57

бг

преди 8 години

Омръзна ми по новини и предавания тип" тази събота" и "Събуди се" да ни разясняват колко трябва да сме отворени и добронамерени към бежанците! Сега ще видите как "големите" водищи и телевизионери ще обърнат палачинката.Цял месец чувам как журналистите от екрана бълват фалшивата си загриженост и обвиняват българите в нетолерантност! Какво сега май пропагандата им не успя,ама ще запеят нова песен.Кой ще поеме отговорност ище помисли за разтревожените българи?

56

Sunny ray

преди 8 години

Трябва да се направи разлика между терористи с престъпните им планове да убиват и разрушават и бежанци, бягащи за да спасят живота си от терористите!Едните трябва да бъдат задържани и осъдени, ана другите да им бъде оказан помощ-хуманитарна, психологическа, материална и др.Българите като "пост"комунистическа под предлог че пазят страната от терористи не пускат и не помгат на никого и държат безпомощни хора в гета,без средства и възможност за избавление!Затова никой не иска дори да минава през БГ

55

Анонимен

преди 8 години

Политическата ни класа е под всякаква критика. На тия глофарци дедите им бяха с турците, бащите с руснаците, а децата с американците. Бог да ги накаже за предателството!

54

11

преди 8 години

А как можем да се присъединим към подписката?Има ли подписка за подвеждане под отговорност на предалите страната си?

53

Българин

преди 8 години

Тея интелектуалци защо плачат на чужд гроб. Защо не кажат че ромите превземат България.Тези бежанци подминават България като малка гара и заминават на запад.В Западна Европа мюсюлманите са около 3-5 % а в България са 15 % и като прибавим 20 % роми картината става страшна, а те взели да реват за богатите западни страни.

52

запознат

преди 8 години

Добре са се разпищели БАН-ските академици. Обаче там в БАН има един професор по математика - оня от института по механика май беше, чийто мнение искам да чуя. Че той отдавна предсказа вълните мигранти и края на мултикултито.

51

ТОТО

преди 8 години

Дахау трябва да отвори скоро врати... отново...

50

Анонимен

преди 8 години

Вразумете се Предатели .. ***

49

а сега де

преди 8 години

А ителектуалеца Соломон Паси каза че бежанците ще са полезни за БГ.Е на кой да вярвам?

48

РЕАЛИСТ

преди 8 години

ВРЪЩАЙТЕ ГИ ОТ КЪДЕТО СА ДОШЛИ И ТОТАЛНО ЗАТВАРЯНЕ НА ГРАНИЦИТЕ,ТОВА Е РЕШЕНИЕТО

47

vdch

преди 8 години

Интересно все пак защо в подписката фигурират имена на интелектуалци считани за "леви".

46

Анонимен

преди 8 години

Браво народе има надежда щом реагират

45

mathur

преди 8 години

ВРЕМЕ Е "ГРОБ" НИКОГА ВЕЧЕ В ПАРЛАМЕНТА..... те работят СРЕЩУ НАРОДА !!!!!

44

българина

преди 8 години

Очевидно е че управляващит не са нито творци нито интелектуалци. Те са просто антибългари предатели и българоубиици. Просто не трябва един като орбан а не сто тикви членове на енп (една нищоправеща партия)

43

Анонимен

преди 8 години

ЕВРОПА, КОГА ЩЕ СЕ СЪБУДИШ, НЕ ВИЖДАШ ЛИ ,ЧЕ АКО ПРОДЪЛЖАВА ТАКА,СКОРО НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВАШ!

42

Анонимен

преди 8 години

Най-после и интелигенцията на България се събуди,за разлика от политиците! Но последните нямат собствено мнение и политика и чакат указания "отгоре" т.е. от Вашингтон ! Както върви скоро и от тях няма да има нужда,защото тук ще дойде "джихада"!ЖАЛКО!

41

Анонимен

преди 8 години

Политиците хубаво ще вземат пари за национално предателство, но после къде ще ги харчат, като всичко стане ислям? А поколенията ще ги сочат с крак...

40

Американ

преди 8 години

Какво точно значи "творци" ?Учените не са ли такива ?

39

Валентин

преди 8 години

Аз, слава богу, не влизам в групата на тези "интелектуалци", но определено се присъединявам към мнението им.

38

Анонимен

преди 8 години

Цитирам предсказание на Вангелия Пандева Гущерова за 2016 година" Европа ще опустее"незнам какво точно е искала да каже но мисля че на там вървят нещата ако не се направи нещо и дали може да се избегне тази съдба