74

До 111

преди 8 години

Много точно казано!!! Дърводелеца на снимката е ***, това го знае цял сеят, но не може да не си дава сметка, че прибирането на ислямската *** е убийство на България. Той краде от всичко и всеки за да се подсигури, все едно ще живее още 1000 години, за да избяга когато стане фъркотевицата у нас. Днес го казаха, защо само муслими идват у нас, защо не християните? Унгария не ги иска, Словакия също. А нашия Умчо е разтворил крака като стара *** за едно потупване по рамото от САЩ.

73

Анонимен

преди 8 години

Като ги пропускаме да минават транзит през България за Сърбия през уж непропускливата ни Шенгенска граница с помощтта на каналджии за които си трайкаме? Така ли се справяме?Тарикат бе, тарикат си Бойко! Нема що! Ете - затова не ни искат в Шенген.В Унгария нашите каналджии ги залавят и ги показват по телевизията зад решетките.А тук на пъпа на София току пред главното полицейско управление се върти търговия с хора за милиони...

72

Анонимен

преди 8 години

Справяли сме се! Глупости на търкалета! Тук джихадистите си имат логистични центрове, работят си без да се крият даже. Пример - Пазарджик, дето държавата им накриви щапката! И даваме статути на всеки мераклия, ТОЗИ БУМЕРАНГ тепърва ще ни разкаже играта! Бъркотията е такава, че дори при читаво управление, каквото нямаме, ще отнеме години, за да ги връщаме. А те ще се размножавати ще получават българско гражданство до пълното ни ислямизиране!

71

Анонимен

преди 8 години

Сравнете Виктор Орбан с този измушляк който се е вживял като безсмъртен спасител на българите. С който искате европейски лидер и вижте разликата. А разликата е в стандарта ни на живот и нивата на бедност за които определено и този глиган има вина. Несравнимо, нали???

70

Анонимен

преди 8 години

А кога ще действате? То хубаво "считате, че може по-добре", ама това е залъгалка. За да сравниш трябва да си наясно и със сегашното и с "по-доброто". Иначе само празни приказки пред микрофона за тъпанарите, които гласуват за партията на мутрите и простака от снимката.

69

Анонимен

преди 8 години

Този банкянски ще ни струва все едно България е едарена от Неутронна бомба. Колкото по-рано се измете толкова шансовете за възстановяване ще са по-големи. Остане ли още 5-6 години, а той иска до последно, България и заминала в нищото!

68

Анонимен

преди 8 години

"Борисов: Полагаме огромни усилия, но такова преселение не е имало."------АМИ, ТОГАВА, ЗАЩО ГИ ПУСКАШ ДА ВЛИЗАТ? КЪДЕ СА ТИ УСИЛИЯТА?ЛИЦЕМЕР !!

67

Анонимен

преди 8 години

BOIKO ZNAE KAK.VZEMA ZALAKA NA BEDNITE BALGARI I GO DAVA NA CUGDENZITE I ROMITE.

66

Анонимен

преди 8 години

Атина получи 33 млн. евро от Брюксел, което е първият транш от средства, които Гърция поиска за справяне с бежанската криза. Тази седмица временното гръцко правителство поиска от ЕС 700 млн. евро за справяне със ситуацията.А нашите се справят, като взимат от парите за пенсии, здраве и зяеми!

65

Анонимен

преди 8 години

Арабската пролет на Америка -- цъфна в Европа !

64

info.

преди 8 години

ВНИМАНИЕ Българи!На така наречените бежанци им се дават бг лични карти,с които карти ще могат да гласуват.Предстои Европа да ни върне 16000 от така наречените вече българи.

63

Анонимен

преди 8 години

Щатите цапат, оставят Европа да чисти след тях и се карат, ако не е изчистила хубаво.

62

до 100

преди 8 години

Толкова, колкото му кажат ГОЛЕМИТЕ НАЧАЛНИЦИ.

61

Анонимен

преди 8 години

Прочетете излязлата наскоро книга на Мишел Уелбек "Подчинение" : Франция, 2022 година: над Париж грее полумесецът, на пилона се вее зеленият флаг на исляма. Франция е избрала първия си президент-мюсюлманин Мохамед бен Абес. Президентът решава да отмени светската република и да изгради ислямска религиозна държава, в която е разрешено многоженството, а властта държат единствено мъжете. Жените са забулени и нямат право да работят, Сорбоната се превръща в ислямски университет, а всички преподават

60

?

преди 8 години

Сетете се, защо в последните години се построиха толкова много хотели и кой ще напълни леглова база от милион и половина? А кой ще плаща за изхранването на "туристите"? Г-н премиер - колко хиляди, стотин хиляди мигранти може да поеме бедна България?

59

Анонимен

преди 8 години

Е те американците никога и никъде не се месят, докато не стане крайно наложително и техните пионки от Европа и Близкия Изток не могат да си свършат работата! Много ясно, че няма да излязат на светло икономическите и геополитически интереси на Америка... Все пак облъчват целия свят с тъпотиите си, че били най-толерантната и демократична страна в света...

58

колио

преди 8 години

Всички искат децентрализация но на мен ми е по лесно да крада от един пълен чувал откокото от сто празни каза бате боко така че тая няма да стане.

57

Анонимен

преди 8 години

Преди четири години от Тунис, Хилари Клинтън каза Башар да си ходи, на негово място идва да го смени един от министрите му ,който впоследствие избяга в Иордания.Така САЩ подкукуросаха племената в Сирия да се бият,а сега подкрепят ту умерената опозиция в Сирия ту опозицията намираща се в Иордания.САЩ за да угодят на Турция и СА направиха много грешки които сега ще плаща Европа.

56

Вицекраля

преди 8 години

България е протекторат на Сащ! И само Вицекралят на България, американския посланик, решава, какво ще става в България и какво няма да стане! Въпроси има ли?

55

солидарност

преди 8 години

Американците бомбардират Сирия и създават бежанци. Които се спасяват от бомбардировките. Европа прибира бежанците и не критикува Щатите. На това му казват атлантическа солидарност.