113

Боп

преди 8 години

До ШопА страната окупирала десетки държави , спонсориращата неонацистки , фашистки структури , крайно-ислямистки партии и режими как да я наречем ????Страната разположила стотици военни бази по света , и смучеща като кърлеж природни всякакви други богатства , страната виновна за над 1 000 000 загинали в окупираните от нея територии след 2003 -та насам , за милионите бежанци - как да я наречем ???

112

Анонимен

преди 8 години

До ккТова е началото на независима европейска Украйна.

111

Ей, путиноиди,

преди 8 години

когато видя русофили да се тъпчат по тировете и да умират оъ задушаване, само и само да се доберат да Русия, тогава ще повярвам, че е цивилизавана държава. Сега плюете ЕС, били гейове, ама седите тук и подкрепяте кремълските фашисти от разстояние. Ако толкова ви харесваха досега да сте отишли там.

110

кк

преди 8 години

Това е краят на Украйна...Да приемеш Национална доктрина, в която определяш най.големия си съсед, с който и географията, и историята, и икономиката, и политиката са те вързали в един възел, е самоубийство.Не, Путин, не някакъв режим в Москва, а Русия ти е враг 1!!!!!Тези хора толкова мразят Украйна, че чак не го разбират. Или са ги задавили с пачки...Срам за достойния Украински Народ са тези властгонци !!!!

109

ОДИ копай

преди 8 години

До Анонимен 220анонимни , какво ти пречи това че съм бос ???Аз поне имам оправдание - при 30 градуса навън в 10 часа няма как да съм обут !!!А какво е твоето оправдание за ръсенето на простотии рано - рано ???Или плащат на коментар ???

108

Анонимен

преди 8 години

Путиновия рашизъм е по-лошия вариант на фашизма.

107

ОДИ плеви

преди 8 години

ДО Одисей 1Одисей , питаш какво е фашизъм ???Погледни САЩ и ЕС -то и ще разбереш

106

Анонимен

преди 8 години

Я стига сте се джавкали тук ,кой русофил ,кой е русофоб. Щом сегашното ръководство на Украйна( нарочно не казвам украинския народ) смята ,че Русия им е враг номер 1 да вземат да спрат да купуват от Русия газ ,ток ,въглища и гориво за ядрените си централи(пробваха с американско ,не става ) и готово.Колко дена ще изкара Украйна ако и Русия реши като тия *** дето слугуват на Сащ ,че Украйна е вражеска държава и им спре доставките.Мисля ,че след една две седмици такава държава вече няма да има

105

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 212"България е суверена държава и в нея живеят български граждани !"ти си украински неонацист!

104

Анонимен

преди 8 години

НЯМА МЯСТО ЗА ФАШИСТИ И КРАВАРИ

103

Анонимен

преди 8 години

Порошенко повтаря като папагал едни и същи обвинения срещу Русия, за да се хареса на САЩ и ЕС.В същност Украйна бави Минските споразумения. Вместо да отиде в Източна Украйна и да въведе мир, той постоянно увеличава армията и военните действия. Горкият украински народ, държавата е в разруха и скоро няма да се оправи.

102

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 207украйнска фашистка пропаганда!

101

Анонимен

преди 8 години

Какъв кокоши мозък трябва да имаш за да вярваш на този предател? Не руските, а американските войски са по целия свят. Я поспрете за малко с гледането на телевизия да не ви закърнеят мозъчетата :)

100

Анонимен

преди 8 години

Порошенко, лакомията, глупостта и алкохолизмът са гланите ти врагове, а не братска Русия.

99

Тревор

преди 8 години

Тоя евреин колко е ***!!!

98

хахахахахахахахааааа

преди 8 години

До БОНО ШКОДРОВти си мечтател......

97

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 190 "Русия е враг на всяка нормална, цивилизована държава"??????????? Украйна е неонацистка държава!

96

БОНО ШКОДРОВ

преди 8 години

НЕОБХОДИМО Е НЕЗАБАВНОТООТСТРАНЯВАНЕНА ВЛАДИМИР ПУТИНОТ ВЛАСТОВИ И ОБЩЕСТВЕНИ ПОЗИЦИИ!

95

Анонимен

преди 8 години

До ЧебурашкаЧебурашке ти си един долен *** :) И психоанализата изобщо не ти е силна страна :) остани си със здраве! Дано един ден да разбереш колко си сляп

94

Анонимен

преди 8 години

Русия е враг на всяка нормална, цивилизована държава. Русия е враг на нормалността, на свободата и на равните възможности.