22

Анонимен

преди 8 години

БЪЛГАРИЯ ДА ВЗЕМЕ 500 ХИЛЕДИ ОТ ТУРЦИЯ

21

Анонимен

преди 8 години

Една сутрин ще се събудим и по медиите ще ни съобщят,че сме граждани на ИД. Меркел, ти си за разстрел.

20

Анонимен

преди 8 години

Зависи какво преобладава в тази среда, за която говориш. И България беше различна преди 20 години. А защо не искат да приемат и нашите роми, и казват че не са добре дошли там.

19

Анонимен

преди 8 години

"ISIS threatens to send 500,000 migrants to Europe as a 'psychological weapon' ""ИД заплашва да прати половин милильон мигранти към Европа като "психологическо оръжие", ако западат се намеси в Либия.

18

INTEGRATION

преди 8 години

Германия още не е интегрирала собствените си местни чужденци които са от 20 - 30 години в Германия и още са на Социални помощи , кога ще интегрират тези , отговора е никога

17

Валентин

преди 8 години

Айде празнувайте *** ***. Защо не показвате снимки с вдигнатите плакати "добре дошли бежанци"

16

Анонимен

преди 8 години

Ще има ли организирана дискотека? Малко да се поразкършат от скучното и мрачно ежедневие. Картечарят Ханс трябва вече да е приготвил няколко добри парчета.

15

Анонимен

преди 8 години

До ГурбетчияА ти успя ли да направиш фирма като въпросния индиец?

14

i'm

преди 8 години

И с тези бежанци ще стане същото като с Гърция.Всички бяха убедени как гърците и стотинка няма да върнат и освен това, как "жалката" Меркел ще им плаща сметките и така до края на смета.Разиграваха циркове цяла година!На финала приеха всички условия и стана каквото Шойбле искаше ;)Сега с тия *** ще стане същото."Правото на политическо убежище не съдържа ограничение за броя на търсещите убежище",каза тя."..Каза, ама никъде не обеща ;)!!! И пак така с усмивка, ще ги върне там откъдето са дошли!

13

kohlrabi i bierfest

преди 8 години

autoproizvoditelite i proizvoditelite na benzini stavat rodnini. Prost za novoto obedinenie na Germany!

12

Анонимен

преди 8 години

Едно действие поражда друго. Пренебрегвайки важни неща за собствения си народ политиците водят до засилване на националистичните движения и то в най-урудливата им форма. Идва някой от тякъде и има повече права от нормалния човек, семейството на който от много поколения е живяло там и градило нещо, макар и малко. Когато хората станат стока, тогава става страшно.

11

до 26

преди 8 години

Моите роднини не са метачи, а са компютърни специалисти. Вярно е, че има и метачи българи. Това не значи , че 99% от тия на снимката могат да бъдат нещо друго. Най-малкото ако бяха квалифицирани и културни хора щяха да тръгнат с документите си.

10

Hamburg

преди 8 години

Немския език е много труден за научаване , ако си мислят че всички бежанци ще говорят немски - няма никога да се случи това , работих с един латино-американец който от 20 години живее в Германия но едвам го разбирах какво казва , моят немски С1 е 100 пъти по добър от неговия вероятно Б1

9

191488

преди 8 години

Дойчовци, пазете си дъщерите от тези красиви и бели хора, пазете си главите също, да не вземат да паднат, ей така просто толерантно!

8

Анонимен

преди 8 години

Щели да развиват индустрията на Германия?! Е, как ще стане - те могат да бъдат само метачи, да отварят кръчми и магазини за дрехи втора употреба. Имам роднини в Германия. Във всички високотехнологични заводи работят само немци или европейци.

7

Сандо

преди 8 години

честито да им е за прекрасната външна политика която водят от години на сам. Да очакват съвсем скоро и украинците

6

Анакин до Гурбетчия

преди 8 години

Ти май си пясъчен човек?Я гледай тук как се лекуват пясъчни хора:https://youtu.be/2UhQ9uuM-YQ

5

Yes!

преди 8 години

Оххх , поне сега ще си отдъхнем , няма повече да споменават българи и румънци , сега ще са заети с интегрирането на бежанците

4

top

преди 8 години

a, ko stana s shengen, Anji?

3

joro

преди 8 години

погледнете само тази гнусна *** .тези германци не са нормални !