokazva tochno kakvo predstavliava bulgarina.

32

Анонимен

преди 8 години

Ако беше от Северна Корея , щяха да го разстрелят за измяна , но като чета мненията , нашето мислене не е по различно от тяхното .

31

На Буров чичата

преди 8 години

Абе,вие улави ли сте ,бе !!! Ония престъпници ,политиците, я ПРОДАДОХА...Вие се косите,че я бил предал... Какво да предава,бе !!! То няма държава...

30

Анонимен

преди 8 години

Онази Абарцумян ли е Хекемян ли беше арменката на Малееви майка им вместо да обижда Момчетата които излязаха на корта да защитят честта на родината да вземе да изкара най после от таз школа нейна някой друг играч,слаби били и Григор нямало с кого да играе,ей тва са те пришълците ти му даваш хляб ,подслон и родина а то те предава

29

Анонимен

преди 8 години

Григор избяга от село но селото не избяга от Григор.Никога не е късно да станеш за резил .Наяла се въшката па излязла на челото или не видяло не видяло ,че кат видяло са н*рало

28

diavolcheto

преди 8 години

Не, Григор Димитров не е предател!

27

Aпостол

преди 8 години

Така че долу ръцете от Григор!!!

26

Aпостол

преди 8 години

Всички от федерацията изпищяха, защото изпуснаха 5 минутки слава на гърба на единствения ни тенисист от световна класа, за чието израстване до подножието на върха те нямат и грам заслуга. Защо никой от останалите ни тенисистчета не си свърши работата и не победиха някакви световно неизвестни унгарчета, които са с по 300 места по-назад от тях в ранглистата а всички се оправдаха за своя провал с Григор. А между другото, когато Григор играе на най-големите кортове в света до името му пише Bulgaria!

25

Спеца

преди 8 години

Тия които предават България ежедневно са на върха на управлението на държавата !Григор Димитров носи слава на България с битката си за световни върхове в тениса!При наличието на Борисов , Цветанов , Плевнелиев , Горанов , Цветан Василев , Борислав Михайлов и т.н. ...../ясно какви/ , да се говори , че Григор бил предателя е кошунство!

24

Асен

преди 8 години

Няма как да уважавам човек, който е роден в България, израснал е в България, ял е хляб български, но в един момент излиза за няколко години в чужбина и забравя да как се говори български език! Моят прадядо, лека му пръст, 50 години беше имигрант в Канада, но до смъртта си не забрави българският език и майка България! Нито веднъж не си позволи да "забрави" някоя българска думичка или пък да заваля с английски акцент! Така, че тоя *** да не ми се прави на яката работа, защото е елементарен!

23

Ретур !!!

преди 8 години

Този невероятен Боби михайлов,пардоне моа-този невероятен тенисмен,едва завършилия пети(!!!)клас *** от село Аскьой най- добре го определят думите на бившата му любовница Серина Уилямс!!! В интервю преди две години тя каза -"Едно бяло момче с ЧЕРНО СЪРЦЕ"!!! Горе-долу това определя отговора на въпроса е ли е ПРЕДАТЕЛ нашия Дришу или ДА !!!

22

Васо

преди 8 години

Дори и да беше дошъл да играе, и да бяхме победили (100%) това нямаше да е добре! 1. Нашето място не е в първа група! Слаби сме ама много за там. Второ Григор в момента е "в движение" както се казва...нов треньор, нови схеми и т-н. Момента не беше подходящ! Но, не го оправдавам за лошата му комуникация, с нас феновете и държавата! Можеше да го каже ясно... а не с догадки и пожелания. Дано си е извадил поука за в бъдеще

21

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбепра какво не разбирате. Този човек с излизането си в чужбина с един елементарно *** спорт се възгордя и забрави България. Къде са неговите интервюта в наши вестници или телевизии, да е дал нещо за благотворителност у нас или безплатен урок за деца? Няма. Той е човек-американец, а още през19в. Джудзепе Гарибалди нарече САЩ "страна на забравяне родината, защото в нея отиват теези, които тямат вяра на отечеството си."

20

Анонимен

преди 8 години

Така е искал-така е направил...Но по принцип покана за национален отбор по какъвто и да е спорт е най-голяма чест за всеки спортист.

19

Анонимен

преди 8 години

Григор си е предател де факто,защото се иска кураж и смелост за да играеш за България,но де юре си е прав за своята амбициозна жалка душица да играе само там,където има келепир интерес сиреч за пачки мъни,айде аплодирайте го пак загубеняци...

18

БЪЛГАРКА

преди 8 години

ГРИШО ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ,ЧЕ ДЪРЖАВАТА И НА НАС 80% ОТ БЪЛГАРИТЕ НЕ НИ Е МИЛА ,ЗАЩОТО ТЯ НЕ МИСЛИ ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ,НО НИЕ ИЗСТРАДАЛИТЕ БЪЛГАРИ СЕ КЕФИМ И РАДВАМЕ БЕЗКРАЙНО НА ТАКИВА БЪЛГАРИ И ТЕ НИ ГРЕЯТ ДУШИЧКИТЕ И ИСКРЕНО ГИ ОБИЧАМЕ И ГО МОЛИМ ДА ИГРАЕ ЗА НАС ! ТАКИВА КАТО НЕГО ОСТАНАХА ЕДИНСТВЕНИТЕ КОИТО ТОПЛЯТ СЪРЦАТА НИ И НИ ДАВАТ НАДЕЖДА !