69

Анонимен

преди 8 години

Споко,до изборите мерките,ще са "лайт"вариант,след това идва страшното,държавният рекет,ще се разрази с пълна сила,то според Тикваров,глобите са вид данъчно облагане,а и без това,пак според него,в природо-населението ,има твърде много каше.

68

Stealth

преди 8 години

Огладняха корумпираните търтеи, затова махат камерите, не търпят вече. Има една статистика на МВР за загиналите хора: dokkpbdp.mvr.bg/Statistics/ubiti_do_dnes.htm. Прави впечатление, че за 2014 има над 50 души повече загинали отколкото в 2013 (може би заради гениалната идея да се махнат мобилните камери за скорост). И като се спрем на 2015 и видим, че досега са загинали 367, простата сметка показва, че средноаритметично до края на 2015, ще са около 630-40. Но разбира се - "трябвало крути мерки".

67

Анонимен

преди 8 години

Един тръпнем въпрос стои от десетилетия, защо МВР подбира за катаджии полуграмотни или малограмотни хора? Нарочно ли или такава е политиката? Вие сте виждали написан акт или глоба. Връх на неграмотността! Как искате култура на движението когато и от двете страни има хиляди *** като една част са си купили книжките? Защо не се спират роми и да се проведе малък тест по четене? И веднага да се изземе книжката! Има около 150 000 продадени книжки от 2008!!! Каквото и да се прави простотията у нас

66

Колев

преди 8 години

Докато ГЕРБ са на власт ще има и корупция, и рекет, и кражби от всякакъв вид, и престъпност, и неспособност в борбата с престъпноста, и приказване, приказване, приказване.

65

Анонимен

преди 8 години

Народа не трябва да има време да се замисля как живее, кой и как го управлява, защо се случват толкова тъпизми и безобразия, защо сме толкова бедни, нещастни и отчаяни? И за да не питаме за цените на парно, ток, вода, горива и лекарства трябва тормоза да е тотален от общини, държавни структури, КАТ и всичко от държавната машина. Да не питаме за милиардите окрадени от народа, за лошата инфраструктура и пътища, за самозабравата на управниците, КАТ има своята роля. Да сте видяли усмихващи се у нас?

64

Анонимен

преди 8 години

Когато си *** по душа,какво друго,ще направиш при изникнал проблем,освен да се хванеш за кобура(с мисълта,че това е мъжкото ти достойнство)Та и милиционерите от ГЕРБ(то аслъ други няма),какво друго да направят,освен да се хванат за репресивния апарат? Както винаги мерките им,ще доведат до корупция,страх и безсмислие!

63

Анонимен

преди 8 години

Защо, защо един път в Европа не изскочи някой от някъде с палка без никаква причина? Защо, защо? Има нарушители навсякъде но те си плащат. Няма хайки, заграждения, свирепи мутри, все едно си изпил кръвта на 2 деца. Кога ви се е случвало катаджия да ви е помогнал, да си разваля рахатлъка? На мен не ми се е случвало! Те спират не да ви посъветват а да търсят причина да ви накажат! И веднаг на "ти" с отношение като към плебей. А ние им плащаме заплатите. Нещастна държава ръководена от нещастници.

62

пример

преди 8 години

Вчера пътувах през провадийският проход,посока Бургас,големите камиони,масово се движеха с около 60км/ч,което е нормално,само,че без изключение бяха по средата на пътното платно,понеже,ако карат нормално,ремаркетата,ще задират в крайпътните дървета(просто никой не си е свършил работата да разчисти трасето на един от основните пътища север -юг)Мисля,че няма защо да обяснявам,как се кара при тези завои,при никаква видимост,когато при иначе ниска скорост видиш на 20м от теб засилен ТИР.

61

Доктора

преди 8 години

До АнонименЯвно светофара е виновен..?Ама кой го отнесе - Ти !Като пиле домат !:)))):)))

60

Доктора

преди 8 години

До АнонименЦитат : "...Никой не говори за нормализирането на пътната инфраструктура,а90% от пътищата ни са в окаяно състояние,само,че,ако някой ясно каже..."Да ама не !Щото още не се е родил такъв, с толкова здрави топки за да го каже !:)))

59

Анонимен

преди 8 години

За съжаление у нас примитивното и елементарно мислене е водещ елемент в живота ни който изкристализира в първичен безмислен контрол върху цялото общество. Помните ли социализма, особено внушението за вина налагано върху всеки и всичко. Така като спират произволно и без да си нарушил това чувство се възобновява. Няма такива хайки и патрули в Европа! Движението се контролира електронно. Там времето е пари и никой не си позволява да го пилее. У нас нивото на министри и управници е елементарно!

58

Анонимен

преди 8 години

Кога и къде,спирането по пътищата е водило до предотвратяване на катастрофи? Фаровете са удобен предтекст за постоянно спиране на нови и нови жертви,а какъв е ефектът от тази мярка,спаднаха ли произшествията? Никой не говори за нормализирането на пътната инфраструктура,а90% от пътищата ни са в окаяно състояние,само,че,ако някой ясно каже,че това е основната причина за катастрофите,ще разбие много митове,за сегашното управление.

57

Доктора

преди 8 години

Двамата полицаи забелязват отдалече угасналите светлини на автомобил и го спират. В патрулката им няма нито камера, нито устройство за запис на звук."Понеже бях на бензиностанцията и не се съобразих да включа фаровете и да сложа колана", разказва Росен пред телевизията. "???НE се бил съобразил ...?А съобрази ли се, като тръгна от къщи да сложиш 50 лева у джеба на десетачки, а Росене ?Требва със всичко да се съобразяваш !Път е това.. :))):))):)))

56

Анонимен

преди 8 години

Който иска да дава,а който не иска да не дава рушвет...Даваш 20 кинта и бегаш или отнасяш акта.Май всички предпочитаме първия вариант,ама тук ревеме

55

Шаран_БГ

преди 8 години

По закон РУШВЕТЧИЯ е този, който ИСКА и ВЗЕМА подкуп, и този, който ПРЕДЛАГА и ДАВА подкуп ! Питам /и отговор не искам/ : Ако не ти е *** ***, т.е. ако не си в нарушение , ще ли предложиш подкуп ? Ако не си в нарушение - ще ли ти поиска рушвет джандарина ? Може.. възможно е ! Дори може да се опита да ти отежни вината ! ОК ! Колко пъти ще го направи и колко водачи ще "изгорят"? Двама, петима....? И после и той ще се "изпепели" със шефа си дори! Ако дели с него.. БЪДЕТЕ КОРЕКТНИ !

54

МРАВКА

преди 8 години

КАКТО И ДА СЕ ОПИТВАТЕ ДА НИ МАНИПОЛИРАТЕ ВИЕ ЧЕНГЕТА НИЕ ЗНАЕМ ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ.ДРЕМЕ ВИ ЗА ЗАГИНАЛИТЕ. ТАКА НИ ПРИНУЖДАВАТЕ ДА КАРАМЕ КАТО ОТКАЧЕНИ С ФАРОВЕ ДЕНЕМ И КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТА? ЗАЩО НЕ СЕ НАМАЛИХА КАТАСТРОФИТЕ?И ТАЗИ ПРИНУДА Е ЗА ПАРИ.НАПРАВЕТЕ СВЕСТНИ ПЪТИЩА И КАТАСТРОФИТЕ ЩЕ НАМАЛЕЯТ НАПОЛОВИНА.

53

охи

преди 8 години

Снимайте ги винаги когато можете и ги пускайте в нета. Така ще ги е страх.

52

Pr. 13

преди 8 години

4000лв за китайските камери микрофни на кола в джоба на техната фирма 161, те толкова не им струват смешните астрички. Да не говорим че техниката е тип "бебефон" на себестойност 100лв. Сега пак в глухите улици в кварталите и храстите ще се дебнем за пожарогасители !

51

Анонимен

преди 8 години

zashto shofiorite ne se saberat na protesti sreshty bezobraziata na policiata vsichki malchat ,svetlini globa i to v jegata chudit se kak da ograbvat horata da palniat djoba na ili darjavata ,taq kochina .kadeto samo kradat tia bezdarnici na prehoda .katastrofite niama da namaleqt s policia ili bez policia vaposa i vinata e v korupciata a shtom q ima shte ima i takiva shofiori....

50

Анонимен

преди 8 години

Сега като назначат и в полицията-край с корупцията