20

Баба Меца

преди 8 години

До до 19 24Не е така, драги! Най-голямата грешка не е на любимия ти Бойко, а на "мат'ряла", че избра същите, меко казано, *** и някои други за гарнитура, да си развяват байрака като управляващи...Каква е файдата от тоя шарен парламент? Творят глупост след глупост, а "суверенът" мълчи наг...н и чака да му влезе още по-дълбоко, даже и вазелина си носи в джоба, за всеки случай....

19

Анонимен

преди 8 години

Като чета какви хора си осмислят деня, храчейки по форумите човек като Радан и ми става ясно защо нормалните бягат от политиката, Всъщност това е целта на управляващите - всеки мислещ човек да бъде отказан предварително, да се отчая, да емигрира... да няма глас тук. И като гледам успяха да го постигнат. Такива като Радан Кънев вече са малцинство и изборите, както и коментарите го доказват.

18

Анонимен

преди 8 години

Интересно с какви пари този льохман е отишъл в САЩ? С лични средства или в командировка на гърба пак на простия народ? Такива въпроси защо не се задават на Радан, а го питат едно и също няколко месеца - дали имало напрежение в коалицията. Журналистите са много виновни в днешно време, защото са удобни на властта.

17

Анонимен

преди 8 години

Само безобразно *** и ограничен може да гласува за Рамадан и оная с кривата уста.

16

до 35 от 28

преди 8 години

Скъпи анонимнико комуноид ще викаш на баща си дето му стои още партийната книжка на шкафа до снимката на Тато , аз в моето семейство до пра-дядо ми нямам нито един комунист.Нагло е защото когато се решават най-важните тема за бъдещето на страната някой хора които нямат никаква работа в САЩ не само , че се изнизват като пръдня в *** но и дават акъли от там.Вижте си вашата къщичка съберете си депутатите от плажа и ги накарайте да работят.За това са избрани.

15

Асеновец

преди 8 години

Събраха се тъпите охранители да ни управляват .... Единят пазач във Фантастико, другия охрана на Т. Живков, съдружник с Пашата, Маджо и компания...

14

Емил Николаев

преди 8 години

US -army GO HOME

13

Анонимен

преди 8 години

Поредният ***,смятащо се за величие.

12

короин

преди 8 години

Съдбата на България се решава в Парламента поне по конституция.Да даваш изявления от Лас Вегас е меко казано нагло.Ти нямаш работа в САЩ не си нито посланик нито външен министър , камо ли премиер.Твоята работа е да си гледаш депутатите в зала които са под 10 човека , та вие имате повече министри и зам. министри от колкото депутати в зала.

11

до 19

преди 8 години

Убеден съм , че нищо няма да каже . Най голямата грешка на Бойко е, че пусна тия недоносчета във властта.

10

до 13

преди 8 години

Извинете, да не сте от протестанска мрежа?.

9

Господ не е Българин

преди 8 години

Когато Бойко тръгна да прави правителство,Доган мълчеше от сараите и гледаше сеир.Бойко впрегна трите каки да преговарят с останалите партии за подкрепа.То бяха пазарлъци,извиване на ръце,изнудване за постове.И кабинетът тръгна.Сега Бойко има мощната подкрепа на ДПС и такива *** като Радан костовистчето,Валери и Каракачанов псевдо патриотите не му трябват.Не му трябва Кунева и мазната филия Калфин.Коалиция БОСТАН вече официално е представена.От 25г никой не може без ДПС.Факт.

8

Анонимен

преди 8 години

Той дава изявления от САЩ. Несмее да говори директно пред Бойко шото той ще му посини окото веднага. Реформаторите винаги са били в мойте очи *** седерастка.

7

Бранник

преди 8 години

Раданчо, защо мама троши пари за пътни и дневни до САШ. Същото щяха да ти напишат и в американското посолство.

6

Анонимен

преди 8 години

Радане, умен човек си, странно е, че изобщо има такъв човек като теб в политиката, но една птичка пролет не прави. Няма избиратели, които да те направят премиер - качествените хора целенасочено бяха прогонени вън от Бг, за да се краде държавата манипулирани гласове на неграмотни хора. Доказателство за това как нямаме потенциал за политик като теб ще е броят минуси под коментара ми. Хубав ден на всички!

5

Анонимен

преди 8 години

*** костовиски

4

Анонимен

преди 8 години

***, ИЗБРАЛИ ГИ ЕДНА ШЕПА *** И СЕ ОПИТВАТ ДА ШАНТАЖИРАТ. МИ СПЕЧЕЛЕТЕ ИЗБОРИТЕ И УПРАВЛЯВАЙТЕ ПО-ДОБРЕ.

3

zeus

преди 8 години

Като отидат на инструктаж в САЩ и все едни големи усти отварят :)

2

ivo

преди 8 години

и тоя е отишъл на инструктаж.

1

Елемаг

преди 8 години

Долен еврейн.Ние ги спасихме ВСВ, от демокрацията насам от тях само загуби и съсипване на държавата!!!