94

Анонимен

преди 8 години

БРАВО БОЙКО! МАЧКАЙ КОМУНИЗИТЕ!

93

Апаш

преди 8 години

Много яка снимка! По нея може да се направи и идеален психологически портрет на Боко. Че е *** и *** всеки го знае ,но по снимката може да се види още много. Даже в Африканските страни едва ли има премиер с толкова просташки стил на говорене и беден речник. Сиреч нищо не става от него. Учудвам се до сега как не е уринирал някъде докато разговаря с журналисти например.

92

Българче

преди 8 години

Добре дошли в Тиквенландия - страната на *** герберски тикви.Аз се чудя защо в разстояние на 1 година, три-четири пъти сменявам горивен мъркуч на колата си, а то каква била работата.*** народ - слаба държава!

91

Трактор

преди 8 години

Умират си от яд комунизите, че Борисов им спря кранчетовече не могат да крадат като едно време, бесни савсички *** са впрегнали дано свалят омразния Борисов, който им пречи на далаверитенапъват, напъват...засега безуспешно

90

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 149Нали сме *** матр'ял...имаме нужда от клоун като Теб да ни светне

89

Анонимен

преди 8 години

"Сетила се Мара .....да се побара". И децата го знаят,че ни управляват петроладжиите,митничарите,банкерите,наркодилърите и сотеньорите.Когато наужким сложиха пломбажа,газовата ми бутилка започнах да я пълня с по 1.5 литра повече газ.И така платихме разходите на петроладжиите за да не се бръкнат в джоба,защото нали знаете,че всички са един отбор.Е сега малко ще поработят и за бюджета защото всичките ни управници до сега са кьор фишек.Нали сме овчици,позволяваме и да ни доят и стрижат мафиотите .

88

Анонимен

преди 8 години

Ми, въведи малко ред сред хората си, бе Борисов!

87

Анонимен

преди 8 години

Много ме кефят медиите - как величаят постоянно герберастките крадци и как сринаха за нула време Орешарски. Още преди да е започнал мандатът му.

86

Венелин

преди 8 години

Бойчето е просто уникален! Или обратното.

85

Щирлиц

преди 8 години

Мишо Биратаааа!После Цецо Нафтатааа!И така,до края на света,на комунизма де.

84

Анонимен

преди 8 години

С този циркаджия само циркове. Не разбрахте ли?

83

Анонимен

преди 8 години

За ПЪДАРИН по-става,но за управленец и държавник хич го не бива.Много се нерви и вживява в дребнотемието."Там, където докопам някой, че е направил..".Как звучи само.А с "даването" и "вземането" няма равен.Бабаит си е,юнак-нали филии със свинска мас е ял. Популист си е от всякъде.Затова и си го "обичаме",т.к повечето сме като него.Само че не може да управлява с инструментите които му е дала властта(според конституцията),предпочита мутренските "правила" но пък сега не става(Европа и САЩ не дават)

82

Анонимен

преди 8 години

За Лукойл кажи,Борисов! Това е въпросът-ама те е *** и имато му да произнесеш. Какаво ни замазвате очите с пломби по бензиностанциите. Лукойл ни дере живи кожи и вие си траете годни наред.

81

Анонимен

преди 8 години

Като ги слуша човек, ще си каже, то голяма работа това бойкоВТо правитлество, то много работа, то страшно станало в тая държава за крадците. Да ама не! От приказки го докарваме, но делата си остават на езика. Знаем ги тия мурафети Бойко, знаем ги. Пък и избори идват, не можеш да ни излъжеш вече. Само можеш да ни купиш, купувай докато сме все още евтини.

80

Анонимен

преди 8 години

Къде беше досега! Сега се разбърза, че идват избори! Хубава е тази разпоредба, но докога. След изборите старата песен на нов глас. Така е у нас! Корупция, измами, приятелства! Затова сме я докарали до под крушата!

79

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 142"...Действителността е друга..."наистина е друга...спри с ракийката за 2-3 дни и ще я видиш

78

Анонимен

преди 8 години

Бля,бля,бля.....Лакърдии до небето.Всичко си остава на приказка.Бойков мухабет.ДЕЛА искаме ДЕЛА.....Затвор за тия продаващи терпентин вместо гориво.Ама Вальо Златев не закачайте.Обещал съм....

77

Анонимен

преди 8 години

Бюджета бил ОК? Ама според кого и кога? Ако е според бате Бойко, за пред камерите, всичко е цветя и рози, хвърчат милиарди наляво и надясно...! Действителността е друга! С половин уста тук-там споменават, че има заложен дефицит и никой не казва, защо! Не са актуализирани заплати на лекари и учители! Това според вас е така, вероятно защото има много пари?

76

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 137Ти като част от от народа, няма нищо лошо да си ***.

75

Анонимен

преди 8 години

С еднолични нареждания като тази Боце се превъплащава в късния Т.Живков.